Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Merhaba ben bu ay ovulasyon testi almak istiyorum da adetten sonra 15 gün kadar mı kullanıyoruz yani eczaneden 20 tane mi almalıyım? Tek tek mi satılıyor?

15-20 li alin. Adet bitince basliyorum ben her gun ayni saattte ilk idrar olmasin ama yapmadan once 2-3 saat sivi alimini birakin. Koyulasmaya basladigini gordugumde ben gunde iki kere yapiyorum catlamayi kacirmayayim diye.

Dün adet oldum ben Sat 07.05 bat 06.06
Ovulasyon testi kullanmak istiyorum artık. Eczaneden kaç tane almalıyım? Yarın sağlık ocağında kan değerlerime baktıracagim. Esimin yaşı 45 ben 31 .. geç kalmış hissediyorum kendimi daha ilk çocuk için bu kadar uğraşıyorsam 2. 3. Nasıl olacak diye soruyorum

Kac aydir ugrasiyosunuz? Ben 33 yasindayim 4. ayimdayim. Regl duzenli mi?

Kac aydir ugrasiyosunuz? Ben 33 yasindayim 4. ayimdayim. Regl duzenli mi?
Evet reglim düzenli 4 ay önce düşük yaptım. Sadece nisanda iyi değerlendirdik ama olmadı. Eşimin ve benim 2. Evliliğimiz. Eşimin önceki eşinden 2 çocuğu var. Benim yok. İlk bir yıl eşim istemedi. Şimdi de olmuyor. Evliliğimden de soğuyorum. Ne yapacağım bilmiyorum

Sanırım çocuk hasreti çeken herkes çocuklarla iyi anlaşıyor. Yazınıza az önce gö yaşımı silipte denk geldim benim 9. Ayım pco tanısı kondu 9 ayda yapmadığım denemediğim kalmadı tüp bebel derse ne olur maddi hüç yeter mi diye düşünüp duruyorum🫩

Canım inşallah hamilesindir ama bir tane daha yap benimde prodoctor iki tane pozitif vermişti kan negatifti

Merhaba ben bu ay ovulasyon testi almak istiyorum da adetten sonra 15 gün kadar mı kullanıyoruz yani eczaneden 20 tane mi almalıyım? Tek tek mi satılıyor?
Eczaneler para tuzağı. Trendyolda paketler var 20 ovu test 2 gebelik testi vs. Araştırıp beğendiğiniz markanin alabilirsiniz oradan cok uyguna. Ben laboquick in almistim. 2 ay onceden denedim vucudumdaki ipuclariyla yumurtlamam gercekten tutuyor mu diye. Vucudumu dinlemem gerektigini uygulamalarin yanlis gunu hesapladigini gordum. Ne zaman akintim sinyal vermeye basladi teste basladim ve piki gordum 2 ay boyunca bu bana tecrube oldu. 3. Ayda da ayni sekilde ilk bebek denemesini yaptim

Tesekkur ederim ben bu ay da akışına bırakacağım sanırım kafam çok karışık, her gün bunu takip edip stres olunca daha kötü etkiliyor diye okudum.. bir de yumurtlama dönemindeki ilişkiden sonra eğer hamilelik olmuşsa sonraki ilişkiler kötü etkiler mi acaba? Yani o dönemde deneyip sonra birlikte olmamak mi gerekiyor? Embriyo kolay tutunsun düşmesin diye :/

Akışa bırakmak en iyisi yine de yumurtlamayi vucudunuzun sinyallerini dinleyerek takip edin adetleriniz duzenliyse ve yumurtlama akintinizi net görebiliyorsaniz kolay bence. 3 ayda ogrendigim bu oldu yumurtlama akintim basladiginda koyulasmaya basladi ve pik oldu. Tabii yumurta kaliteli mi tutunur mu orasini bilemem adet yaklasinca gorcez dediginiz konuda bir bilgim yok sanmiyorum saglikli bir rahimde ve saglikli bir yumurtada dis etkenlerin cok buyuk etkisi olacagi bir zaman degildir tabii rahim ici sorunlar vs varsa ya da yumurta kotuyse zaten hic tutunacagi yoktur sen hareketsiz dumduz yatsan da duser spor yapsan da duser iliskide de duser. Saglikliysa ne yapsan tutunur. Genel kani boyledir bence yine de doktorlar daha iyi bilir kişinin durumuna gore iliskiyi serbest birakip ya da bir sure yasakladiklari durum olabiliyormus o da zaten tutunduktan sonraki mesele. Alacak nefesi varsa tutunur diyelim gerisini Allaha birakalim bence

Evet canı veren Allah, inşallah isteyen, uğraşan, dualar eden herkese nasip olur evlat her şeyin bir zamanı var diyip bekleyeceğim artık teşekkür ederim yorumunuz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…