Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Umudumuzu diri tutacağız canım benimde düşük yapalı 19 ay oluyo denemeye devam sende bakma görümcenin bebeğine. Kendine vakit ayır Allah'tan ümit kesilmez inşallah rabbim sağlıklısından hayırlısından bize iyi gelecek evlatlar nasıp etsin inşallah

Her seferinde kendimi güçlü tutmaya çalışıyorum. Ama son 2 aydır yıldım ve geçen ay da bu sefer de az önce hüngür hüngür ağladım. Kendimi çok çaresiz hissediyorum bu duygu karşısında. Ümit her zaman var ama ben umutlanmaya da o kadar çok korkuyorum ki artık. Bunu bile ağlayarak yazıyorum.
İnşallah sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Ben şöyle düşünmeye başladım. Allah'ın vereceği bir şey için kendimi üzmek istemiyorum

Aynı hisler içerisindeyim her ay ağlayarak karşılıyorum regli o kadar zor ve çaresiz geçiyor ki. Nasıl bu psikolojiden çıkacağım nasıl umursamayacağım bilmiyorum

bende görüyorum çizgi

Ay İnşallah vardır canım inşallah herkesin herkesin vardır inşallah birlikte yol almayı nasip etsin rabbim. Bakalım beklemedeyim. Adet olursam da hayırlısı olmazsamda hayırlısını diliyorum Rabbimden.
amin canım aminnn yürekten isteyen herkese versin rabbim ama var giibi görünüyor

Kızlaaar biraz sohbet edelim mi?
Beslenme rutininizde dikkat ettiğiniz şeyler var mı takviye ya da bitkisel olarak aldığınız şeyler? Önerilerde bulunabilirsiniz? Ben solgar folat dışında kullandığım ek bir takviyem yok. Siz neler yapıyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz gebelik öncesi ya da yumurta kalitesini arttırmak için?

Beni de ekler misin sat 20 nisan bat 15 mayıs

Selamlar çok yeni bir düşük yaşadım. Folik asit, d vitamini kullanıyordum. Doktorum omega3 te başlattı. Omega3'ün kan sulandırıcı etkisi olduğunu söyledi. Bunların dışında az ölçüde de olsa duzenli olarak kuruyemis yemeye çalışıyorum. Bunlar, ceviz, findik, badem. Haftada birkaç günde muz ve avokado ekledim beslenme düzenime.

Kızlar selam iyi akşamlar ben bugün de test yaptım ama negatif yarın regli olabilirim bugün negatif çıkıp yarın pozitif çıkma olasılığı var mı

Çok zor bir durum...Allâh kolaylastırsın hepimizinkini biz de 9 aydır deniyyoruz ilk başlarda zamanı var nasıl olsa diyorduk ama yavaştan umutsuzluk geliyor artık. Çok üzülüyoruz ama Yine de isyan etmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…