Bak su sürecte ki negatiflikler büyük olasılıkla azalmayacak
İyi gördüğün seyler azalacak ya da bitecek
Kararsızlıklar varsa nişan öncesi düşün hatta süreci uzat.
Öyle iş stresi vs sebeplerle falan patlamadı normal değil. Bu daha en tatlı heyecanlar yarın ev gecindirdğinde ne olacak o zaman stres daha da artmış olacak. Stresten saba patlayan adamla ilgili bir değil bin kez düşün derim
Tam emin olmadan evlenmeyinKendi sevgimden eminim, eminim de gel gör ki korkular var. Yaş daha gençken insan daha derin düşünmüyor ilerledikçe bu işler zorlaşıyor sanırım. Belki de bu nedenle içimde endişe var.
Benim eşim de aynı bahsettiğin gibi biri. 5 yıldır evliyiz. Hala kızdığı insanları hayatından bezdiriyor ama söz konusu ben olunca iş değişiyor. Bana karşı evlenmeden önce de saygılıydı hala çok saygılı. Arada elbette tartışıyoruz ama terbiyesizlik yapmadı hiç. O yüzden bırak sinir stresini işyerinde, dışarıda, istediği yerde atsın.Bana küfretmedi, ama beraber çalıştığı insanlar, trafikte yanlışlık yapanlar, işini zamanında bitirip mail yollamayanları perişan ediyor. Ben de bana da günün birinde sıçramasından korkuyorum, bana bağırıp küfretse ben de asla alttan alamam kendimi de biliyorum.
Evliliği kötü giden ya da biten herkes sunu söylerHaklısınız, ben "aman geçecek bunlar, bu süreçte normal" gibi cevaplar duymak için kendimi telkin ediyorum ama sinir patlamaları benim endişelerim 3 gün sonra puf diye sönecek değil.. Bu konuda yardım alıp da düzelmiş olanlar var mıdır acaba?
Benim eşim de aynı bahsettiğin gibi biri. 5 yıldır evliyiz. Hala kızdığı insanları hayatından bezdiriyor ama söz konusu ben olunca iş değişiyor. Bana karşı evlenmeden önce de saygılıydı hala çok saygılı. Arada elbette tartışıyoruz ama terbiyesizlik yapmadı hiç. O yüzden bırak sinir stresini işyerinde, dışarıda, istediği yerde atsın.
Evliliği kötü giden ya da biten herkes sunu söyler
Aslında basta farketmiştik ama işte düzelir dedik....
Iyiyken herkes iyidir insanlar kriz zamanlarında belli olur diye düşünüyorum
Umarım her şey gönlünüzce olur mutlu olursunuz:)Benim de etrafımda yaşıtım aynı şeyleri söyleyen ve haklı olan o kadar çok insan var ki onların da etkisiyle bendeki endişeler kat kat arttı. Yaşadıkları belli hepsine şahidim ama insan ne kestirip atabiliyor ne de direk olaya dalabiliyor her ikisinin ucu da belirsiz çünkü. Eni sonu devam etmekte karar kılınıyor çünkü ucu belirsiz olsa da umut ve sevgi var. umarım bi kaç sene sonra dertli bir başlık açmam :)
Sanırım benim bu açtığım konu da başka arkadaşlara örnek kalacak, hepinize çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için..
Umarım her şey gönlünüzce olur mutlu olursunuz:)
Biraz erteleyin..
Guven goremedim ben iliskinin geleceğinde.
