• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs arası Aşılama olacaklar gelin birbirimize destek olalım🫶🏼

18/20 gibi bişeydi tam hatırlamıyorum tam bayrama denk geliyordu bayram tatilinden 2 gün önce gitmiştim kendide çatlayabilir diye büyüdükleri için sen evdede ilişkiye gir dedi doktor. Sonrasında bayram tatilinde sadece işlemler için doktor geldi gitti sağolsun günümüzü geçirmeyelim diye.
Benim ilkinde 2 tane gelişti sonra ikinciyi denedik kendiliğinden çatladı kontrole gittiğimde gördük iptal ettik aşılamayı aslında 3. İlaç kullanımımda büyüdüler bunda biraz daha dirençliydi uzun sürdü büyümeleri. Sağda ve solda olduğu için bir tık daha şans olur dedi çünkü sperm iki yönden hangisine giderse yumurtayla karşılaşır demişti.

Sizin de tutar inşallah hiç strese girmeyin kendinizi yıpratmayın. Bol bol dua edin ve yediklerinize içtiklerinize dikkat edin.
Çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla alırsın kucağına yarın gidicem bende doktora çarşamba aşılama yaparız dedi 6 ay çatlatma iğnesi tedavisi oldum ama hep bir tane yumurtam büyüdü aynı ilaçla aynı dozda bu sefer 3 tane büyüdü sizin yumurtalar kaç mm di?

Az önce test yaptım negatif çıktı predictor erken gebelik testiydi 😔 adetime iki gün vardı pozitif olsa çıkardı değil mi kızlar çok üzgünüm😞

Benimde adetime 5 gün kaldı az evvel lavaboda çok hafif lekelenme oldu peçede zaten bir kaç gündür adet belirtilerim vardı dünde sivilcilerim çıktı benim aşılamada olmadı😔 erken olacağım muhtemelen bu ay

18/20 gibi bişeydi tam hatırlamıyorum tam bayrama denk geliyordu bayram tatilinden 2 gün önce gitmiştim kendide çatlayabilir diye büyüdükleri için sen evdede ilişkiye gir dedi doktor. Sonrasında bayram tatilinde sadece işlemler için doktor geldi gitti sağolsun günümüzü geçirmeyelim diye.
Benim ilkinde 2 tane gelişti sonra ikinciyi denedik kendiliğinden çatladı kontrole gittiğimde gördük iptal ettik aşılamayı aslında 3. İlaç kullanımımda büyüdüler bunda biraz daha dirençliydi uzun sürdü büyümeleri. Sağda ve solda olduğu için bir tık daha şans olur dedi çünkü sperm iki yönden hangisine giderse yumurtayla karşılaşır demişti.

Sizin de tutar inşallah hiç strese girmeyin kendinizi yıpratmayın. Bol bol dua edin ve yediklerinize içtiklerinize dikkat edin.
İnşallah canım bende çatlatma iğnesini yaptım bu gün 16.8 ve 20 mm di yumurtalar akşama kadar 21ve 18 mm olur dedi doktor ikisi de sağ tarafta benim

Benimde adetime 5 gün kaldı az evvel lavaboda çok hafif lekelenme oldu peçede zaten bir kaç gündür adet belirtilerim vardı dünde sivilcilerim çıktı benim aşılamada olmadı😔 erken olacağım muhtemelen bu ay
Canım yerleşmedir belki bekle bakalım günün geçerse kan verirsin.

Pek sanmıyorum ya nedende hiç umudum yok bildiğin adet ağrıları çekiyorum benim hep böyle 5-6 gün önceden başlar 1 inde olmam lazım olmazsam 2’sinde kan veririm
Hayırlısı olsun canım olumlu olumsuz hiç düşünme at kafandan. 10 haftalığım hala adet sancısı gibi kasık ağrısı yaşıyorum bu arada. Onu görme olmazsan regl olmazsan kan ver inşallah vardır

Hayırlısı olsun canım olumlu olumsuz hiç düşünme at kafandan. 10 haftalığım hala adet sancısı gibi kasık ağrısı yaşıyorum bu arada. Onu görme olmazsan regl olmazsan kan ver inşallah vardır
İşte içimdeki ufacık umut bundan bakalım bir daha olmadı lekenme dünde zaten belli belirsizdi çok azdı ayın 2’sine kadar bekleyeceğim inşallah alırım güzel haberler

Ama hala sağ tarafımda ağrılar var acaba kist mi oluştu ya yarın adet günüm inşallah gecikme olmaz 🥺

Olsun canım olur umutsuz olma Rabbimin dediği olur
İnşallah bu gün aşılamayı yaptırdım eşimede test yaptı sayı 96 milyon ileri hızı da %42 çıktı doktor iyi dedi sadece ileri hız düşükmüş bununla hamile kalırmıyım bide ayrılma sonrası 44 milyon ileri hız da 98 olmuş iyi mi bu

Back
X