ya çok özür dilerim kaçırmışımBeni eklememişsiniz amaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya çok özür dilerim kaçırmışımBeni eklememişsiniz amaa![]()
Merhaba ben bu ay ovulasyon testi almak istiyorum da adetten sonra 15 gün kadar mı kullanıyoruz yani eczaneden 20 tane mi almalıyım? Tek tek mi satılıyor?
Dün adet oldum benSat 07.05 bat 06.06
Ovulasyon testi kullanmak istiyorum artık. Eczaneden kaç tane almalıyım? Yarın sağlık ocağında kan değerlerime baktıracagim. Esimin yaşı 45 ben 31 .. geç kalmış hissediyorum kendimi daha ilk çocuk için bu kadar uğraşıyorsam 2. 3. Nasıl olacak diye soruyorum![]()
Evet reglim düzenli 4 ay önce düşük yaptım. Sadece nisanda iyi değerlendirdik ama olmadı. Eşimin ve benim 2. Evliliğimiz. Eşimin önceki eşinden 2 çocuğu var. Benim yok. İlk bir yıl eşim istemedi. Şimdi de olmuyor. Evliliğimden de soğuyorum. Ne yapacağım bilmiyorumKac aydir ugrasiyosunuz? Ben 33 yasindayim 4. ayimdayim. Regl duzenli mi?
Sanırım çocuk hasreti çeken herkes çocuklarla iyi anlaşıyor. Yazınıza az önce gö yaşımı silipte denk geldim benim 9. Ayım pco tanısı kondu 9 ayda yapmadığım denemediğim kalmadı tüp bebel derse ne olur maddi hüç yeter mi diye düşünüp duruyorumBugün itibariyle regle 4 gün kaldı, sabah test yaptım negatif çıktı. Muhtemelen yine olmadı. 8.ay denemeydi bu ay. Bebeğimi kaybetmemden tam 1 sene geçiyor. Ve ben artık gücümün tükendiğini hissediyorum. Görümcem 2 yaşındaki oğluyla bizde ve hep işleri çıkıyor diye bebeğe ben bakmak zorunda kalıyorum. Oyun parkında saatlerce zaman geçiriyoruz ve herkes beni annesi sayıyor. Diğer ebeveynler annesiymişim gibi davranıyorlar. Herkes kendi yavrusuyla oynarken ben kırık kalbimle bakakalıyorum. O kadar gücüm tükendi ki artık. Ne yapacağımı bilemiyorum artık.
Canım inşallah hamilesindir ama bir tane daha yap benimde prodoctor iki tane pozitif vermişti kan negatiftiKızlar günaydın Allah aşkına bana bi yardımcı olunEki Görüntüle 3587746 dün çok silik bi çizgi görmüştüm yukardaki ilk idrarla yapmamıştım bugün alttakini ilk idrarla yaptım marka Prodoctor hamile olabilir miyim yarın kan vereceğim
Merhaba bir gebenin günlüğünden almani tavsiye ederim 30 tane 2 ay yetiyor nerdeyseMerhaba ben bu ay ovulasyon testi almak istiyorum da adetten sonra 15 gün kadar mı kullanıyoruz yani eczaneden 20 tane mi almalıyım? Tek tek mi satılıyor?
Benimde negatif adet oldum maalesefCanım inşallah hamilesindir ama bir tane daha yap benimde prodoctor iki tane pozitif vermişti kan negatifti
Eczaneler para tuzağı. Trendyolda paketler var 20 ovu test 2 gebelik testi vs. Araştırıp beğendiğiniz markanin alabilirsiniz oradan cok uyguna. Ben laboquick in almistim. 2 ay onceden denedim vucudumdaki ipuclariyla yumurtlamam gercekten tutuyor mu diye. Vucudumu dinlemem gerektigini uygulamalarin yanlis gunu hesapladigini gordum. Ne zaman akintim sinyal vermeye basladi teste basladim ve piki gordum 2 ay boyunca bu bana tecrube oldu. 3. Ayda da ayni sekilde ilk bebek denemesini yaptimMerhaba ben bu ay ovulasyon testi almak istiyorum da adetten sonra 15 gün kadar mı kullanıyoruz yani eczaneden 20 tane mi almalıyım? Tek tek mi satılıyor?
