Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan için düşündüğüm kıyafet sizce nasıl?

pasaklitanrica bana özel bir mesaj göndermişsin ama forumdaki mesaj sayım 100 ü aşmadığı için sana cevap yazamıyorum eğer zahmet olmayacaksa ve sana yakınsa benim için o pasaja gidip modellere bi göz atarsan çok sevinirim.

canım tesadüfen online forum takipte gördüm yazdığını,yoksa çoktan unutup gitmiştim senden mesaj da gelmeyince.yarın dışarı çıkmayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa.yarın olmazsa da en kısa zamanda gider bakarım.hatta bişey demezlerse uygun olabileceklerin fotoğrafını çekip yollarım sana

cnm çok sevinirim çok teşekkürler. allah razı olsun...

bende-beğenemdim-yani-evde-madem-nişanınız-daha-güzel-renkli-ve-sizi-zarif-gösterecek-birşey-oloabilir-darılma-ama-bu-çok-kilolu-göstermiş-sanırım-olduğundanda-kilolu-göstermiş

Malesef deyip üzülmeyin..Çok ince korseler var onlardan birini alırsınız söz için..Düğüne kadar da biraz vermeye çalışırsınız.

Bunun dışında kilolu bayanlar ASLA AMA ASLA gögüş altından bir kemer yahut taş olan bir model seçmemeli..Gögüs altından sıkıp alta doğru salaş olduğunda göbeği sakladığını düşünür herkes ama öyle değil.. Kişiyi basık,, gögüsleri büyük, alt tarafı olduğundan kilolu gösterir.

Düz kesim olmalı, aşağıya doğru ise simetrik kesimler kiloyu tamamen saklar.

simetrik kesim derken nasıl yani. dediğiniz gibi ben hep böyle modellere bakıyorum sanki daha zayıf gösterir gibi geliyor.. simetrik dediğiniz kesime örnek bir model resmi ekleyebilirmisiniz

kızlar birde böyle bir model buldum?nasıl sizce diğerine göre daha iyi gibi geldi bana? rengi filan... ne dersiniz

kızlar elbisemin modeline ve rengine karar verdim. dikilecek. hatta ayakkabı ve cantamı aldım. model üstümde olan renk diğeri. sizce nasıl. rengi çok mu abartılı.

Eklentiler

• $IMG_0105.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 119
  • $IMG_0117.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 115
  • $DSC00508.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 108
o rengı taşımak cok zordur kılo sorununuz yoksa güzel durabılır ama topluysanız sızı oldugunuzdan daha kılolu gösterır..bırde bugun ne gıysemi izledıysenız bu renkler altına gümüş renk degılde lacıvert renk topuklu ayakkabı daha şık olabılır...hatta evet gümüş secmeyın cunku cengız abazogluda bu renge gumus secmeyın demişti daha canlı bır renk secın...

ben sızın yerınızde olsam son dönemın moda renklerı olan lacivert bır elbıse altında yavru agzı renk ayakkabı yanı sıızn sectıklerınızın zıttı (kılo sebebı ıle) yada çok hoş yeşil bır renk elbıse ile mor rengı kombıne ederdım....bu renkler şuan moda ve bırbırlerı ıle kombın yapıldıklarında gercekten hoş duruyor özellıkle beyaz tenlı isenız kı sanırım ölesınız......

evet beyaz oldukça beyaz tenliyim. fikirlenirinizi gözümde canlandırıyorum gerçekten çok hoş ama ev ve ailem için biraz marjinal olur sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…