- 25 Ağustos 2022
- 217
- 99
- 28
- 29
18/20 gibi bişeydi tam hatırlamıyorum tam bayrama denk geliyordu bayram tatilinden 2 gün önce gitmiştim kendide çatlayabilir diye büyüdükleri için sen evdede ilişkiye gir dedi doktor. Sonrasında bayram tatilinde sadece işlemler için doktor geldi gitti sağolsun günümüzü geçirmeyelim diye.
Benim ilkinde 2 tane gelişti sonra ikinciyi denedik kendiliğinden çatladı kontrole gittiğimde gördük iptal ettik aşılamayı aslında 3. İlaç kullanımımda büyüdüler bunda biraz daha dirençliydi uzun sürdü büyümeleri. Sağda ve solda olduğu için bir tık daha şans olur dedi çünkü sperm iki yönden hangisine giderse yumurtayla karşılaşır demişti.
Sizin de tutar inşallah hiç strese girmeyin kendinizi yıpratmayın. Bol bol dua edin ve yediklerinize içtiklerinize dikkat edin.
Benim ilkinde 2 tane gelişti sonra ikinciyi denedik kendiliğinden çatladı kontrole gittiğimde gördük iptal ettik aşılamayı aslında 3. İlaç kullanımımda büyüdüler bunda biraz daha dirençliydi uzun sürdü büyümeleri. Sağda ve solda olduğu için bir tık daha şans olur dedi çünkü sperm iki yönden hangisine giderse yumurtayla karşılaşır demişti.
Sizin de tutar inşallah hiç strese girmeyin kendinizi yıpratmayın. Bol bol dua edin ve yediklerinize içtiklerinize dikkat edin.
Çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla alırsın kucağına yarın gidicem bende doktora çarşamba aşılama yaparız dedi 6 ay çatlatma iğnesi tedavisi oldum ama hep bir tane yumurtam büyüdü aynı ilaçla aynı dozda bu sefer 3 tane büyüdü sizin yumurtalar kaç mm di?