canım arkadaşlarım ben de size selam verdim ondan sonra biraz rahatsızlandım. bikaç gündür dr.a gidip geliyorum. gözüm de de alerjik reaksiyon başlamış ve mikrop kapmışım. bir de tam regl oldum olucam öyle bi sancım var ki. belim kasıklarım kopuyor resmen.
dr. bu ay ilaçların etkisi hala devam ettiğinden çok büyük yumurtalarım oluştuğunu söylemişti. böyle çok sancım olunca bi bakalım yoksa yumurtalar çatlayamayıp kist mi oluşturdu dedi. bakti pazartesiydi işte. yok dedi temiz. crinone jel vermişti onu kes dedi. belki hamilelik olur diye düşünüyordu ama olmadı galiba. Rabbim en güzelini bilir... hayırlısı inşallah. yine de bi kan testi yapalım dedi. salı günü yaptırdım test ve normal şartlarda pazar pazartesi adet olmam lazımdı ama hala olmadım sanırım jelden dolayı gecikti.
testin sonucu 0.36 çıktı. yani çoooook düşük. forumda geç döllenme olanları okudum, adet günlerinde düşük çıkmış bir hafta sonra yükselmiş ama bu da benim için zor gibi duruyor ama hayırlısı tabiii. Rabbime havale. hepimize de sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah Yüce Mevlam...
nazayşecim inş senin de hamilelik iyi gidiyordur canım. hepinize de dua ediyorum inş. tüm hamileleri sağlıkla kurtarsın evlatlarına kavuştursun Rabbim.
tutaste canım evine kavuşursun inş. biran önce. evet insanın evi gibisi yok :) elifcik de iyidir inşallah. bol bol dinlendiğini söylemişti galiba en son.
nergis canım bu halinle ne tamiratı aman dikkat et kendine. ama kayınvaliden yakındı demi sana. o yardım ediyordur. canım benim. ben de ara ara okuyup çıkıyorum hele bu ara canmım hiç bişey yazmak bile istemöedi. son 2-3 gündür de iyice dengesiz oldum. bi ağlıyorum bi gülüyorum bi sinirleniyorum. dün hele iyice manyadım. Allah sonumuzu hayr etsin

:2:

tam da işte böyle bişeydi ruh halim
hormonlardan galiba bu durum. hayırlısı inşallah... hadi çok kocaman öptüm siziiii....