Gebeliğe Hazırlık Nisan-May-Hazirana hamile olarak girmek isteyenler:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn saol canim benimm. Ayy yaa bebisimizin fotolarini da gorelim de hele biiii ❤❤
Aynen ultrasonda gözkrse yüklerim doğdugnda kesn atarım teyzeleri minnagmı Canm zaten benden diğer ay sonrada sen doğrcksn inş cunkü sende kalcksn hamiş inş:)

Haa oylemi dedin benim kafam gidoyu galiba yavash yavash inshAllah bitanem istediyin gibi olsunda dushuncelerden kurtulasin ama doktor daha kan istemeyeck sadece ultrasonla bakacak:))))
Istemesin daha iyi ben tahminen oralara ciktigini hesap ediyorum :) ultrasonda goreyim de insallahhhhh cok sagol iyi dileklerin icin senden de bekliyorum bu performansi ha :)))

Ilk ilishkisiz gunlerle bashliyoruz gerisi leyleye kaliyo zaten
bsebse
Yumurtlama takibinde doktor iğneyi vurunca dior ki işte atıyorum yarın akşam 9 da ertesi gün 9 da berberlik olcak :))))) haydi koştur koştur saati takip et sen ona bak o sana :))))) bide böyle si var bu işin :)))) bence acil leylek devreye girsin :))))

Istemesin daha iyi ben tahminen oralara ciktigini hesap ediyorum :) ultrasonda goreyim de insallahhhhh cok sagol iyi dileklerin icin senden de bekliyorum bu performansi ha :)))
Bana bak:)))) daha kan falan dushunme ciddi soyluyorum artik ultrasona odaklan:)))))))tamammi??daha kan lazim degil sana inshAllah kuzum cok saol

Aslinda guzel shey iyne olmaz tabiiki her kes dogal hamile kalsin ama ben kolay yolu seviyorum die ben sevdim bu ishi:))))

Daha onceki bebegimde gec dollendiydi ama kurtaj olmustm gelismemeisti gec dollenince gelismeme sorunu diye bisey yoktur dmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…