NİSAN - MAYIS da ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ BEKLEYENLER HAYDİ LİSTEYE BUYRUN

KIZLAR BEN SAĞLIKÇIYIM AMA VALLA BEN BİLE SONRADAN ÖĞRENDİM NE CAHALMIŞIM DİYOM HERŞEY İĞNE BATIR KES BİÇLE OLMUYO. BİLGİ ŞART.:1rolleyes:

aynen ya arasıra annem diyorum ki bigüğn gelip senin yataga sürtüncem ben masallah 6 kardeşiz sonuncu olanların demeyin hiç kadın kanallaırnı kapattırıdla sona erdi kardeş yapması:roflol::roflol:

benim hayalimd eöyleydi evlenip güya bi bebegim olucakta aş erince kocama yapmadıgımı bırakmıcaktım nazlı nazlı dolasıcaktım ahhh ahhh şimdi bunu rüyamda bile görmüyomm:a015:

hayirlisiyla yine olucak canim.. demekki zamani var daha... sabirli ol yeterki

hic merak etme.. o 9 ayi beylerin burnundan getiricez a.s.

cerezim a.s.canım benim inş... o günleride görürüz hep neraber bura gelir aş ereken yaptıklarımı anlatırız birbirimize tüyolar veririrz

NE KAYNATIYONUZ NAN SİZ..........???????*

SESİNİZ TAAAAAAA DIŞARILARA KADAR DUYULUYOR.......

ZATEN DEPRESYONDAYIM.......

AHAN BENDE BEKARKEN O DEDİĞİNİZDEN DÜŞÜNÜRDÜM...SEVDİM KOCAYI ALDIM...ŞİMDİK BEBİŞ İSTİYOM OLMUYOR...NE BASİT İŞ SANARDIM VALLA...AMA NERDE......
YALANMIŞ HEPSİ....MİLLETE GÖMLEK ATSALAR HAMİŞ KALIYOLAR...BİZ NEYE KALAMIYOZ...???? .senağlama senağlama senağlama

aynen canım ya örnek annem 1 sensi bos geciyodu tek son kardeşlerimd e1 ay farkla dogdular :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…