Biz de bunlari yasadik ama ben askimdan sevgimden ve sevgisinden bir an şuphe duymadim esimin oncelikle bunu belirtmek isterim ama en buyuk kavgamizi nisandan 1 hafta yasadik ikimiz de inanilmaz stresliydik ben zaten uçmustum o da isleri de yogundu o donem tabii heyecan da var birbirmize girdik normalde cok sakindir esim ancak ben cildirtabiliyorum onu oyle bir bagirdi ki bana telefonu falan firlatmis annesi odaya girmisti :) sinirimden guluyorum suan ne gerek vardi boyle bir seye tabii bende bagirdim cagirdim annem de duydu rezil olduk :/ ama hata bendeydi benimde yasim kucuk degil insan stresten heyecandan bazen sasiriyor ne yapacagini bilemiyor sonra aradim ozur diledik birbirimizden ve birbirimize soz verdik evlenme surecinde birbirimizi alttan alacagiz diye... sevginizden emin olamamak buyuk sorun ama bu tarz heyecan ve stres olaylari normal bence.
Tesekkur ederim insallah siz de asarsiniz bunlari.. kendi adima ben evlenene kadar hep bir heyecan hep bir strestim her sey ustume ustume geliyordu tatli telas diyorlar ya tatsiz bir stresti yani :) ikimiz de ilk cocuklariz hep biz dusunduk ilgilendik havadan nem kapiodum hala bir gelin gorsem kalbim sıkışiyor :) henuz 1 yilimiz dolmadi belki sizde de sorumluluklar hep sizdedir ya da sevgiliniz de o da stres yapiyordur.Okuyunca benden koca bir Oh çıktı, engelleri aşmış olmanız harika! sağolun
stresten kaynaklaniyor olabilir daha cok iyi seyleri dusunmeye calisinMerhabalar,
Çok yakın bir zamanda nişanım var, ancak ruh halim o kadar değişti ki sanki kendi kendime olayı engellemeye çalışıyor gibiyim.
Nişan kararı alındığından beri iştahımın haddi hesabı yok, 4-5 kilo aldım.
Erkek arkadaşımın her lafı batıyor, zaten kendisinin işi de stresli, yapı olarak da sert, sürekli tartışma çıkıyor.
Beni çok sever, aile saygısı vardır, içinde iyi niyet vardır, çalışkandır, ancak bununla beraber sinirli ve zaman zaman ağzından ne çıktığı belli olmaz; işleri krizde olduğu için bana patlıyor ve benim de artık sabır limitin hafif aşıldığı için cevap veriyorum, sonra görüşünce de sarılıp hiç bir şey olmamış gibi davranıyoruz ancak sorunlar çözülmediği için benim aklımda olaylar sabit kalıyor.
İnanın hayatım boyunca hiç şımarık bir insan olmadım, söylemekle anlatılmaz ama gerçekten de yapı olarak daha kanaatkar ve "yeter ki huzur olsun" insanıyım, ancak şu süreçte kendimi her şeyi yargılıyor olarak buluyorum ve kendi kendimden usanıyorum. Kimseyle de, özellikle erkek arkadaşımla bu endişelerimi paylaşamıyorum, zaten stresli, aklı başka yere kaysın bir de bu duruma üzülsün istemiyorum.
Yaşım da küçük değil, aklımda sürekli "evlenmek için mi evleniyorum, yoksa sevdiğim için mi evleniyorum" sorusu yankılanıyor, cevabını ararken kayboluyorum.
Sizin de bu dönemlerde bu şekilde endişeleriniz olup düzelmiş miydi? Ya da, bir dönem sıkıntılı zamanında sinirli olan eşiniz sonrasında düzelme göstermiş miydi?
Umarım uzun yazıp sizi sıkmamışımdır, buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler, inanın fikirlere ihtiyacım var..
Bana küfretmedi, ama beraber çalıştığı insanlar, trafikte yanlışlık yapanlar, işini zamanında bitirip mail yollamayanları perişan ediyor. Ben de bana da günün birinde sıçramasından korkuyorum, bana bağırıp küfretse ben de asla alttan alamam kendimi de biliyorum.
Kendisini ifade ediyor ancak yüksek perdeden ediyor daha çok, bana direk bi bağırması olması ancak yanında çalışanlar, beraber çalıştığı insanlar ceremesini çok çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?