- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Uzmanlar der ki sizin yaninizda baskalarina kufreden biri gun gelir size de eder. Umarim yasamazsiniz bu durumu hakkinizda hayirlisi olsun...Bana küfretmedi, ama beraber çalıştığı insanlar, trafikte yanlışlık yapanlar, işini zamanında bitirip mail yollamayanları perişan ediyor. Ben de bana da günün birinde sıçramasından korkuyorum, bana bağırıp küfretse ben de asla alttan alamam kendimi de biliyorum.
mrb bu dönemde aslında bu duyguya kapılmanız cok normal eğer aşıksanız ve seviyorsanız bu dönem gelip gecici hatta sunu diyebilirim nişanlılık evlilik serüveninin en zor dönemidir ve bayan biraz toparlayıcı ve idare edici olmalıdır bazen duygusal zamanlarımız oluyor evet hatta neden ben alttan alcam o alsın diye düşünüyoruz ama unutmayalım ki erkekler geç olgunlaşır ve bu dönemde idare etmek bize düşüyor eğer ortada aşk sevgi ve yaşamışlık varsa unutma tatlı yuvayı dişi kuş bir bir ilmek ilmek yaparMerhabalar,
Çok yakın bir zamanda nişanım var, ancak ruh halim o kadar değişti ki sanki kendi kendime olayı engellemeye çalışıyor gibiyim.
Nişan kararı alındığından beri iştahımın haddi hesabı yok, 4-5 kilo aldım.
Erkek arkadaşımın her lafı batıyor, zaten kendisinin işi de stresli, yapı olarak da sert, sürekli tartışma çıkıyor.
Beni çok sever, aile saygısı vardır, içinde iyi niyet vardır, çalışkandır, ancak bununla beraber sinirli ve zaman zaman ağzından ne çıktığı belli olmaz; işleri krizde olduğu için bana patlıyor ve benim de artık sabır limitin hafif aşıldığı için cevap veriyorum, sonra görüşünce de sarılıp hiç bir şey olmamış gibi davranıyoruz ancak sorunlar çözülmediği için benim aklımda olaylar sabit kalıyor.
İnanın hayatım boyunca hiç şımarık bir insan olmadım, söylemekle anlatılmaz ama gerçekten de yapı olarak daha kanaatkar ve "yeter ki huzur olsun" insanıyım, ancak şu süreçte kendimi her şeyi yargılıyor olarak buluyorum ve kendi kendimden usanıyorum. Kimseyle de, özellikle erkek arkadaşımla bu endişelerimi paylaşamıyorum, zaten stresli, aklı başka yere kaysın bir de bu duruma üzülsün istemiyorum.
Yaşım da küçük değil, aklımda sürekli "evlenmek için mi evleniyorum, yoksa sevdiğim için mi evleniyorum" sorusu yankılanıyor, cevabını ararken kayboluyorum.
Sizin de bu dönemlerde bu şekilde endişeleriniz olup düzelmiş miydi? Ya da, bir dönem sıkıntılı zamanında sinirli olan eşiniz sonrasında düzelme göstermiş miydi?
Umarım uzun yazıp sizi sıkmamışımdır, buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler, inanın fikirlere ihtiyacım var..
Yorumları takip edeyim,aynı sıkıntı bizde de var nişan olayını erteleyip duruyorum
bence icinize sinmeyen birsey var sizi rahatsiz eden
bu duygu vr dusuncelerinizin normal oldugunu dusunmiyorum
brnce evlenmeyin
Ben nişan/evlilik öncesi, kavramları sorguladım. Evlilik ne işe yarar, gerekli midir, aşkı ne hale sokar, nasıl olacak vs.. Sevgimi sorgulamadım hiç. Evlenmek için mi evleniyorum diye sormadım.
Yani şüphelerim kişiye karşı değil, kurumlara karşıydı. Sizin sorduğunuz sorular erkek arkadaşınızın davranışlarından kaynaklanıyor. İyi düşünün derim.
