Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

bence geç döllenme
Bu ara her konuştuğum rüyamda gördüm hamileydin diyor kimse de geciktiğimi bilmiyor. Her belirti de çok hafif net birşey olsa acaba mı diyeceğim ama sadece bastırınca göğüs hassasiyeti kasıklarımda batma ve seğirme oluyor onu net hissediyorum. Ama ben onu regl öncesi de hissederdim. İnşallah dediğiniz gibi geç döllenmedir bize bayram hediyesi olur

Oo sende iş işten geçmiş bacım, hele de erken gebelik testi dayanamazdım bende, kendimi biliyorum. O yüzden daha test almadım.
Meme hassasiyeti bende de yok. Arada bir elleyip yokluyorum hatta. Geçen ay sokakta yürürken aniden ellerim memelerime gitmiş acıyormu diye bakayım, bir baktım adam bana bakıyor sokakta kafayı yedik vallah

Simdi baktım bat ne demek diyede ben geçen ay 28 Nisan'da adet olmuştum bu ay ki 28 inde bı ayrım oldu yani benim adetim hiç olmamazlik yapmazdı o yüzden tuhaf geldi
Dur bakalım bi bat bekle bakalım ne olacak canım bi umut hala var

Simdi baktım bat ne demek diyede ben geçen ay 28 Nisan'da adet olmuştum bu ay ki 28 inde bı ayrım oldu yani benim adetim hiç olmamazlik yapmazdı o yüzden tuhaf geldi
canım beklenen adet tarihi :)

28 mayısta olacaktın ve olmadıysan artık kan verme zamanı

inşallah hepimize bayram hediyesi olsa ne güsel olur bende rüyalarımda hamile oluyorum

Ya kızlar bu loboquick 10 daki ka boyunca tertemizdi su damlattım çizgi oldu anlam veremedim belirti yok bende

Eklentiler

• IMG_6904.webp
    103,5 KB · Görüntüleme: 31
Herkese merhaba, kimseyle konuşamadım burada dertleşmek istedim. Mart ayından bugüne gebelik planlıyoruz. Önceki aylarda ovülasyon takibi yaptım ancak sonuç negatif. Bu ay ovülasyon takibi de yapmadım bat 1 Haziran. Önceki aylardan farklı olarak daha yoğun bir kasık ağrısı yaşıyorum, birkaç gün öncesine kadar arada batma hissi gibi oluyordu. Şu an kasık bölgeme yayılmış hafif bir ağrı var, adet sancısı da diyemem, ayırt edemiyorum artık psikolojik olarak sanırım. Dün ilk defa inanılmaz bir bacak ağrısı yaşadım, iki bacağımda da. Kalçamdan bileklerime kadar. Bunların dışında baş dönmesi ve birkaç defa mide yanması yaşadım. Umarım bu ay pozitif sonuç alırım. Umarım hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız. En kısa zamanda, kolaylıkla.

Hanımlar hamile kalanlar ovülasyon ile kaçıncı denemede kaldınız ? Ben arlaıkta kürtaj oldum doktor rahmin güzel temiz dedi arada yorulunca kasık ağrılarım oluyor ama adet akıntım güzel. 3 aydır ovülasyon ile değerlendiriyorum günleri eşimin de sperm testi güzel. Normal mi acaba tutmaması yoksa bir sorun mu var ya doktor bir sorun yok dedi ısrarla iki ağrı doktora gittim

İkinize birden yazmak istedim marttan beri deniyoruz biz de gayet normal henuz olmamasi en ortalama zaten 6 ayda oluyor diyor herkes. Ben yurtdisindayim burdaki doktorlara da gittim takibinizi yapin akisina birakin cok normal dediler. Tabi insan sinir stres oluyor ozellikle kadin surekli kendini dinleme takip etme halinde. 7 haziran benim batim suan bekliyorum mesela henuz bir belirti yok. Burda yazismak iyi geliyor insallah hepimiz en kisa zamanda hamileyiz negatif dusunmek yokk

Ovülasyon sayfaları test ile takip edip değerlendirme yapınca 3 ayda gebelik oluşmazsa sorun var gözüyle bakıyorlar ya kürtaj da olunca insan korkuyor

Ovülasyon sayfaları test ile takip edip değerlendirme yapınca 3 ayda gebelik oluşmazsa sorun var gözüyle bakıyorlar ya kürtaj da olunca insan korkuyor

Ay ne alaka ya moral bozmaktan baska bisey yapmiyolar. En yuksek ihtimalli gunde %33 zaten dusun yani %67 olmama ihtimali var. Bakmayin o tip yorumlara hicc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…