canım Anadolu yakasında Pendik tavsiye ederim bulabileceğin en güzel ve en iyi abiye elbiseler gelinlik olsun orda bulabilirsin
pasaklitanrica bana özel bir mesaj göndermişsin ama forumdaki mesaj sayım 100 ü aşmadığı için sana cevap yazamıyorumeğer zahmet olmayacaksa ve sana yakınsa benim için o pasaja gidip modellere bi göz atarsan çok sevinirim.
canım tesadüfen online forum takipte gördüm yazdığını,yoksa çoktan unutup gitmiştim senden mesaj da gelmeyince.yarın dışarı çıkmayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa.yarın olmazsa da en kısa zamanda gider bakarım.hatta bişey demezlerse uygun olabileceklerin fotoğrafını çekip yollarım sana
bende-beğenemdim-yani-evde-madem-nişanınız-daha-güzel-renkli-ve-sizi-zarif-gösterecek-birşey-oloabilir-darılma-ama-bu-çok-kilolu-göstermiş-sanırım-olduğundanda-kilolu-göstermiş
Malesef deyip üzülmeyin..Çok ince korseler var onlardan birini alırsınız söz için..Düğüne kadar da biraz vermeye çalışırsınız.
Bunun dışında kilolu bayanlar ASLA AMA ASLA gögüş altından bir kemer yahut taş olan bir model seçmemeli..Gögüs altından sıkıp alta doğru salaş olduğunda göbeği sakladığını düşünür herkes ama öyle değil.. Kişiyi basık,, gögüsleri büyük, alt tarafı olduğundan kilolu gösterir.
Düz kesim olmalı, aşağıya doğru ise simetrik kesimler kiloyu tamamen saklar.
Ben çok beğenmedim. Ama sizin içinize sindiyse sorun yok tabi.
Çok begendim ayakkabı ve çantada uyumlu olmuş.Hayırlı olsun. Mutluluklar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?