siz bilirsiniz renkler ve zevkler tartışılmaz şüphesiz ama bana sorarsanız nişan için biraz daha sade ve abartıdan uzak kıyafetler bakmanızı tavsiye ederim
bence kıyafetın rengı cok güzel modelıde fena deıl ama noooolur artık o esarbın arkasına kıyısına köşesine kondurulan çiçekimtrak büzgüleri yapmayın her nısan kıyafetınde görmektn bıktm valla daha sade esarp baglama sekıllerı var yani bence öyle bıse tercıh edın
bence kıyafetın rengı cok güzel modelıde fena deıl ama noooolur artık o esarbın arkasına kıyısına köşesine kondurulan çiçekimtrak büzgüleri yapmayın her nısan kıyafetınde görmektn bıktm valla daha sade esarp baglama sekıllerı var yani bence öyle bıse tercıh edın
bence renkte modelde çok güzel. nişanda abartılmaması gerektiğini düşünenleri anlamıyorum. herkesin kendi düşüncesidir tabii ama insan kaç kez nişanlanır ki?
bir model benim içime sindiyse düşünmem gelinlik gibi mi değil mi düğünde ne yaparım diye. hem hiç sanmıyorum insanlar nişanlığı aklında tutsun düğünde de gelsin ay bunun nişanlığı da böyleydi vs desin
valla gelin gittiğiniz ailenin ingiltere prensinden zengin olduğunu düşünmüyorum? yeni prensesin gelinliği ne kadar zarifti dikkat ettiyseniz.. sizi asla kırmak istemem gösterdiğiniz modele de gelinlik olsa çok hoş diyebilirdim ama bir nişan için çok abartı buldum. ayrıca zevkler asla tartışılmaz ben abartıyı seviyorum öyle giyincem deseniz saygı duyarım ama zengin aileye gelin gidiyorum ondan abartı olması lazım dediğiniz için yapıyorum bu yorumu.. ömür boyu mutluluklar dilerim :)