canım, benim bugun transferden sonra 10.günümdü ,dondurulmus oldugundan 15.gunde kan testi yaptır dedi doktorum ,ama ben burda okuduklarımdan gaza gelip bugun sabah idrar testi yaptım.Bugun 10.gün ,zaten 5.gün embryosu ,15 güne tamamlayınca yapın demiş burda bazılarına doktorlar..birde 7.,8. gunde positif gorenleri okuyunca bir bakayım dedim ..ama tek çizgi cıktı .
şimdi işe geldi gözlerim şiş...progsteronu yapmak bile istemedim sabah ama yapıcam tabii,okadar zor bir durumki mantıgım buseferde olmadı derken içim hala daha umut var süpriz olacak diyor
neyse iç karartmayım demek istediğim ben bunları yaşadım sen tam tersi yapıp postifte görebilirsin ki inşallah ya idrarda ya kanda görürsün ben ilklerin uğuruna inanırım umarım senin busefer tutar canım.
sen kaç yaşındaydın 1 bebiş mi konmustu?
Canim biraz gec oldu cevabim kusura bakma birkac gundur internete giremiyorum. bu mesajina cevap atana kadar guzel haberini almak cok guzel cok ama cok sevindim senin adina bende bugun kan testi yaptirmayi dusunuyorum 12. gunum oldu cunku normalde pazartesi gel demislerdi ama dayanamiyorum artik dua edin kizlar hayirli sonuclar alalim meraktan ve heyecandan olebilirim
bu arada ben suan Amerikadayim benim tedavim burada yapildi ben 27 yasindayim 35 yas ve altina genelde 2 embriyo transferi yapiyorlar tabi bize iki tane istermisiniz diye sordular once bizde onayladiktan sonra 2 transfer yapildi bakalim senin gibi guzel haberlerle doneriz evimize insallah rabbim bize ve bizim gibi isteyen herkeze nasip et yarabbimm cocuk ozlemiyle yanan tum anne ve baba adaylarimizin yuzunu guldur InsALLAH