Nisan-Mayıs arası Aşılama olacaklar gelin birbirimize destek olalım🫶🏼

allah tez vakitte gönlüne göre olanı hayırla versin :KK200: benim de hafif pcos görünümü ve prolaktin yüksekliği vardı aynı zamanda hashimoto tiroit hastasıyım 1 yıldır deniyoruz değerlerim kontrol altında ama pozitifi göremedik...o yüzden bu ay ilk kez aşılama yaptırmaya karar verdik inşallah pozitif olur
Ay haberleşelim İnşaallah benim yarın adetim ikinci günü doktora gideceğim ondan sonra yavaş yavaş şekillenir aşılama tarihi falan

merhaba herkese güzel sonuçlar diliyorum 27 nisanda da ben aşılama oldum.Beklemedeyiz ilk deneme.ilk 5 gün baya yogun kasık ağrısı ve karın alt bölgede agrı hissettim regl agrısı gibi onun dışında hiç bir belirti yok.normalde regl dönemi gögüs hassasiyetini yoğun olarak yaşarım ama şuan gögüslerde de hiç bişey yok.
Merhaba bende 28 nisanda ilk aşılamamı oldum. Aşılamadan sonraki gün progestana başlattı doktorum sabah iki akşam iki adet olarak vajinal fitil şeklinde kullanıyorum. Benimde ilk 3-5 gün kasık agrısı karın alt bölgesi agrılarım oldu ama suan çok hafif belim ağrıyor ve progestandan mıdır bilmiyorum kullandıgım günden beri aşırı gögüs ucu hassasiyetim var.

Merhaba bende 28 nisanda ilk aşılamamı oldum. Aşılamadan sonraki gün progestana başlattı doktorum sabah iki akşam iki adet olarak vajinal fitil şeklinde kullanıyorum. Benimde ilk 3-5 gün kasık agrısı karın alt bölgesi agrılarım oldu ama suan çok hafif belim ağrıyor ve progestandan mıdır bilmiyorum kullandıgım günden beri aşırı gögüs ucu hassasiyetim var.
Benim aşılama pazara denk geldiği için başka nöbetçi dr yaptı aşılamayı ve oradaki hemşire yönlendirdi bizi 8 kişiydik aynı anda aşılama olan toplu bi şekilde söyledi sabah akşam birer adet kullanın diye.Sizde de kullandıktan sonra hafif bi ağrı oluyor mu karın bölgsinde.

Kızlar bende az önce doktordan çıktım. Aşılama planladı gonal f 900 günde bir defa 150 ünite 3 gün kullanacağım 4. Gün kontrole gideceğim

Bu sabaha dayanamayıp Erken gebelik testi yaptım tek çizgi malesef... kan vermeme de gerek kalmadı😓 umarım sizler pozitif görürsünüz kızlar..

Benim aşılama pazara denk geldiği için başka nöbetçi dr yaptı aşılamayı ve oradaki hemşire yönlendirdi bizi 8 kişiydik aynı anda aşılama olan toplu bi şekilde söyledi sabah akşam birer adet kullanın diye.Sizde de kullandıktan sonra hafif bi ağrı oluyor mu karın bölgsinde.
Evet oluyor

Ben de 25 nisanda aşılama yaptırmıştım sabah test yaptım tek çizgi benim de 🥺 Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı olsun🙏
Hayırlısı olsun canım zaten aşılama çok düşük ihtimal veriyor sıkmayalım canımızı benimde umudum yok sadece rapor için yaptırıyorum

Merhaba ne durumdasınız kaç gününüz kaldı bir belirtiniz varmı ?
Merhaba bugün 10. günüm dün mide bulantısı oldu ama bilmiyorum tabi onun dışında bazen sol bazen sağ kaşıkta ufak ufak batmalar var cuma günü kan vericem sizde durumlar ne

Merhaba bugün 10. günüm dün mide bulantısı oldu ama bilmiyorum tabi onun dışında bazen sol bazen sağ kaşıkta ufak ufak batmalar var cuma günü kan vericem sizde durumlar ne
Merhaba mayısın 12. de doktor kan ver dedi. Bugün aşılama gününü saymazsam 8. günümdeyim. Gonalf kullandıgım zamanda gögüs ucu hassasiyetim vardı ama aşılamadan sonra Aşırı gögüs ucu hassasiyetim ve dolgunluk oldu oda verdiği progestandan dolayı diye düşünüyorum bilmiyorum. Onun harici hafif sağ kasık sızlaması akşamları üsüme oluyor sabahlarıda açıkmış uyanıyorum miğdem bulanıyor çok hafif geçiyor sonra. Normalde sabahları aç uyanan biri değilim.. çok düşünmüyorum açıkcası hatta aşılama tutmadı diye geçiriyorum içimden çünkü istanbuldaki 6.2 ve diğer tüm depremleri çok hissettiğim için hâlâ onun stresindeyim aşılamaya odaklanamadım malesef

Merhaba mayısın 12. de doktor kan ver dedi. Bugün aşılama gününü saymazsam 8. günümdeyim. Gonalf kullandıgım zamanda gögüs ucu hassasiyetim vardı ama aşılamadan sonra Aşırı gögüs ucu hassasiyetim ve dolgunluk oldu oda verdiği progestandan dolayı diye düşünüyorum bilmiyorum. Onun harici hafif sağ kasık sızlaması akşamları üsüme oluyor sabahlarıda açıkmış uyanıyorum miğdem bulanıyor çok hafif geçiyor sonra. Normalde sabahları aç uyanan biri değilim.. çok düşünmüyorum açıkcası hatta aşılama tutmadı diye geçiriyorum içimden çünkü istanbuldaki 6.2 ve diğer tüm depremleri çok hissettiğim için hâlâ onun stresindeyim aşılamaya odaklanamadım malesef
İnşallah rabbim gönlünüze göre versin olumlu sonuçlanır İnşallah. Ben de sizin gibi tutmadı diye geçiriyorum ama forumda o kadar çok şey okudum ki biraz umutlarım geliyor. İnşallah pozitif sonuçlar alırız 🥹🌸

Evet ben de de çok vardı göğüs hassasiyeti özellikle uçlarda şimdi baya geçti hatta çok çok az kaldı oda tek uçlarında. Hafif mide bulantısı bende de var ama iğne etkisi mi başka bişe mi bilemiyorum dün ve bugün vardı mide bulantısı biz de Çanakkale’de çok hissettik Rabbim bi daha yaşatmasın

Back
X