bn de ıstahsızım tatlı gormek ıstemıyorum kı ne kdr cok cıkolata yerdım :) ınsallah bole devam eder.valla hiç sorma bende aynı dertten muzdaribim:)) acaba bizimki tüp bebek olduğu için mi böyle belirtiler olmuyor ya da geç oluyor.ben de iki gündür sabahları çok iştahsızlık var.sadece değişiklik o oldu yani:))
goreceksın ınsallah cnm ayyyy allahım herkese nasıp etsın bu duyguyu...dün annem de soruyor bulantın var mı diye.ben de daha yok dedim.aman olması inşallah böyle olur diyor.annem bütün hamişilklerinde uzun süre kusmuş çünkü.ama ne bilim birçok kişi bulantı yaşayınca acaba biz de mi problem var diyorum:))))haftaya bir görseydim içim rahatlayacaktı
saol cnm ınsallah baslar bulantılarım olda oldugunun kanıtı olur.10 . haftasında olan bı arkadsın yenı bulantıları nın basladıgını okumustum ..
cnm sen panık yapma ama bana gecen sene oldu kanama basladı 9.gun kımyasal gebelıkle sonlandı.senınkı ınsallah tutunma kanamasıdırkızlar aranızda vajınadan progeton kullanıp kahverengı lekesı gelen varmı??? bende elmedıde ilacı yerleştirirken elıme ahverengı seyler geldı..normalde beyaz olurdu her ılacı koydugumda bugun kahveydı....aranızda öle bı durum yasıyan varmıydı?????
amınn masallah cnm allah tamamına erdırsın...Benimde 13 nisanda opu ,18 nisanda transfer oldu.bruksel merkezde dr yucel karaman .25 yasindayim ve esimde sperm sekil bozuklugu ve hareket azligi vardi.ilk tup denememizdi.fransadan geldik istanbula.tedavi icin.sukur simdi 10.haftamizdayiz.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin kucaklarini bos koymasin.amin.