Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kızlar daha önce yerleşme kanaması yaşamış kimse var mı acaba bana yardım edebilevek lütfen

7 gün kaldı benim bat'a, kafayı sıfırladım ama ne belirti kovalıyorum ne bişey. sürekli kendimi meşgul tutmaya çalışıyorum bişeylerle yoksa çıldıracak gibi oluyorum sabırsızlıktan, bakalım

Bata 3 gün var üstteki dün yaptığım ovulasyon testi alttaki de az önce yaptığım gebelik testi kafam çok karıştı hayalet çizgi mi var yoksa bn mi artık görmek istediğim için öyle geliyor gebelik olsa 3 gün kala çıkar mıydı anlayamadım yardımcı olabilecek var mı🥺

Eklentiler

• IMG_20250512_104524.webp
    IMG_20250512_104524.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20250512_104513.webp
    IMG_20250512_104513.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 36
Ben yaşadım canım
Dün sabah saat 9 da normal vajinal akıntıyla beraberbiki üç damla pembe kanamam oldu gece saat 2 ye kadar damla damla kahverengi akıntı oldu sabah saa 5-6 gibi akıntı kırmızıya döndü ama yine adet gibi değil peçeteye silince yada damla damla oluyor şu anda yine peçeteye silince kahvrengi akıntı geliyor dünden beri bir pedin yarısı bile dolmadı sizce bu yerleşme kanaması mı ilk kez böyle bir şey yaşıyprum tam 24 saat oldu adet olsaydı sökülmez miydi çoktan ve adetim normalde ağrılı olur bu sadece adet olacakmışım hissi reglime 3 gün kaldı

6. Ayım olucak 😕yarın doktor kontrole çağırdı 21. Günde gelmemi istedi özellikle bakalım ne diyecek merak ediyorum 😅 sizin kaçınca ayınız ilk mi ?
Ay insallah güzel haberleri en kısa zamanda alırsınız 🥰benim ilk deneme bakalım heyecan dorukta kafalar karışık değişik bir deneyimmiş. Kafam dağılsın diye forumda geziyorum sürekli ☺️

Bata 3 gün var üstteki dün yaptığım ovulasyon testi alttaki de az önce yaptığım gebelik testi kafam çok karıştı hayalet çizgi mi var yoksa bn mi artık görmek istediğim için öyle geliyor gebelik olsa 3 gün kala çıkar mıydı anlayamadım yardımcı olabilecek var mı🥺
Hafif görünüyor çizgi koyulaşmayı takip edin sonra kan verirsiniz. Bebeğiniz sizinledir inşallah 🌸

Ay insallah güzel haberleri en kısa zamanda alırsınız 🥰benim ilk deneme bakalım heyecan dorukta kafalar karışık değişik bir deneyimmiş. Kafam dağılsın diye forumda geziyorum sürekli ☺️
Umarım sizde alırsınız 🤗 her ay düşünmeyeceğim diyorum bende ama gün yaklaştıkça merak artıyor her seferinde 😅

Back
X