Hepimiz ayni durumdayiz bir şeyler bulmak istiyoruz.. bence bat gectikten sonra test yapmak en mantıklısı. Ben ovulasyon testini de bıraktım yapınca daha stres olduğumu gördüm. Umarım bir gün pozitif sonuçlarla kavuşuruz burda..Merhaba tekrar kızlar, daha önce yazmıştım ama cevap gelmeyince tekrar yazmak istedim. Bu ay ovülasyonla takip yapmak istedim. sat 1 haziran. Normalde regl bittikten 2-3 gün sonra testi yapmaya başlarım. Yine aynı şekilde yapıcaktım ama içimden regl son günü 6. günü temizlendikten sonra akşam yapmak geldi. Yaptım ve belirgin silik çizgi çıktı. Diğer günler teste devam ettim. Regl bittikten sonra 5. gün belirgin kırmızı çizgiyi gördüm (normalden erken) o gün ilişki olmadı ancak önceki ve sonraki 2 gün değerlendirdik. Şimdi ise yumurtlama gününden itibaren devam eden akıntım ve göğüslerimde şişkinlik var ancak ağrı, hassasiyet vs yok. Bir de önceki dönemlerde kasık bölgemde ağrı, batma vs olurdu. Bu defa o da yok. Aslında akışına bırakmak istiyorum ama olamıyor bir türlü. Sürekli belirtiler arıyorum, okuyorum. Reglime de 10 gün var. Beklemekten başka çarem yok gibi.
Anladığım kadarıyla pikten önceki günü değerlendirmişsiniz bu çok çok iyi, pik günü boş sonrasında 2 gün değerlendirme dimi? Bence ihtimal çok yüksekMerhaba tekrar kızlar, daha önce yazmıştım ama cevap gelmeyince tekrar yazmak istedim. Bu ay ovülasyonla takip yapmak istedim. sat 1 haziran. Normalde regl bittikten 2-3 gün sonra testi yapmaya başlarım. Yine aynı şekilde yapıcaktım ama içimden regl son günü 6. günü temizlendikten sonra akşam yapmak geldi. Yaptım ve belirgin silik çizgi çıktı. Diğer günler teste devam ettim. Regl bittikten sonra 5. gün belirgin kırmızı çizgiyi gördüm (normalden erken) o gün ilişki olmadı ancak önceki ve sonraki 2 gün değerlendirdik. Şimdi ise yumurtlama gününden itibaren devam eden akıntım ve göğüslerimde şişkinlik var ancak ağrı, hassasiyet vs yok. Bir de önceki dönemlerde kasık bölgemde ağrı, batma vs olurdu. Bu defa o da yok. Aslında akışına bırakmak istiyorum ama olamıyor bir türlü. Sürekli belirtiler arıyorum, okuyorum. Reglime de 10 gün var. Beklemekten başka çarem yok gibi.
Umarım :) Hepimiz için en güzel şekilde ve kolaylıkla olsun :)Hepimiz ayni durumdayiz bir şeyler bulmak istiyoruz.. bence bat gectikten sonra test yapmak en mantıklısı. Ben ovulasyon testini de bıraktım yapınca daha stres olduğumu gördüm. Umarım bir gün pozitif sonuçlarla kavuşuruz burda..
Evet, yazdığınız gibi o günleri değerlendirdik. Umarım bu defa olumludur. Bat tarihim eşimin doğum günü inşallah ona verebileceğim en güzel hediyeyi veririm. Teşekkür ederimAnladığım kadarıyla pikten önceki günü değerlendirmişsiniz bu çok çok iyi, pik günü boş sonrasında 2 gün değerlendirme dimi? Bence ihtimal çok yüksekstressiz bol bol avakado yiyerek adetinizi bekleyin
kızlar bakar mısınız regle 7 gün var
Ben göremedim canım yaakızlar bakar mısınız regle 7 gün var
Kan testi verinnn ilişkiden 10 gün sonra çıkabiliyorMerhaba tekrar kızlar, daha önce yazmıştım ama cevap gelmeyince tekrar yazmak istedim. Bu ay ovülasyonla takip yapmak istedim. sat 1 haziran. Normalde regl bittikten 2-3 gün sonra testi yapmaya başlarım. Yine aynı şekilde yapıcaktım ama içimden regl son günü 6. günü temizlendikten sonra akşam yapmak geldi. Yaptım ve belirgin silik çizgi çıktı. Diğer günler teste devam ettim. Regl bittikten sonra 5. gün belirgin kırmızı çizgiyi gördüm (normalden erken) o gün ilişki olmadı ancak önceki ve sonraki 2 gün değerlendirdik. Şimdi ise yumurtlama gününden itibaren devam eden akıntım ve göğüslerimde şişkinlik var ancak ağrı, hassasiyet vs yok. Bir de önceki dönemlerde kasık bölgemde ağrı, batma vs olurdu. Bu defa o da yok. Aslında akışına bırakmak istiyorum ama olamıyor bir türlü. Sürekli belirtiler arıyorum, okuyorum. Reglime de 10 gün var. Beklemekten başka çarem yok gibi.
