hayırlı olsun canım çok güzel.bende yarın kan vericem.ama üç gündür adet sancım var sen de varmıydı?
hadi hayırlısı canım allah kucagına almayıda nasip etsin
merhaba arkadaşlar.ben transfer olalı 24 saat oluyor yani bebeklerimle geçirdiğim ilk günüm.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.çok dua ediyorum inşallah allah yüzümüzü güldürür.benim 4 tane döllenmişti dördünüde koydular imşallah minik sörvayvırlarım bana tutunur.doktor ihtimali artırmakya çalıştı anlayacağınız.
NERGİS canım senin de hayırlı olsun rabbim senin de yüzünü güldürür inşallah.
YABANGÜLÜ,DARKnes canlarım böyle bir sonuçta söylenecek bişe bulamıyor insan.sabır sabır tek yapacağımız o.tevekkül edip bir dahakine diyecez.inşallah diğer sefere olur.
CARMENN ,NEZAYSE hadi kızlar yüzümüzü güldürün.hadi hayırlısı bakim.arkadaşlar çok sık giremiyorum.ara ara giriyorum kusura bakmayın.radyasyon kaynağı sonuçta pc.dikkat etmeye çalışıyorum.
carmen nazeysee hayırlı olsun darısı başımıza diyelimmm.....:)))))
kızlar carmen ve nazeyse pozitiffff miiiiii :))))))))))))))) inşalaaahhh
çok sevindim inan. inş. sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim.
hayırlı olsun...inşaAllah bebeğin sana sımsıkı tutunur....
inşaAllah sende pozitifi görürsün canım...hayırlı haberlerini bekliyoruz...
oh oh maşaAllah kanda da pozitif olur inşaAllah...hayırlı olsun....
sevgili Carmennn, Nazayse cooook sevindim. insallah kan sonucunda da hayirli neticeler cikmistir. dualarla bekliyoruz fistiklat. hadi moral olsun ins hepimize de...
sevgili Darkness sonuc icin uzgunum tatlim :-( Rabbim en guzelini bilir diyerek tevekkulle bekleme zamani ins. bunda da hayir vardir elbet. ins en kisa zamanda en hayirki sekilde nasib eder Yuce Rabbim. sakin uzulme oldu mu.
sevgili Nergiz hadi bakalim hayirli olsun canim. simdi bol bol dinlen ve coook rahat ol. Rabbim kolayliklar versin hayirlisiyla yuzunu guldursun insallah
sevgili nilmumunasil gidiyor bakiim csnim. heyecanli bekleyisin sonunda ignelere baslamisin. Rsbbim kolayliklar versin insallah
Ve ismini yazmadigim ama topigimizdeki diger tum arkadaslarim world selilaylay..... dualarim hepinizle. insallah hep beraber mujdeker veririz birbirimize. Rabbim yardimcimiz olsun
herkese günaydınn bnm kan sonucum 74.55 çıktııııııııı:))) ama pzt.tekrar kan verdiğimde yine gebelik çıkarsa sevinebilecm çünkü malum 3 gün erken yaptırdım..inşallah yükselmeye devam eder...pzt.tekrar haber veririm sizee.bende nete çok girmemeye çalışanlardaım malum radyasyon....