• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Bat i 6 haziran ya da 7 haziran olan hanimlarr var mi belirtiniz nasil gidiyor

Benim 6-7 Haziran henüz belirti yok gibi dün gün boyu kasıklarımda sızlama vardı ama kendimi fazla dinlemekten de olabilir 😅

Kızlar yaa ben de onu soracaktım, hiç belirtileriniz olmuyor mu? Benim meme hassasiyetim hala yok, bu da beni galiba bu sefer de olmadı fikrine sürüklüyor ister istemez... Ama dün gün boyu aynı benim de kasıklarımda ciddi sızlama oldu, batmalar da oldu. Dün tarihe göre implantasyon görünüyordu, belki bebiş yerleşiyordur diye düşündüm ama diğer yandan da kendimi umutlandırmak istemiyorum. Hiç meme hassasiyetim yok, sıfır.

Kızlar yaa ben de onu soracaktım, hiç belirtileriniz olmuyor mu? Benim meme hassasiyetim hala yok, bu da beni galiba bu sefer de olmadı fikrine sürüklüyor ister istemez... Ama dün gün boyu aynı benim de kasıklarımda ciddi sızlama oldu, batmalar da oldu. Dün tarihe göre implantasyon görünüyordu, belki bebiş yerleşiyordur diye düşündüm ama diğer yandan da kendimi umutlandırmak istemiyorum. Hiç meme hassasiyetim yok, sıfır.

Bende de hicbir belirti yok yani kasiyorum kendimi oradan buradan belirti cikarayim diye yok oglu yokk. Cok cok hafif memeye dokununca bi hassaslik var bu benim adet oncesi en klasik seyimdir iyice gicik oldum

Bende de hicbir belirti yok yani kasiyorum kendimi oradan buradan belirti cikarayim diye yok oglu yokk. Cok cok hafif memeye dokununca bi hassaslik var bu benim adet oncesi en klasik seyimdir iyice gicik oldum
Off yaa gerçekten çok gıcık bir durum. Ama yine de pozitif düşünelim, pozitif olsun. Strese girmeyelim, belki de sonradan çıkacak belirtiler. Öyle düşünelim

Bat i 6 haziran ya da 7 haziran olan hanimlarr var mi belirtiniz nasil gidiyor
Benim bat 6 yada 7 haziran, az önce test yaptım bozuk gibi geldi ama çizgide var anlam veremedim bide siz bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_8770.webp
    IMG_8770.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 37
Benim önceki gebeliğimde de hiç göğüs hassasiyetim olmamıştı. O yüzden öyle bir belirti beklemiyorum ama dün yerleşme olarak gösteriyor tarihi ve dünden beri sanki rahmimin üst kısmı sızlıyor gibi 🫠 Bence umutlanalım ya, olursa güzel olur olmazsa diğer aya artık 🥹

Canım bir normal renkli halini de gönderirsen ona da bakalım bunu anlayamadım
Atayım hemen, buraya atınca kalitesi bozuluyor çok belirgin gözükmüyor o yüzden bu halini atmıştım önce

Eklentiler

• IMG_8764.webp
    IMG_8764.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 34
Benim önceki gebeliğimde de hiç göğüs hassasiyetim olmamıştı. O yüzden öyle bir belirti beklemiyorum ama dün yerleşme olarak gösteriyor tarihi ve dünden beri sanki rahmimin üst kısmı sızlıyor gibi 🫠 Bence umutlanalım ya, olursa güzel olur olmazsa diğer aya artık 🥹
Tamam o zaman, senden cesaretlenip ben de umutlanıyorum 😍 evet dün benim de kasıklarım ve rahmim sızladı çok ağrıdı resmen, bacaklarıma vurdu. Azacık şeffaf akıntım da oldu. Dün tam da yerleşme tarihiydi. Umutlanıyorum o zaman 🫠🫠

Tamam o zaman, senden cesaretlenip ben de umutlanıyorum 😍 evet dün benim de kasıklarım ve rahmim sızladı çok ağrıdı resmen, bacaklarıma vurdu. Azacık şeffaf akıntım da oldu. Dün tam da yerleşme tarihiydi. Umutlanıyorum o zaman 🫠🫠
Yerleştirdik çocukları, bundan sonra besleyip büyütmek kaldı 😅 Hala bile sızlama var bende, kendim uydurmuyorsam

Yerleştirdik çocukları, bundan sonra besleyip büyütmek kaldı 😅 Hala bile sızlama var bende, kendim uydurmuyorsam
Ayy keşke keşke gerçek olsa dediklerin :emir_bebek: ben bebemi büyütmeye tam hazırım. Sızlama hala devam ediyorsa demek yerleşmen devam ediyordur. Bende bitdi bugünden itibaren zerre sızlama da yok. Hayırlısı diyelim, umarım bizimledir bebişlerimizz :KK68:

Back
X