Evet bende sağlık ocağına gittim sabah biz alıyorum kan dedi beta için. Sabah 9-11 arası dediOl
Bugün yarın mesai var olmadı Perşembe kan veririm sağlık ocağında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende sağlık ocağına gittim sabah biz alıyorum kan dedi beta için. Sabah 9-11 arası dediOl
Bugün yarın mesai var olmadı Perşembe kan veririm sağlık ocağında
Evet her ay belirti düşünmeyeceğim diyorum ama hep bi belirti arıyorumBelirti hiç aramayın. Hiç olmayada biliyormuş.
Ben artık dayanamadım embriyo transferi oldum. 8 ay denedik yeter artık dedik. Pazartesi sonuç alacağım. Sadece göğüslerim ağrıdı o da geçti bugün. Progesterondan ağrımış olabilir. Hamileysem bile sıfır belirti şu an. Ama olacak inanıyorum. Sizde inanın. Hayırlı zamanda gelsinler.Evet her ay belirti düşünmeyeceğim diyorum ama hep bi belirti arıyorumsizin kaç gününüz var , yazdıysanız çok takip edemedim bu ara
Benim hiç belirtim olmadı mesela göğüs ağrısı bile yoktu adet gecikmesinin üçüncü günü bugün sadece hafif ağrı adet olacakmış gibi bide yumurta akı gibi akıntım var bugünEvet her ay belirti düşünmeyeceğim diyorum ama hep bi belirti arıyorumsizin kaç gününüz var , yazdıysanız çok takip edemedim bu ara
Burda da öyleEvet bende sağlık ocağına gittim sabah biz alıyorum kan dedi beta için. Sabah 9-11 arası dedi
Umarım güzel haberleri alırsınızBen artık dayanamadım embriyo transferi oldum. 8 ay denedik yeter artık dedik. Pazartesi sonuç alacağım. Sadece göğüslerim ağrıdı o da geçti bugün. Progesterondan ağrımış olabilir. Hamileysem bile sıfır belirti şu an. Ama olacak inanıyorum. Sizde inanın. Hayırlı zamanda gelsinler.
Test yaptınız mı peki ? Umarım hamilesinizdirBenim hiç belirtim olmadı mesela göğüs ağrısı bile yoktu adet gecikmesinin üçüncü günü bugün sadece hafif ağrı adet olacakmış gibi bide yumurta akı gibi akıntım var bugün
Çok teşekkür ederim, ben de her şeyin bir zamanı var diye düşünüyorum, olmuyorsa da bir sebebi vardır diye. Elimdekilerin kıymetini biliyorum en azından, şükür ediyorum. Amin canım, umarım herkesin kalbi ferahlar bebeğine kavuşur burada, içi biz karışık. Peki senin bebiş ilk mi olacak yoksa fotoğratfaki güzel prenses kızın mı?Ah canım benim okurken bir duygusala bağladım ama gerçekten çok değişik çok üzücü şeyler yaşamışsın ama merak etme bende 38 yaşıma giriyorum ama geç değil herşeyin yaşanacağı vardı ve rabbimin nir bildiği var yanı sağlıklı bir zamanı öyle düşüneceğizşimdi bu yaşadıkların olumlu veya olumsuz hiç fark etmez bundan sonraki yaşayacakların hep yüzünü güldürsün ve o evladınla sarıl geçmişine
rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir buna inancım tam
![]()
Kuzucum bence sende mutlaka anne olacaksın, hatta buradan bebeklerimizin gaz sorunlarını müzakere edeceğiz, bak bunu yazdım bir kenaraCanim ben senin hikayeni bilmiyordum… sen kesinlikle anne olacaksin hissettim bunu suanda. Ben de 34 oldum 8 yil olacak evleneli ama hic cocuk istemedim son 1 yildir ilginc bir sekilde isteyesim geldi henuz sonuc alamadim. Bazen dusunuyorum iyi yapmadim belki bekleyerek diye ama gecmisi dusunmenin de ne yarari var… size doktor tup bebek falan onermedi mi peki yaslardan dolayi gecmiste de kurtajlar olunca yaparlar gibi hemen
Çok teşekkür ederim, ben de her şeyin bir zamanı var diye düşünüyorum, olmuyorsa da bir sebebi vardır diye. Elimdekilerin kıymetini biliyorum en azından, şükür ediyorum. Amin canım, umarım herkesin kalbi ferahlar bebeğine kavuşur burada, içi biz karışık. Peki senin bebiş ilk mi olacak yoksa fotoğratfaki güzel prenses kızın mı?![]()
