- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
ohoooo giznur sobeti koyulaştırdı yüzümüze bakan yok:roflol: YAREN ve ANGEL çıkın bakim aradanklava:kıskanıyorum valla.şu aşılama nezaman yapılıyo?
hellooooooooo.. benide alin araniz.. valla hiziniza yetisilmiyor.. bu ne hiddet bu ne celal..
ohoooo giznur sobeti koyulaştırdı yüzümüze bakan yok:roflol: YAREN ve ANGEL çıkın bakim aradanklava:kıskanıyorum valla.şu aşılama nezaman yapılıyo?
gel arkadaşım hoşgeldin.ben şölee azcık kenara kayayım sen otur yanımasırnaşık şey
.))))))))))))))))KIZ BENİ YİNE GÜLME KRİZİNE SOKTUN. :roflol:
AŞILAMA YUMURTANIN OLGUNLAŞTIĞI ZAMAN ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA YAPILIO. KİMİSİNDE ADETİN 13 . 14 GİBİ DEĞİŞİO.
Fundaaaaa Nerdesin..... Burdamisin..yine Ortalik Karişti..)))))))))
.))))))))))))))))KIZ BENİ YİNE GÜLME KRİZİNE SOKTUN. :roflol:
AŞILAMA YUMURTANIN OLGUNLAŞTIĞI ZAMAN ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA YAPILIO. KİMİSİNDE ADETİN 13 . 14 GİBİ DEĞİŞİO.
sizi gidi üç kağıtçılar bende sizi öteki sayfada sanıyom..küstüm işte daha sizinle konuşmıycam...yasakkelime
bazen düsünüyorumda.. eskiden ne rahattik.. hayalimiz hep evlenicez, cocugumuz olucak.. bu kadar.. bi o kadarda bilgisizmisiz..
ama simdi?? bi bebegimiz, melegimiz olsun diye ne bilgiler ediniyoruz, ne tecrübeler ediniyoruz.. nelerden geciyoruz degilmi..
bu ise kalkismadan, bize asilama nedir diye sorsalardi bilirmiydik??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?