- 25 Ocak 2024
- 502
- 411
- 23
- 36
Bence siz hamilesinizMerhaba testimi tekrarlamıştım, ilk 10 dakikada çizgi belirdi sizce pozitifmidir?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence siz hamilesinizMerhaba testimi tekrarlamıştım, ilk 10 dakikada çizgi belirdi sizce pozitifmidir?
Aşırı bel ağrım vardı 2-3 gündür. bugün azaldı sanırım ben gebeliğe yordum ama değilimBat i 6 haziran ya da 7 haziran olan hanimlarr var mi belirtiniz nasil gidiyor
Ay benimde aynı tarih bende 26 günde bir oluyorumhemen hemen aynıyız benimde 6-7 haziran 25 günde bir falan oluyorum ama test yapmadım daha
çok umudum yok benim aslında da göğüslerimde hassasiyet var biraz bide çamaşırıma beyaz akıntımsı bişey oluyor bilemiyorum bunlar diğer aylarda da oluyor muyduAy benimde aynı tarih bende 26 günde bir oluyorumhadi haberleşelim haftaya mesai başlıyor
![]()
yaptın mı canım tekrar testBat 6yada7 haziranda 26-27 gün adet döngüm
Bence siz hamilesiniz![]()
Ben çizgi görüyorumKızlar nimo diye bir testle yaptım 2 dk içinde koyulaşmaya başladı ve 5dk da bu şekildeydi güvenmelimiyimregle 2 gün kaldı. Eşim bunu bulabilmiş eczanede.
Yok yyyahh canım sıkkın bu yüzdenNasil gidiyor var mi belirti??
Ben bu markayı ilk kez yaptım henuz sevinmiyorum ya kan testinde görmeden hamileyim bile demem çünkü bi kere artı med azizliğine uğradımBen çizgi görüyorumama en iyisi kan vermek, sonra sevinmekk
Yok yyyahh canım sıkkın bu yüzdenyani memelerim hayatında hiç olmadığı kadar yumuşak
artık bu ay da olmadı diye düşünüyorum, haksız mıyım? Test mi yapsak? Sende belirti varmı?
Kızlar nimo diye bir testle yaptım 2 dk içinde koyulaşmaya başladı ve 5dk da bu şekildeydi güvenmelimiyimregle 2 gün kaldı. Eşim bunu bulabilmiş eczanede.
Tabi veririmCok belirgin gorunuyorrr insallah vardir kan verince bize de haber verin![]()
Ay hadi inşallah pozitife yoralımVar ama regl belirtisi varmeme hassasiyeti kasikta boyle dolgunluk hissi var belim agriyo biraz… erken gebelik testim var yarin 10. gun yapicam sanirim ya off
Erken gebelik testi yaptım negatif, ama reglime 1 hafta kala ağrım başlardı bu sefer hiç ağrım yok 3-4 gün kaldıBence siz hamilesiniz![]()
Merhaba catlamaniz ne zaman oldu acabaBen çizgi görüyorumama en iyisi kan vermek, sonra sevinmekk