Kan testi için erken olduğunu düşünüyorum çünkü pik gününden itibaren bugün 5. gün. Açıkçası birazda regl gecikmesi olmadan idrar ya da kan testi yaptırmak istemiyorum :) Beklediğimden farklı bir sonuç görmek üzecek beni biliyorum :) Şu an akışına bırakmaya çalışıyorum.Kan testi verinnn ilişkiden 10 gün sonra çıkabiliyor
Kan testi için erken olduğunu düşünüyorum çünkü pik gününden itibaren bugün 5. gün. Açıkçası birazda regl gecikmesi olmadan idrar ya da kan testi yaptırmak istemiyorum :) Beklediğimden farklı bir sonuç görmek üzecek beni biliyorum :) Şu an akışına bırakmaya çalışıyorum.
Çok çok silik kuruma da olabilir
Benimkiler böyleydi üstüne regl oldum
Eki Görüntüle 3604349 Kızlar merhaba , days Comfort gebelik testi. Bugün çatlamanın 10. Günü. 7. Gün beta 0.2 idi. Bugün de ilk idrarla yapmadım testi. Bu şekilde oldu. Fotoğrafı yarım saat sonra çektim. Bu marka kuruma çizgisi yapıyor mu ? Veya kuruma çizgisi mi
Seninki nasıl oldu canım inşallah hamişsindirEki Görüntüle 3604349 Kızlar merhaba , days Comfort gebelik testi. Bugün çatlamanın 10. Günü. 7. Gün beta 0.2 idi. Bugün de ilk idrarla yapmadım testi. Bu şekilde oldu. Fotoğrafı yarım saat sonra çektim. Bu marka kuruma çizgisi yapıyor mu ? Veya kuruma çizgisi midir ?
Çizgi var gibi canım hangi gun pik görmüştüm kac gun geçti pik uzerindenKızlar merhaba, dün awox testimde geçte olsa pozitif görmüştüm o sebeple sabaha ilk idrarla test yapacaktım ama dayanamadım bu saatte yaptım bi bakar mısınız
Üstte ki hızlı gebelik awox
Alttaki ovülasyon testi
Yorumlarınıza ihtiyacım var
Reglime 4 gün var bu arada
Canım negatif değer hastanenin referans aralığı ile ilgili referans disi görünebilir ama şüphen varsa yarin tekrarla benceKızlar benim beta niye böyle çıktı ya normalmi referans dışı değer olarak gözüküyo
Çizgi var gibi canım hangi gun pik görmüştüm kac gun geçti pik uzerinden
Canım negatif değer hastanenin referans aralığı ile ilgili referans disi görünebilir ama şüphen varsa yarin tekrarla bence
Gözün aydın bence varKızlar merhaba, dün awox testimde geçte olsa pozitif görmüştüm o sebeple sabaha ilk idrarla test yapacaktım ama dayanamadım bu saatte yaptım bi bakar mısınız
Üstte ki hızlı gebelik awox
Alttaki ovülasyon testi
Yorumlarınıza ihtiyacım var
Reglime 4 gün var bu arada
Çok teşekkür ederim canım kan vermeden sevinemiyorum ama sürekli ağlamak geliyor içimdenGözün aydın bence varovülasyon pike yakın cıkmış gebelik testinde de silik cizgi bariz belli bat ne zamandı
Tamam canım teşekkür ederimCanım negatif değer hastanenin referans aralığı ile ilgili referans disi görünebilir ama şüphen varsa yarin tekrarla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?