Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Aslında evet umutsuzluğa kapılmak için erken olduğunun farkındayım ama dediğiniz gibi stres faktörü devreye girince olanlar oluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırız birlikte.

İlk denemede hamilelik mi... Helal olsun çok anlatma nazar değer Allah korusun
Ayyy Allah isteyen herkese nasip etsin valla nazarsız kazasız belasız. Ilk denemede olmasi da cok iyi degilmis sanki ya. Bi anda oldu isteyerek oldu tamam ama simdi de acaba istemiyor muyum hayatim bastan ayaga değişecek hayatima kendi ellerimle ne yaptım dusuncesi var. Belki birkaç ay denesem daha farkli olurdu isteyerek oldugu halde bi şok haline soktu acikcasi

Buldun bunma bence emin ol üç ay deneseydin de olmasaydı bu kez de neden olmuyor dertlerine girecektin ki bu psikoloji hiç kolay değil her ay beklentiye girmek ki ilişki olunca beklenti de oluyor. Şükret ve çok anlatma. Nazar için ille kötü niyet gerekmez. Allah sağlıkla nasip etsin kucağına almayi

Merhaba canım akıntın var mı bu belirtilerin yanında

94bassuk adet tarihimi günceller misiniz Sat= 29.05.2025 Bat =27.06.2025 bu ay klomen kullanacağım inşallah güzellikler bizi bulur

Merhaba canım akıntın var mı bu belirtilerin yanında
Bazı belirtilerde denildiği gibi bi akıntım yok şu an hani yumurta beyazı gibi söyleniyo ya öyle değil. ama kasığıma yayılan ağrı devam ediyo. Bakalım yarın bat günüm sonuç ne olacak.

Ya kızlar bu loboquick 10 daki ka boyunca tertemizdi su damlattım çizgi oldu anlam veremedim belirti yok bende
Sende sürekli bir silik çizgiler var hayırlısııı. Ama su damlatmak ne? Öncesinde idrarla bakmadın mı? Ardından su damlatınca geçmediyese bu daha iyi birşey, demekki gerçek çizgiii ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…