Kuzucum bence sende mutlaka anne olacaksın, hatta buradan bebeklerimizin gaz sorunlarını müzakere edeceğiz, bak bunu yazdım bir kenaraDoktor değil tüp bebek, az kalsın yumurtlama takibi bile yapmayacaktı ki. Ben zorla birşeylere baktırıyorum. Devlete gidiyorum hep, özel çok pahalı şuan müsaitliğimiz yok diye. Orada da bir sorun çıkmadı şimdiye kadar. Tüp bebek içim amh değerimin düşük olması, sperm sorunu olması lazım en azından, ya da bilmiyorum başka başka sorunlar. Bende ve kocamda şimdilik birşey de çıkmadığı için doktorlar bekleyelim diyorlar. Birtek rahim filmi kaldı, onu çektireceğim ama galiba bu ay da olamıycak o. Yurtdışından arkadaşım geliyor bize bir haftalığına, tam da rahim filminin çekileceği haftada birde. Çok sevdiğim arkadaşım o yüzden mecbur onunla ilgileneceğim, denize falan gideriz herhalde. Galiba rahim filmi de temmuza kaldı.. neyse hayırlısı
Evet yaptım hem erken yaptım hem kaset test ikisi de silik çıktıTest yaptınız mı peki ? Umarım hamilesinizdir![]()
innovita aldım netten inşllah bu ay tuttruruzGebelik testini önermiyorlar ama ben artı med ovülasyon testi ile takip ettim yumurtlama zamanımı eczaneden almıştım ve doğru çıktı. İnnovita markasını da çoğu kişide görüyorum o da güvenilir bence
Canım benim hikaye biraz daha tuhaf, okuyunca diyeceksin ki herkesin dersi ayrı cidden öyleÇok teşekkür ederim, ben de her şeyin bir zamanı var diye düşünüyorum, olmuyorsa da bir sebebi vardır diye. Elimdekilerin kıymetini biliyorum en azından, şükür ediyorum. Amin canım, umarım herkesin kalbi ferahlar bebeğine kavuşur burada, içi biz karışık. Peki senin bebiş ilk mi olacak yoksa fotoğratfaki güzel prenses kızın mı?![]()
Kuzucum bence sende mutlaka anne olacaksın, hatta buradan bebeklerimizin gaz sorunlarını müzakere edeceğiz, bak bunu yazdım bir kenaraDoktor değil tüp bebek, az kalsın yumurtlama takibi bile yapmayacaktı ki. Ben zorla birşeylere baktırıyorum. Devlete gidiyorum hep, özel çok pahalı şuan müsaitliğimiz yok diye. Orada da bir sorun çıkmadı şimdiye kadar. Tüp bebek içim amh değerimin düşük olması, sperm sorunu olması lazım en azından, ya da bilmiyorum başka başka sorunlar. Bende ve kocamda şimdilik birşey de çıkmadığı için doktorlar bekleyelim diyorlar. Birtek rahim filmi kaldı, onu çektireceğim ama galiba bu ay da olamıycak o. Yurtdışından arkadaşım geliyor bize bir haftalığına, tam da rahim filminin çekileceği haftada birde. Çok sevdiğim arkadaşım o yüzden mecbur onunla ilgileneceğim, denize falan gideriz herhalde. Galiba rahim filmi de temmuza kaldı.. neyse hayırlısı
İnşallah canım güzel haberler alalıminnovita aldım netten inşllah bu ay tuttruruz![]()
Aynen öyle hepimizin hikayesi sınavı ayrı ama dileğimiz aynı umutla yola devam etmek zorundayız inanıyorum ki hepimiz yasiycaz inşallah annelik duygusunuCanım benim hikaye biraz daha tuhaf, okuyunca diyeceksin ki herkesin dersi ayrı cidden öyle
11 yıllık evliyim, 38 yaşıma giriyorum 3 ay sonra ve 2 aydır korunmasız çocuk deniyorum ilk gebelik deneyimim o sebeple aşırı bi korku tedirginlik olacak mı olmayacak mı diye düşünüyorum biraz keyifsiz hissediyorum o sebeple
Neden 11 yıldır çocuk olmadı dersen vajinusmustum tam tamına 10 yıl kocamla beraber olamadım neler yaşadığımı bir ben bir Allah biliyorbu süreçte çok yıprandım tedavi olmayı red ettim içime kapandım çok kötüydü gerçekten. Her gece gizli gizli ağlarken bi fizyoterapist buldum ve dedim buna gidicem oldu oldu olmadı artık bakıcam çaresine, kocam bir gün bişey demedi ama ben her gün kahroldum
Ekim 2024 te ilişkiye girmeyi öğrenip kurtuldum vajinusmustan
Bi kaç ay deneyip bu işi öğreneyim istedim yeniden tekrarlamaması için doktor bi süre alışmamı istedi, sonra da mayısta korunmayı bıraktık ve bu 2 ayım kuzum.
