Bende ilk iki denememi bahçecide yaptırdım. doktorun kim?
ama memnun değilim,evet ilki negatif cıktı ve sanırım ikinciside öyle olacak ama memnuniyetsizliğimin onunla alakası yok.
bikere doktoru ilk gorusmede 10 dakika falan gordum sonra geliyor ,ultrason aletini takıyor affedersin 2 kelime ediyor hemsireye ve gidiyor.sonra hemsirelerin elindesin ,onlarda da hersey doktor kadar otomatiğe alınmıs durumda..
benim 8 yumurtam toplantı 7 si döllendi,1 i ilkinde 3. gün kondu(3.gün kondu cunku doktor 5.gun yurtdısında olacakmış..) ,tutmadı .ikincicis 5.gün kondu ,geriye kalan 5emb çözüldü biri ölmüş 4 emb.dan 2 si kötü biri cok iyi bir orta dediler.birini koyacaz dediler (bunlarıda embryolok bi tanıdıgımız var orda o soyluyo ne doktor ne hemsıre yani)neyse 1 iyi 1 orta ikisinide koyun 1 tane dondurlamaz dedim ,yok dediler.sonuc bana bitane kondu sözde iyi olan.transferden sonraki güne 6.güne bekliycez geri kalan yasarsa dondurcaz dediler.ertesi gun aradılar 2 tane 1. kalite emb . donduruldu diye.e hani dedim 2 si kötü 1 orta 1 iyi kalite vardı ve siz iyi olanı koymustunuz ,kötü olanl 2 tane ölecekti ve diger Orta kalite olan için 6.gün yaşarsa dondururuz demiştiniz..e birgunde kötü kalite olan iyiye mi döndü dedim ..evet dediler..içime kurt düştü acaba hiç koymadılar mı diye...
Nasılsa umud kapısı bunlar bize bidaha gelir dondurulmuslarını burda bırakmazlar mı deiler yoksa embryolok mu hata yaptı ..tabi sonra positif dusunmeyi sectim negatif olmanın bana faydası yoktu fakat sonucum negatif cıkacagını dusundukce hepsine bu bizim için cok hassas neden bukadar duyarsızsızsınız tamam sizin işiniz olabilir sizin için sıradan olabilir ama biz maddi manevi neler yaşiyoruz,işinizi hakkını vererek yapın diye haykırmak istiyorum.
Ben dondurulmuslarımı alamam ordan cunku ben izmirdeyim ve sehir içinde dondurulmus için hastane degistirebiliosun ama sehirler arası olmuo.
Sonuc olarak bence bahceciyi degistirmekle iyi yapmıssın orası bi ticarathane olmus .neyse para kazansınlar gozumuz yok ,olumsuzda olabilir ama bukadar alakasız olunmaz .kanamam olsa hemsıreye ulasamam suan ,ulasssamda gel yarına bakalım yada doktora sorim der yani sen doktorla konusamassın .hersey hemsirenin insafına kalmış,bitekim hemsireye kalsa bana yine 3.gün embriyosu verecektide ben karsı cıktımç..ilkınde 3 gündü ,budefa emb saglıklı yasıyo 5.güne bekleyelim diye...
Şimdi budefada olumsuz olursa ki olacak heralde bugun transfer sonrası 10.günüm ve idrar testi negatif cıktı,gerci hemsire 15.gün test günü verdi ama ,bitek bahceci okadar gec diyor sanırım oda yogunluklarını ertelemk için ..
Yani ben 15.gün arıcam test sonucumu sölicem ya hesapta..
Gelin gorun ki bu defada negatif cıkarsa orda 2 tane daha emb bekliyor diye ben yine oraya gidicem ..cünkü yumurta toplama,ğgne bunlarla ugrasmadan bi sansımı denemek isticem.bilemiyorum 2 ucu boklu degnek yani
cok uzun yazmışım umarım anlatabilmişimdir ..
umarım sen positifi görürsün canım inşallah,yiyi yapmışssin bahceciden vazgecmekle