Nişan nişan kıyafetim nasıl kızlaaarrr :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

eflatunn1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
142
0
26
Adana
nişan kıyafetimi diktirecegim bu model nasıl sizce renk falan nasıl fikir verirmisiniz üstüne de aynı renkten şal takacagım nasıl olur sizce :26::27:
$599341_415348018504115_2063531475_n.webp

ya canım sanki biraz gelinliği anımsatıo hatta gelinlik gibi daha farklı bişeler bak bence

Güzel ama sanki gelinlik gibi . Şimdi bunu giyersen gelinlik giydiğinde bir farklılık olacağını sanmıyorum :26:

siz bilirsiniz renkler ve zevkler tartışılmaz şüphesiz ama bana sorarsanız nişan için biraz daha sade ve abartıdan uzak kıyafetler bakmanızı tavsiye ederim

ama abartılı olması lazım yaa biraz şaşalı bi nişan olacak gösterişli ve durumu bayaaa iyi olan bi aileye gelin gidiyorum :S

bence kıyafetın rengı cok güzel modelıde fena deıl ama noooolur artık o esarbın arkasına kıyısına köşesine kondurulan çiçekimtrak büzgüleri yapmayın her nısan kıyafetınde görmektn bıktm valla:37: daha sade esarp baglama sekıllerı var yani bence öyle bıse tercıh edın

bence kıyafetın rengı cok güzel modelıde fena deıl ama noooolur artık o esarbın arkasına kıyısına köşesine kondurulan çiçekimtrak büzgüleri yapmayın her nısan kıyafetınde görmektn bıktm valla:37: daha sade esarp baglama sekıllerı var yani bence öyle bıse tercıh edın

ayy nefret ediyorum zaten öyle şeylerden bende sade olması tarafındayım hoş dursa neyse ama hiçte hoş durmuyo ııyykk. :120::120::118:

ama abartılı olması lazım yaa biraz şaşalı bi nişan olacak gösterişli ve durumu bayaaa iyi olan bi aileye gelin gidiyorum :S

anlıyorum o zaman bu elbiseyi tercih edebilirsiniz esasen nişan için seçmeyi düşündüğünüz elbisenin rengi konusunda hoş bir renk olduğunu düşünüyorum:40:

bence renkte modelde çok güzel. nişanda abartılmaması gerektiğini düşünenleri anlamıyorum. herkesin kendi düşüncesidir tabii ama insan kaç kez nişanlanır ki?
bir model benim içime sindiyse düşünmem gelinlik gibi mi değil mi düğünde ne yaparım diye. hem hiç sanmıyorum insanlar nişanlığı aklında tutsun düğünde de gelsin ay bunun nişanlığı da böyleydi vs desin :1:

bencede insan kaç kere nişanlanıyo ki abartı olmasın diye begenmedigm bi modeli giyecek de degilm zaten :16:

valla gelin gittiğiniz ailenin ingiltere prensinden zengin olduğunu düşünmüyorum? yeni prensesin gelinliği ne kadar zarifti dikkat ettiyseniz.. sizi asla kırmak istemem gösterdiğiniz modele de gelinlik olsa çok hoş diyebilirdim ama bir nişan için çok abartı buldum. ayrıca zevkler asla tartışılmaz ben abartıyı seviyorum öyle giyincem deseniz saygı duyarım ama zengin aileye gelin gidiyorum ondan abartı olması lazım dediğiniz için yapıyorum bu yorumu.. ömür boyu mutluluklar dilerim :)

canım kabarık olunca gösterişli ve şaşalı olmuyor bence :)
bence elbise tercih et, gösterişli olan elbisen değil senin ışığın olsun....

Back
X