Nişan->Kararsızlık->Endişe->Korku

Haklısınız, ben "aman geçecek bunlar, bu süreçte normal" gibi cevaplar duymak için kendimi telkin ediyorum ama sinir patlamaları benim endişelerim 3 gün sonra puf diye sönecek değil.. Bu konuda yardım alıp da düzelmiş olanlar var mıdır acaba?

Benim eşim de aynı bahsettiğin gibi biri. 5 yıldır evliyiz. Hala kızdığı insanları hayatından bezdiriyor ama söz konusu ben olunca iş değişiyor. Bana karşı evlenmeden önce de saygılıydı hala çok saygılı. Arada elbette tartışıyoruz ama terbiyesizlik yapmadı hiç. O yüzden bırak sinir stresini işyerinde, dışarıda, istediği yerde atsın.

Evliliği kötü giden ya da biten herkes sunu söyler
Aslında basta farketmiştik ama işte düzelir dedik....

Reactions: Den
Iyiyken herkes iyidir insanlar kriz zamanlarında belli olur diye düşünüyorum

Çalıştığımız alanlar çok yakın, o nedenle arada işler de karışıyor demek ki bu konuda çok tartışmaya girmemem gerekecek,
olumlu örnek için de çok teşekkür ederim gülümsedim kaldım şu anda, Allah mutluluğunuzu bozmasın!

Evliliği kötü giden ya da biten herkes sunu söyler
Aslında basta farketmiştik ama işte düzelir dedik....

Iyiyken herkes iyidir insanlar kriz zamanlarında belli olur diye düşünüyorum

Benim de etrafımda yaşıtım aynı şeyleri söyleyen ve haklı olan o kadar çok insan var ki onların da etkisiyle bendeki endişeler kat kat arttı. Yaşadıkları belli hepsine şahidim ama insan ne kestirip atabiliyor ne de direk olaya dalabiliyor her ikisinin ucu da belirsiz çünkü. Eni sonu devam etmekte karar kılınıyor çünkü ucu belirsiz olsa da umut ve sevgi var. umarım bi kaç sene sonra dertli bir başlık açmam :)
Sanırım benim bu açtığım konu da başka arkadaşlara örnek kalacak, hepinize çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için..

Umarım her şey gönlünüzce olur mutlu olursunuz:)

Biz de bunlari yasadik ama ben askimdan sevgimden ve sevgisinden bir an şuphe duymadim esimin oncelikle bunu belirtmek isterim ama en buyuk kavgamizi nisandan 1 hafta yasadik ikimiz de inanilmaz stresliydik ben zaten uçmustum o da isleri de yogundu o donem tabii heyecan da var birbirmize girdik normalde cok sakindir esim ancak ben cildirtabiliyorum onu oyle bir bagirdi ki bana telefonu falan firlatmis annesi odaya girmisti :) sinirimden guluyorum suan ne gerek vardi boyle bir seye tabii bende bagirdim cagirdim annem de duydu rezil olduk :/ ama hata bendeydi benimde yasim kucuk degil insan stresten heyecandan bazen sasiriyor ne yapacagini bilemiyor sonra aradim ozur diledik birbirimizden ve birbirimize soz verdik evlenme surecinde birbirimizi alttan alacagiz diye... sevginizden emin olamamak buyuk sorun ama bu tarz heyecan ve stres olaylari normal bence.

Okuyunca benden koca bir Oh çıktı, engelleri aşmış olmanız harika! sağolun

Okuyunca benden koca bir Oh çıktı, engelleri aşmış olmanız harika! sağolun
Tesekkur ederim insallah siz de asarsiniz bunlari.. kendi adima ben evlenene kadar hep bir heyecan hep bir strestim her sey ustume ustume geliyordu tatli telas diyorlar ya tatsiz bir stresti yani :) ikimiz de ilk cocuklariz hep biz dusunduk ilgilendik havadan nem kapiodum hala bir gelin gorsem kalbim sıkışiyor :) henuz 1 yilimiz dolmadi belki sizde de sorumluluklar hep sizdedir ya da sevgiliniz de o da stres yapiyordur.

Nisan da bunun icin degil midir zaten. Soyle bir takibe alin bakalim size yonelecek mi bu tavirlar
Nisanliyken daha iyi tanirsiniz ayrica endiseleriniz gayet normal bu donemde. Kendinize bir hayat kurcaksiniz bu kimse icin kolay degil
Korkulu is hayirlidir

Kendi adima soyleyeyim severek oldugu halde ben cok stres ve gerilime girmistim tereddute dusup emin miyim diye dusundum is ciddiye bindiginden bi gelecek korkusu oluyor sanirim cunku yeni bir yasama basliyorsun. Ve su an evliyim. Benim icin gecti. Senin icin de hayirlisi olsun.

Bir insan sinirliyken herkeze karşı sinirlidir başkalarını perişan ediyor demişsiniz size karşı frene basıyor şimdilik ama şimdilik! İlerde nolur bilemeyiz bence yaşadığınız soru işaretleri 6.his hislerimiz yapma diyor gibi hakkınızda hayırlısı nişan yapsanız bile düğünü biraz erteleyin birazda nişanlı bir adam olarak izleyin

stresten kaynaklaniyor olabilir daha cok iyi seyleri dusunmeye calisin

Resmi bir adım atıyorsunuz. Hayatınız değişiyor ve bir daha eskisi gibi olmayacak. Sorgulamanız çok normal bence. Sevginizden ve sevgisinden eminseniz bu düşünceleri atın kafanızdan.

Kendisini ifade ediyor ancak yüksek perdeden ediyor daha çok, bana direk bi bağırması olması ancak yanında çalışanlar, beraber çalıştığı insanlar ceremesini çok çekiyor

iş stresinden dolayı gergin olabilir ancak, feribotta biri önüne geçti diye ya da kırmızı ışıkta biri korna çaldı diye deliriyorsa normal değil.

bunların ayırdını iyi yapmak lazım.

çünkü gün gelir, iş stresi bahanesine sığınıp size patlayabilir. yemeğin tadı kötü, bu gömlek neden ütüsüz vs.

o yüzden nişanlansanız dahi öfkesi için tedavi olmasını isteyin ve öfkesinin kaynağını, nelere yansıttığını gözlemleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…