O sebeple yaşım geçiyor, 10 yılım boşuna geçti hedef olarak hemde saçlarım bembeyaz oldu
Şimdi de hep çocuğum olsun diye evlendiğimden beri il defa değişik duygularla denemeler başladı, ne bileyim kendime çok kızıyorum ama yaşanması gerekiyordu bu da benim sınavımdı diyip devam etmek zorundayım![]()
benim de bat'a kaldı 3Günaydınlarson 4 gün bat a herhangi bi belirtim yok
![]()
başından sonuna her adımında geçmiş olsun, bugün değilse de bir gün olacağına inanmak tek seçeneğimiz, hayat sürprizleri sever diyelim.Bende 36 oldum. Ama içimden bir ses diyor ki, anne olacağım mutlaka. Sen de öyle söyle hep. Mutlaka olacak de. Evet tabiki keşke en geç 30.yaşımızda olsaydı da şimdilerde okula giden bebeğimiz ve belki de kardeşi de olurdu. Konuyu kapatmış olurduk, yenidoğan uykusuz geceleri, tuvalet eğitimi, vs. vs. çoktan bitmiş olurdu, kafamız sakin artık önümüze bakardık, çocukların eğitimiyle meşgul olurduk. Yani ama diğer taraftan da 6-7 yıldır kendimize ekstra zaman ayırabildik, onu da düşünmek lazım. Nasip kısmet bu işler. Ben hep hayata acele ettim, herşeyde. Ama hep geç kaldım. Hep takvim çıkardım kendime, şu yaşta şu olsun diye. Tabiki hiçbiri plana göre gitmedi. Erken yaşta saçma bir evlilik yaptım niyese, ilk gebeliğimi 20 yaşımda yaşadım hatta. O evlilikten 2 defa kazayla hamile kaldım --biraz da tecrübesizlikten-- ve her iki sağlıklı gebeliğimi kendi elimle kürtaj yaptırdım. İkinci evliliğimi de taa 33 yaşımda yaptım, tüm konuları kapatmışken, hayat işte sürpriz yapıyor insana. Bu evlilik çok güzel birşeye dönüştü. Ama gel gör ki... evliliğimizin 3.ayında yine kazayla hamile kaldım -- adet bitiminden 2 gün sonra korunmasız ilişki oldu ama sonra hep korunduk. Yani TEK korunmasız ilişki ve o da normalde yumurtlama tarihimin asla ve asla olmadığı bir zamandı ve ben hamile kalmış oldum -- ve eşim istemedi çok erken diye, mecburen içim kan ağlaya ağlaya kürtaj yaptırdım. Guya her istediğimizde hamile kalacaktım... Düşünsene :) Sonra istediğimizde 4 denemede hamile kaldım, o da facialı bir şekilde bitti, 21.haftasında anomali yüzünden ölü doğum yaptım.
Veee şimdi 9 aydır olmuyor :) 4 gebelik, onların 3ü sağlıklı ve şimdi elde var 0. Hayat işte.
Ama sanırım birgün ben anne olacağım ya... çünkü olmazsam çok çok ironik bir hayat yaşamış olurum. Bu kadar çok annelik duygusunu kendisinde barındırıp ve olup ta köşeden dönmek mümkün değil çünkü. Çok ağırıma gidiyor bu durum.
Büyük bekleyişşşşşbenim de bat'a kaldı 3![]()
gergin ve heyecanlıııı bekleyiiiişşş
yok ya geçen ayki pozitif faillerinden sonra eve test bile almam artık gecikirse kan testi veririm sadece, sizz??Büyük bekleyişşşşşTest yapacak mısınız
![]()
Ovulasyon testi kullandın mı canım. Bir de beni guncelleyebilir misin bat 21 haziran sat 26 mayisyok ya geçen ayki pozitif faillerinden sonra eve test bile almam artık gecikirse kan testi veririm sadece, sizz??
yok ben ovülasyon testi hiç kullanmıyorum önceki iki gebeliğimde de kullanmadım adetlerim düzenlidir zaten bol bol değerlendirdikOvulasyon testi kullandın mı canım. Bir de beni guncelleyebilir misin bat 21 haziran sat 26 mayis