Nisanlilik donemindeki bize donup baksam bunlar evlenmesin yaaa derdim :)))
Ama 3 senelik evliyiz ve alakasi yok bence tabi ki kendimizi törpüledigimiz yerler de oldu.
Sinirlilik konusunu bilemiyorum, esim iş veya baska birseye sinirini karsisindakinden cikaran bir insan degildir. Ama olsaydi da bu ozelliklerin evlenince degisecegine inanmiyorum, evlilik daha buyuk sorumluluk, yer yer daha buyuk stres.. artarsa da sasirmayin derim
Uzmanlar der ki sizin yaninizda baskalarina kufreden biri gun gelir size de eder. Umarim yasamazsiniz bu durumu hakkinizda hayirlisi olsun...
Sinirli olan nişanlanacağiniz kisi değil mi? Uzmana gitmesi icin onu yonlendireceksiniz anlaminda mı? Iyi fikir bence de eğer dogru anladiysam.Hepimizin inşallah, sinir için uzmana gitmeyi düşünüyorum, tedavi edilebilir olmalı.
Kendisini ifade edemiyorsa, bu nedenle de çabuk sinirleniyor olabilir..
Sinirli olan nişanlanacağiniz kisi değil mi? Uzmana gitmesi icin onu yonlendireceksiniz anlaminda mı? Iyi fikir bence de eğer dogru anladiysam.
Bence erkek arkadaşınıza karşı siz de sevgi yok diye düşünüyorum o size aşık ama siz değilsiniz öyle anladım eğer içinizde ona karşı sevgi yoksa evlenmeyin derim.Merhabalar,
Çok yakın bir zamanda nişanım var, ancak ruh halim o kadar değişti ki sanki kendi kendime olayı engellemeye çalışıyor gibiyim.
Erkek arkadaşımın her lafı batıyor, zaten kendisinin işi de stresli, yapı olarak da sert, sürekli tartışma çıkıyor.
Beni çok sever, aile saygısı vardır, içinde iyi niyet vardır, çalışkandır, ancak bununla beraber sinirli ve zaman zaman ağzından ne çıktığı belli olmaz; işleri krizde olduğu için bana patlıyor ve benim de artık sabır limitin hafif aşıldığı için cevap veriyorum, sonra görüşünce de sarılıp hiç bir şey olmamış gibi davranıyoruz ancak sorunlar çözülmediği için benim aklımda olaylar sabit kalıyor.
İnanın hayatım boyunca hiç şımarık bir insan olmadım, söylemekle anlatılmaz ama gerçekten de yapı olarak daha kanaatkar ve "yeter ki huzur olsun" insanıyım, ancak şu süreçte kendimi her şeyi yargılıyor olarak buluyorum ve kendi kendimden usanıyorum. Kimseyle de, özellikle erkek arkadaşımla bu endişelerimi paylaşamıyorum, zaten stresli, aklı başka yere kaysın bir de bu duruma üzülsün istemiyorum.
Yaşım da küçük değil, aklımda sürekli "evlenmek için mi evleniyorum, yoksa sevdiğim için mi evleniyorum" sorusu yankılanıyor, cevabını ararken kayboluyorum.
Sizin de bu dönemlerde bu şekilde endişeleriniz olup düzelmiş miydi? Ya da, bir dönem sıkıntılı zamanında sinirli olan eşiniz sonrasında düzelme göstermiş miydi?
Umarım uzun yazıp sizi sıkmamışımdır, buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler, inanın fikirlere ihtiyacım var..
Benden sana tek tavsiye içinin tamamen ısınmadığı adamla evlenme sakın
Bak su sürecte ki negatiflikler büyük olasılıkla azalmayacakMerhabalar,
Bence erkek arkadaşınıza karşı siz de sevgi yok diye düşünüyorum o size aşık ama siz değilsiniz öyle anladım eğer içinizde ona karşı sevgi yoksa evlenmeyin derim.
Nişanlınızda ya da kendinizde emin olmadığınız birşey mi var ?
onu en iyi siz bilirsiniz ama her arkadasima soyledigimi soyliyim , lutfen hislerinizi dinleyinNişanlılık döneminde aşamaz mıyız ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?