Nişan->Kararsızlık->Endişe->Korku

Ben nişan/evlilik öncesi, kavramları sorguladım. Evlilik ne işe yarar, gerekli midir, aşkı ne hale sokar, nasıl olacak vs.. Sevgimi sorgulamadım hiç. Evlenmek için mi evleniyorum diye sormadım.

Yani şüphelerim kişiye karşı değil, kurumlara karşıydı. Sizin sorduğunuz sorular erkek arkadaşınızın davranışlarından kaynaklanıyor. İyi düşünün derim.

Nisanlilik donemindeki bize donup baksam bunlar evlenmesin yaaa derdim :)))

Ama 3 senelik evliyiz ve alakasi yok bence tabi ki kendimizi törpüledigimiz yerler de oldu.

Sinirlilik konusunu bilemiyorum, esim iş veya baska birseye sinirini karsisindakinden cikaran bir insan degildir. Ama olsaydi da bu ozelliklerin evlenince degisecegine inanmiyorum, evlilik daha buyuk sorumluluk, yer yer daha buyuk stres.. artarsa da sasirmayin derim

Uzmanlar der ki sizin yaninizda baskalarina kufreden biri gun gelir size de eder. Umarim yasamazsiniz bu durumu hakkinizda hayirlisi olsun...

mrb bu dönemde aslında bu duyguya kapılmanız cok normal eğer aşıksanız ve seviyorsanız bu dönem gelip gecici hatta sunu diyebilirim nişanlılık evlilik serüveninin en zor dönemidir ve bayan biraz toparlayıcı ve idare edici olmalıdır bazen duygusal zamanlarımız oluyor evet hatta neden ben alttan alcam o alsın diye düşünüyoruz ama unutmayalım ki erkekler geç olgunlaşır ve bu dönemde idare etmek bize düşüyor eğer ortada aşk sevgi ve yaşamışlık varsa unutma tatlı yuvayı dişi kuş bir bir ilmek ilmek yapar ama bu dönem ve nişanlılık dönemi idare etmekle geciyor eğer aişk ve sevgi varsa emin ol evlilik mükemmel birsey hiç korkma hiçç :)

Teşekkür ederim, aslında tam olarak her şeyine değil sadece sinirini dengeleyememesine karşı bir korkum var. Bir yandan da zor bir dönemden geçiyor bu dönem bittiğinde değişir mi diye de düşünüyorum, bununla beraber kendi kendini de kandırma diyorum, kaosa girdim biraz.

Örnek çıkması çok güzel oldu,teşekkür ederim. Allah bebeğinizi analı babalı büyütsün inşallah

Kendisini ifade edemiyorsa, bu nedenle de çabuk sinirleniyor olabilir..

Hepimizin inşallah, sinir için uzmana gitmeyi düşünüyorum, tedavi edilebilir olmalı.
Sinirli olan nişanlanacağiniz kisi değil mi? Uzmana gitmesi icin onu yonlendireceksiniz anlaminda mı? Iyi fikir bence de eğer dogru anladiysam.

Benden sana tek tavsiye içinin tamamen ısınmadığı adamla evlenme sakın

Sinirli olan nişanlanacağiniz kisi değil mi? Uzmana gitmesi icin onu yonlendireceksiniz anlaminda mı? Iyi fikir bence de eğer dogru anladiysam.

Aynen evet, bu konuda yönlendirebilirim sanırım, İzmir'de bu konuda herhangi bir uzman tavsiyesi olan arkadaşlar varsa onların da fikirlerine açığım.

Bence erkek arkadaşınıza karşı siz de sevgi yok diye düşünüyorum o size aşık ama siz değilsiniz öyle anladım eğer içinizde ona karşı sevgi yoksa evlenmeyin derim.

Benden sana tek tavsiye içinin tamamen ısınmadığı adamla evlenme sakın

İçim ısınık da, bi an geliyor örneğin feribota binerken adamın teki önümüze geçiyor o anda Hulk gibi birşeye dönüştüğü için içteki ısınıklık benim yanaklara eyvah ne olacak şimdi diye ateş olarak yansiyor

Bak su sürecte ki negatiflikler büyük olasılıkla azalmayacak
İyi gördüğün seyler azalacak ya da bitecek
Kararsızlıklar varsa nişan öncesi düşün hatta süreci uzat.
Öyle iş stresi vs sebeplerle falan patlamadı normal değil. Bu daha en tatlı heyecanlar yarın ev gecindirdğinde ne olacak o zaman stres daha da artmış olacak. Stresten saba patlayan adamla ilgili bir değil bin kez düşün derim

Bence erkek arkadaşınıza karşı siz de sevgi yok diye düşünüyorum o size aşık ama siz değilsiniz öyle anladım eğer içinizde ona karşı sevgi yoksa evlenmeyin derim.

Nişanlınızda ya da kendinizde emin olmadığınız birşey mi var ?

Kendi sevgimden eminim, eminim de gel gör ki korkular var. Yaş daha gençken insan daha derin düşünmüyor ilerledikçe bu işler zorlaşıyor sanırım. Belki de bu nedenle içimde endişe var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…