biraz dursun evlenince satarsınArkadaşlar nişanımda nişanlımın anne babası ve ablası 2 tane altın olduğunu tahmin ettiğim künye hediye ettiler ama gerçekten hiç beğenmedim asla kullanabileceğim şeyler değil (normalde de künye/bilezik kullanmam zaten) Ayrıca sonradan künyenin o örgüleri arasında baya bir pislik olduğunu farkettim. Sanırım evde yıllardır boşta duran takılarmış. Bunu büyük bir saygısızlık olarak algıladım açıkçası. Şimdi o künyeleri satmak ve beğendiğim severek kullanabileceğim bir şey almak istiyorum. (ya da çeyrek vs. alıp köşeye koymak) ama bir yandan da vicdan yapıyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar nişanımda nişanlımın anne babası ve ablası 2 tane altın olduğunu tahmin ettiğim künye hediye ettiler ama gerçekten hiç beğenmedim asla kullanabileceğim şeyler değil (normalde de künye/bilezik kullanmam zaten) Ayrıca sonradan künyenin o örgüleri arasında baya bir pislik olduğunu farkettim. Sanırım evde yıllardır boşta duran takılarmış. Bunu büyük bir saygısızlık olarak algıladım açıkçası. Şimdi o künyeleri satmak ve beğendiğim severek kullanabileceğim bir şey almak istiyorum. (ya da çeyrek vs. alıp köşeye koymak) ama bir yandan da vicdan yapıyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Kullanmadığım beni mutlu etmeyen baktıkça kırıldığım şeyleri evde istif yapmak gibi bir huyum yok. Ya bağışlarım ya bir şekilde elden çıkartırım.Niye satacaksiniz ki. begenmediyseniz takmayin.
Bir reklam vardı ya, Teyzecim yıllar önce bana aldığın inci küpeler vardı ya hani kulağımda kaba duruyorduben onları verip yerine bu çok şık bilekliği aldım, teşekkürler teyzecim diye aklıma o geldi
*Bence evlenene kadar satma.
Ahaha aklıma gelmedi o kısmının öyle olmadığını biliyordum da hatırlayamadım kafadan salladım kulakta kaba durması neyseYok onun tekini kaybetmiştiÖyle saçma bi reklam ki tek küpeyi bozdurup altın kolye almışmış? Tek küpe olsun 100 tl kolye 600-700. Bozdursan ne bozdurmasan ne? Ayrıca hatıraya saygısızlık cabası. Bir de şirin şirin "teyzaaa o aldığın altın küpa var ya tekini kaybetmiştim, işte ben onu hiç ettim" ne bekliyosun aferin mi, bi tekini kaybetmiş, diğerini de bozdurmuş? Milleti ellerindeki hatıraları bozdurup yenisini almaya teşvik resmen. Konu sahibini de etkilemiş reklam anlaşılan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?