- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
Pis olması bana göre saygısızlık. Maddi değeri zaten asla önemli değil ki biz çoğu kız tarafı gibi şunu istiyoruz bunu istiyoruz bohça bilmem ne öyle şeyler istemedik. Ama bir hediye verilecekse ben kendi hayatımda o insanı düşünerek zevkine dikkat ederek seçim yaparım. Bunu yapamıyorsalar bile (ki tabi ki gayet normal olabilir) o hediye yeni alınmamış da olsa pislik içinde verilmesi evet büyük bir saygısızlık kimse kusura bakmasın...Neden saygısızlık olsun.
Hiç takı takmayan aileler var. Bır bakın çevrenize.
Bunlari bize soylemek yerine nisanlina soylesen daha dogru olmaz mi?Pis olması bana göre saygısızlık. Maddi değeri zaten asla önemli değil ki biz çoğu kız tarafı gibi şunu istiyoruz bunu istiyoruz bohça bilmem ne öyle şeyler istemedik. Ama bir hediye verilecekse ben kendi hayatımda o insanı düşünerek zevkine dikkat ederek seçim yaparım. Bunu yapamıyorsalar bile (ki tabi ki gayet normal olabilir) o hediye yeni alınmamış da olsa pislik içinde verilmesi evet büyük bir saygısızlık kimse kusura bakmasın...
Bu olayın tam olarak neyini saygısızlık olarak gördüğümü soran arkadaştan alıntı yapıp bu cevabı ona verdim zaten. Bu mantığa göre kimse zaten burada konu açmasın paylaşım yapmasın birebir dertleri olan insanlara çat çat söylesin her şeyi... amaç şu veya bu şekilde kendimize dert ettiğimiz şeyleri paylaşıp fikir almak yardım isyemek değil mi ben mi yanlış yerdeyim?Bunlari bize soylemek yerine nisanlina soylesen daha dogru olmaz mi?
Pis olmasi saygisizlik ama siz evlenmediniz hadi aksi bir sey oldu takilari gondermeniz gerekti. Kunyelerin yerine ceyrekleri mi gondereceksiniz
Olaya "altın" değil de "nezaket" "özveri" ve "ince düşünce" olarak bakmak şımarıklıksa haklısınız. Çamura batmış külçe altın yerine tertemiz herhangi bir şeyi tercih ederim her zaman...Niye saygısızlık yapmış oluyorlar? Altın camurada batsa da altındır.. sizi çok şımarık buldum
Bu olayın tam olarak neyini saygısızlık olarak gördüğümü soran arkadaştan alıntı yapıp bu cevabı ona verdim zaten. Bu mantığa göre kimse zaten burada konu açmasın paylaşım yapmasın birebir dertleri olan insanlara çat çat söylesin her şeyi... amaç şu veya bu şekilde kendimize dert ettiğimiz şeyleri paylaşıp fikir almak yardım isyemek değil mi ben mi yanlış yerdeyim?
Ayrıca yukarıda zaten olayı hiç nişan atma durumu olursa ne yaparım açısından düşünmediğimi, fikir veren arkadaşları bu uyarıda haklı bulup teşekkür ettiğimi de yazmıştım. Size de teşekkürler.
onlar eski taki aldiysa ayip etmis ama gidip senin degistirmende ayip olabilir. en azindan evlenene kadar bekle. evlenince degistirirsin o zaman cok fazla göze batmazArkadaşlar nişanımda nişanlımın anne babası ve ablası 2 tane altın olduğunu tahmin ettiğim künye hediye ettiler ama gerçekten hiç beğenmedim asla kullanabileceğim şeyler değil (normalde de künye/bilezik kullanmam zaten) Ayrıca sonradan künyenin o örgüleri arasında baya bir pislik olduğunu farkettim. Sanırım evde yıllardır boşta duran takılarmış. Bunu büyük bir saygısızlık olarak algıladım açıkçası. Şimdi o künyeleri satmak ve beğendiğim severek kullanabileceğim bir şey almak istiyorum. (ya da çeyrek vs. alıp köşeye koymak) ama bir yandan da vicdan yapıyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Kullanılmış bu dedin miArkadaşlar nişanımda nişanlımın anne babası ve ablası 2 tane altın olduğunu tahmin ettiğim künye hediye ettiler ama gerçekten hiç beğenmedim asla kullanabileceğim şeyler değil (normalde de künye/bilezik kullanmam zaten) Ayrıca sonradan künyenin o örgüleri arasında baya bir pislik olduğunu farkettim. Sanırım evde yıllardır boşta duran takılarmış. Bunu büyük bir saygısızlık olarak algıladım açıkçası. Şimdi o künyeleri satmak ve beğendiğim severek kullanabileceğim bir şey almak istiyorum. (ya da çeyrek vs. alıp köşeye koymak) ama bir yandan da vicdan yapıyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar ederini merak etsem gider sorarım niye konu açayım buraya?.. Benim ikilemde kaldığım konu tamamen elden çıkartmaktı. Hem beğenmediğim için hem de yaptıkları saygısızlığa sinir olduğum için yatırım olacaksa bile onlar durmasın kenarda normal altın dursun şeklinde düşündüğümden.. Hepinize teşekkür ederim nişan atılırsa geri verme mevzusundan bahsedilmiş ben hiç bunu düşünmemiştim mesela. Dünyanın bin türlü hali var; haklısınız. Akıl akıldan üstün işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?