• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Him. Benim de 24-25 pik ama çatlama 29 da anca oldu. Var mi belirtilernizz
Hiç belirtim yok sayılır... yani aslında 30 mayısta güçlü kasık ağrım ve akıntım oldu, yerleşme sandım ama belki de değilmiş. Şuan da hafif kasıkta sızı var ama kaale alınacak derecede değil. Sizde varmı belirti?

Hiç belirtim yok sayılır... yani aslında 30 mayısta güçlü kasık ağrım ve akıntım oldu, yerleşme sandım ama belki de değilmiş. Şuan da hafif kasıkta sızı var ama kaale alınacak derecede değil. Sizde varmı belirti?
Yumurtlamadan iki gün önce başlayan göğüs ucu ağrısı vardı dayanılacak gibi değildi hem ağrı hem yanma sızlama. Catlamadan sonra bu sefer ağrı göğüsten koltuk altına doğru yayilms durumda. Catlamadan bir iki gün sonra alt karın ağrısı ve arada hafif kasık batması yaşadım. Bugün arada çok hafiften kasık ağrısı oluyor. Bilemiyorum yani catlamadan dolayı da olabilir. Bacaklarımda arada ağrı oluyor hafiften. Pek ümitli değilim ama tabi Beklemek zor valla.

24 Mayıs'ta pik gördüm ama zor catladi yumurtam 4 gün sonra çatladı. Hatta ovulasyon testlerim 29 a kadar hep kırmızı çıktı doktora gittiğim hatta hamile olabilir miyim diye doktorda birşey görünmedi. Rahim kalinlasmasi 10 mm sabahında çatlama olmuştu zaten.

Yumurtlamadan iki gün önce başlayan göğüs ucu ağrısı vardı dayanılacak gibi değildi hem ağrı hem yanma sızlama. Catlamadan sonra bu sefer ağrı göğüsten koltuk altına doğru yayilms durumda. Catlamadan bir iki gün sonra alt karın ağrısı ve arada hafif kasık batması yaşadım. Bugün arada çok hafiften kasık ağrısı oluyor. Bilemiyorum yani catlamadan dolayı da olabilir. Bacaklarımda arada ağrı oluyor hafiften. Pek ümitli değilim ama tabi Beklemek zor valla.

24 Mayıs'ta pik gördüm ama zor catladi yumurtam 4 gün sonra çatladı. Hatta ovulasyon testlerim 29 a kadar hep kırmızı çıktı doktora gittiğim hatta hamile olabilir miyim diye doktorda birşey görünmedi. Rahim kalinlasmasi 10 mm sabahında çatlama olmuştu zaten.
Evet beklemek zor ama en iyisi ne umutlanmamak ne de umudu kaybetmemek... adet tarihimizi beklememiz en iyisi. Belirtiler çok şaşırtıcı olabiliyorlar maalesef ki

Gunaydin kizlar regle 4 gun kala sabah test yaptim ilk 3 dkda silik cizgiyi gordum yukluyorumm🥹 kan vermeye gidecegim insallah vardir dua edin❤️

Eklentiler

• IMG_6167.webp
    IMG_6167.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_6164.webp
    IMG_6164.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 44
selam kızlar, bir haftadır şehir dışındaydım asla bakamadım buralara. tabloyu güncelledim, kaçırdıklarım var ise kusura bakmayın lütfen.

benim yumurtlama da yeni geçti (takvime göre) tarihleri güzel yakaladık değerlendirdik, bakalım. daha önce söylemiş miydim hatırlamıyorum gelecek ay doğum günüm. bana doğum günü hediyesi olmasını umuyorum bu ayın. şaka maka 1 sene oldu benim de :D aradaki kötü sonuçlanan gebeliği saymazsam. neyse,
bu ay topicin son ayı, hepimiz için uğurlu olsun bu ay :rapci: :KK200:
Benim tarihleri de düzenler misiniz? Sat 19 mayıs Bat 15 haziran.

Kııııızzz gözün aydın sen hamilesinnn :KK68: Tebrik ederim, sağlıkla kucağına al :KK200::nazar:

güzel haberi alırsın hemen inşallah canım 🥰
Hayırlı olsun, kanda da pozitifi görürsünüz inşallah. Haberdar edin 🌸
Eee bu baya var hadi güzel haberleri bekliyoruz☺️

İnsallah kizlar catlicam meraktan. Almanyada oldugum icin hemen kan da verilmiyor ama sonuc netlesince haber verecegim❤️ hepimize insallahhh

Sabah silik cizgiyi gorunce oglede kadin dogum klinigine gittim. Almanyada yasiyorum burda hemen kan testi yapmiyorlar. İdrar ornegi vermemi istediler sonra negatif cikti dediler kan testi yapmadilar. resmen sinir oldum belki yaptiginiz test benim yaptigim test kadar hassas degil sonucta daha regle 4 gun var kliniklerde cok hassas test kullandiklarini sanmiyorum yani. İsrar etmedim ciktim ordan ben yarin yine ilk idrarla test yapicam o da pozitif cikarsa baska yere gidicem resmen yalvartiyolar bi kan testi icin ya😂😂 testimin son hali de bu baya belirginlesti

Eklentiler

• IMG_6175.webp
    IMG_6175.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 29
Sabah silik cizgiyi gorunce oglede kadin dogum klinigine gittim. Almanyada yasiyorum burda hemen kan testi yapmiyorlar. İdrar ornegi vermemi istediler sonra negatif cikti dediler kan testi yapmadilar. resmen sinir oldum belki yaptiginiz test benim yaptigim test kadar hassas degil sonucta daha regle 4 gun var kliniklerde cok hassas test kullandiklarini sanmiyorum yani. İsrar etmedim ciktim ordan ben yarin yine ilk idrarla test yapicam o da pozitif cikarsa baska yere gidicem resmen yalvartiyolar bi kan testi icin ya😂😂 testimin son hali de bu baya belirginlesti
Evet sabahki testinize göre bayağı belirgin çıkmış. Tebrikler, sağlıkla artsın 🤗🌸

Çok sevindim, umarım hamilesinizdir. 😍🩷 Benim belirtiler adet belirtisiymiş. İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırım. Bu ay eşimin diğer ay benim doğum günüm var, umarım güzel bir hediye olur bize de. Dualarınızı isterim 😍

Back
X