Yerleşme olabilir yumurtlama kanaması olabilir bilemedim regle kaç gün var rKızlar benden yine bir damla kahve pembe karışımı bişi gelmişfikriniz var mı ya kaç kez soru sordum ama kimse dönmedi
Hayırlısı olsunBenimde negatif adet oldum maalesef
8 gün var canımYerleşme olabilir yumurtlama kanaması olabilir bilemedim regle kaç gün var r
Tesekkur ederim ben bu ay da akışına bırakacağım sanırım kafam çok karışık, her gün bunu takip edip stres olunca daha kötü etkiliyor diye okudum.. bir de yumurtlama dönemindeki ilişkiden sonra eğer hamilelik olmuşsa sonraki ilişkiler kötü etkiler mi acaba? Yani o dönemde deneyip sonra birlikte olmamak mi gerekiyor? Embriyo kolay tutunsun düşmesin diye :/Eczaneler para tuzağı. Trendyolda paketler var 20 ovu test 2 gebelik testi vs. Araştırıp beğendiğiniz markanin alabilirsiniz oradan cok uyguna. Ben laboquick in almistim. 2 ay onceden denedim vucudumdaki ipuclariyla yumurtlamam gercekten tutuyor mu diye. Vucudumu dinlemem gerektigini uygulamalarin yanlis gunu hesapladigini gordum. Ne zaman akintim sinyal vermeye basladi teste basladim ve piki gordum 2 ay boyunca bu bana tecrube oldu. 3. Ayda da ayni sekilde ilk bebek denemesini yaptim![]()
Akışa bırakmak en iyisi yine de yumurtlamayi vucudunuzun sinyallerini dinleyerek takip edin adetleriniz duzenliyse ve yumurtlama akintinizi net görebiliyorsaniz kolay bence. 3 ayda ogrendigim bu oldu yumurtlama akintim basladiginda koyulasmaya basladi ve pik oldu. Tabii yumurta kaliteli mi tutunur mu orasini bilemem adet yaklasinca gorcezTesekkur ederim ben bu ay da akışına bırakacağım sanırım kafam çok karışık, her gün bunu takip edip stres olunca daha kötü etkiliyor diye okudum.. bir de yumurtlama dönemindeki ilişkiden sonra eğer hamilelik olmuşsa sonraki ilişkiler kötü etkiler mi acaba? Yani o dönemde deneyip sonra birlikte olmamak mi gerekiyor? Embriyo kolay tutunsun düşmesin diye :/
Evet canı veren Allah, inşallah isteyen, uğraşan, dualar eden herkese nasip olur evlatAkışa bırakmak en iyisi yine de yumurtlamayi vucudunuzun sinyallerini dinleyerek takip edin adetleriniz duzenliyse ve yumurtlama akintinizi net görebiliyorsaniz kolay bence. 3 ayda ogrendigim bu oldu yumurtlama akintim basladiginda koyulasmaya basladi ve pik oldu. Tabii yumurta kaliteli mi tutunur mu orasini bilemem adet yaklasinca gorcezdediginiz konuda bir bilgim yok sanmiyorum saglikli bir rahimde ve saglikli bir yumurtada dis etkenlerin cok buyuk etkisi olacagi bir zaman degildir tabii rahim ici sorunlar vs varsa ya da yumurta kotuyse zaten hic tutunacagi yoktur sen hareketsiz dumduz yatsan da duser spor yapsan da duser iliskide de duser. Saglikliysa ne yapsan tutunur. Genel kani boyledir bence yine de doktorlar daha iyi bilir kişinin durumuna gore iliskiyi serbest birakip ya da bir sure yasakladiklari durum olabiliyormus o da zaten tutunduktan sonraki mesele. Alacak nefesi varsa tutunur diyelim gerisini Allaha birakalim bence
![]()