Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Arkadaşlar market yumurtası sperm üretimine zarar veriyormuş bugün öğrendim bunu artık market yumurtası da almıcaz anlaşılan

Kızlarım bişey sorabilir miyim ya bugün regl üzerinden 14 gün geçti, yumurtlama üzerinden de 6 gün geçti bugün yaptığım ovü testinde silik çıktı, acaba neden olur benim kafa basmıyor şuan çizgi beklemiyordum

Bi yorumlayın ya

Eklentiler

• IMG_8839.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_8838.webp
    20 KB · Görüntüleme: 16
Ovulasyon testinde ikinci çizgi çıkması normal LH hormonu vücudumuzda her zaman var yumurtlama zamanı daha da yükseliyor

O zaman deneme yapmaya gün aşırı devam edeyim mi canım ne diyosun
Daha önce pik olup sonra silikleşmişse tekrar yumurtlama olacağını sanmıyorum çok nadir olan bir durum bu testin bi anlamı yok yani

kızlar merhaba
adet başlangıç tarihimin 8. gününde şeffaf akıntım oldu o günü değerlendirdik ama sonra kesildi hemen nedendır normalde 2-3 gün sürer diye hatırlıyorum ovulasyon testlerim de yetişmedi kargoda bakamadım da yumurtlama oldu bitti mi acaba

94bassuk canım sanki konu başlığı düzenleniyordu Temmuz ağustos eylül diye değiştşrsen nasıl olur? Hamile kalamadıkça değiştirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…