• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Canım benim o kadar güzel iyi hissettirdin ki Allah razı olsun 🙏❤️
Evet tek tutundugumuz şey aşkımızdı kimse beklemezdi belki ben bile 😞 o sebeple hem kendimi hemde eşimi bu duygudan mahrum bırakmak istemiyorum🙏🤲🏼 rabbim hepimizin kalbinden geçtiği zamanda bu güzel haberi vermeyi nasip etsin 🙏❤️
Bu arada bu ay bayram ve yıllık izinlerimiz vardı diye temmuzda kan testleri verip bi kontrolden geçeceğim🙏

Esiniz nasil bir adammis melek miymis masallah nazar degmesin iliskinize❤️ 10 yil beklemek kolay degil ben sabredemezdim mesela… tibbi kontrollerinizi yaptirin mutlaka gerisini akisa birakin en yakin zamanda ikinize de guzel bir supriz gelir umarim

Kızlar allah rızası için bana bir yardım edin iki tane freelly test yaptım biri erken gebelik biri normal böyle çıktı daha önce çok yanlış test gördüm bir yorum yapın ne olur @babylovee

Ben daha belirgin silik cizgiyle yanlis pozitif gordum bu ay yikildim o yuzden kimseye umit vermek istemiyorum🥺 insallah vardirr

Merhaba benim de bu ay başıma çok garip bir olay geldi. Normalde çok düzenli regl olurum o yüzden yumurtlama günlerim hep nettir. Bu ay adetime birkaç gün kala zaten yumurtlama bitti risk yoktur diye korunmasız ilişki yaşadık. Ve ben sonra adet görmedim bir daha bugün gecikmenin 13. Günü ve benim testlerim hep negatif çıkıyordu 7. Günde yaptırdığım kan testi dahil. Ama bugün tekrar kan verdim değer 13.19 çıktı. Geç döllenme gibi bir şey mi oldu anlamadım ama değer çok düşük olduğu için kimyasal gebelik olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda bir yorumu olan var mıdır

Merhaba benim de bu ay başıma çok garip bir olay geldi. Normalde çok düzenli regl olurum o yüzden yumurtlama günlerim hep nettir. Bu ay adetime birkaç gün kala zaten yumurtlama bitti risk yoktur diye korunmasız ilişki yaşadık. Ve ben sonra adet görmedim bir daha bugün gecikmenin 13. Günü ve benim testlerim hep negatif çıkıyordu 7. Günde yaptırdığım kan testi dahil. Ama bugün tekrar kan verdim değer 13.19 çıktı. Geç döllenme gibi bir şey mi oldu anlamadım ama değer çok düşük olduğu için kimyasal gebelik olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda bir yorumu olan var mıdır
Yarın tekrar kan testi ver canım artış varsa gec dollenmedir yoksa ya da düşerse kimyasal olabilir

Esiniz nasil bir adammis melek miymis masallah nazar degmesin iliskinize❤️ 10 yil beklemek kolay degil ben sabredemezdim mesela… tibbi kontrollerinizi yaptirin mutlaka gerisini akisa birakin en yakin zamanda ikinize de guzel bir supriz gelir umarim
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah bende yazacağım buraya inanıyorum 🙏❤️🤲🏼

Arkadaşlar bunlar ovulasyon testlerim, 7 Haziran yumurtlama günümdü, pikti çift çizgiydi.
7-8-9 değerlendirdim bugunde silik çizgi var değerlendirmeye devam edeyim mi ya 😢

Eklentiler

• IMG_8775.webp
    IMG_8775.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_8776.webp
    IMG_8776.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar nasılsınız?
Biraz içimi dökmek istiyorum. Bu ay hiçbir takip vs yapmadım sanki umursamıyor gibi davranıyorum ama içten içe de aklımdan çıkmıyor gibi. Bu ay 6. Ayı bitirmiş olacağız bu ay da regl olursam. İçten içe acaba 1 yıl bekleyip yine de sonuç alamayacağım
mı acaba diye düşünüyorum. Siz de bu durumları yaşıyor musunuz? Kafamda kuruntu oldu iyice…

Bugün hariç her günü değerlendirdim özellikle pik ve ertesi gün çok önemli
Benim eşim testte piki görmeden yapılan değerlendirmeleri boş buluyor malesef ve pcos olduğum için ovülasyonda tam bir pik göremiyorum ve ikna edemiyorum.benim çocuğum olursa herkesin olur gibi geliyor çok geriliyorum bu yüzden belki de stresten tutmuyor

Kızlar nasılsınız?
Biraz içimi dökmek istiyorum. Bu ay hiçbir takip vs yapmadım sanki umursamıyor gibi davranıyorum ama içten içe de aklımdan çıkmıyor gibi. Bu ay 6. Ayı bitirmiş olacağız bu ay da regl olursam. İçten içe acaba 1 yıl bekleyip yine de sonuç alamayacağım
mı acaba diye düşünüyorum. Siz de bu durumları yaşıyor musunuz? Kafamda kuruntu oldu iyice…
Yaşamaz olur muyum seni o kadar iyi anlıyorum ki.sanki dünyadaki en zor şey hile kalmak gibi geliyor.çok yıpratıcı bir süreç

Devamlı iş iş iş.lafta çocuk istiyor ama yumurtlama haftasında oralı olmuyor.sinir oluyorum.bi ay da önemse be adam.pesinden koşturuyor illa.dunya yansa umrunda değil bu rahatlık beni de çocuktan vazgecirecek bı gün.belki de sinirden yumurtlayamiyorum

Benim eşim testte piki görmeden yapılan değerlendirmeleri boş buluyor malesef ve pcos olduğum için ovülasyonda tam bir pik göremiyorum ve ikna edemiyorum.benim çocuğum olursa herkesin olur gibi geliyor çok geriliyorum bu yüzden belki de stresten tutmuyor
Bende pcos yok ama aylardır ben de net pik göremiyorum en koyu olanı pik sayıyorum bazı kadinlarda net pik olmazmış diye okudum ama buna rağmen hamile kalan çok kadin var. Oluruna birakabilsek daha iyi olacak sanki ama onu da yapamıyorum ben

Kızlar nasılsınız?
Ben 8 ay dayanabildim. Baktım olmuyor tüp bebeğe başladım. Nasip

Back
X