Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Hepimiz ayni durumdayiz bir şeyler bulmak istiyoruz.. bence bat gectikten sonra test yapmak en mantıklısı. Ben ovulasyon testini de bıraktım yapınca daha stres olduğumu gördüm. Umarım bir gün pozitif sonuçlarla kavuşuruz burda..

Anladığım kadarıyla pikten önceki günü değerlendirmişsiniz bu çok çok iyi, pik günü boş sonrasında 2 gün değerlendirme dimi? Bence ihtimal çok yüksek stressiz bol bol avakado yiyerek adetinizi bekleyin

Umarım :) Hepimiz için en güzel şekilde ve kolaylıkla olsun :)
Evet, yazdığınız gibi o günleri değerlendirdik. Umarım bu defa olumludur. Bat tarihim eşimin doğum günü inşallah ona verebileceğim en güzel hediyeyi veririm. Teşekkür ederim

Kan testi verinnn ilişkiden 10 gün sonra çıkabiliyor

Kan testi verinnn ilişkiden 10 gün sonra çıkabiliyor
Kan testi için erken olduğunu düşünüyorum çünkü pik gününden itibaren bugün 5. gün. Açıkçası birazda regl gecikmesi olmadan idrar ya da kan testi yaptırmak istemiyorum :) Beklediğimden farklı bir sonuç görmek üzecek beni biliyorum :) Şu an akışına bırakmaya çalışıyorum.

En güzeli akışa bırakmak tabi yapabiliyorsan çünkü ben yapamıyorum

Sen

Seninki nasıl oldu canım inşallah hamişsindir

Kızlar benim beta niye böyle çıktı ya normalmi referans dışı değer olarak gözüküyo

Eklentiler

• IMG_1689.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar merhaba, dün awox testimde geçte olsa pozitif görmüştüm o sebeple sabaha ilk idrarla test yapacaktım ama dayanamadım bu saatte yaptım bi bakar mısınız

Üstte ki hızlı gebelik awox
Alttaki ovülasyon testi

Yorumlarınıza ihtiyacım var
Reglime 4 gün var bu arada

Eklentiler

• IMG_8896.webp
    141,3 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_8897.webp
    100,5 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_8897.webp
    100,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_8896.webp
    141,3 KB · Görüntüleme: 54
Çizgi var gibi canım hangi gun pik görmüştüm kac gun geçti pik uzerinden

Çizgi var gibi canım hangi gun pik görmüştüm kac gun geçti pik uzerinden
Canım negatif değer hastanenin referans aralığı ile ilgili referans disi görünebilir ama şüphen varsa yarin tekrarla bence

canım 7 haziran pik, 8 haziran çatlama olmuştu.
pik üzerinden 10 gün geçti.

bugün öğle aramda gidip bi test daha yapıcam belki kan vermeye de gidebilirim, sanırım dayanamicam

Gözün aydın bence var ovülasyon pike yakın cıkmış gebelik testinde de silik cizgi bariz belli bat ne zamandı

Gözün aydın bence var ovülasyon pike yakın cıkmış gebelik testinde de silik cizgi bariz belli bat ne zamandı
Çok teşekkür ederim canım kan vermeden sevinemiyorum ama sürekli ağlamak geliyor içimden

Bat 21 Haziran 4 gün kaldı.
Hadi olmamda gecikir inşallah

Rabbim hepimize nasip etsin bakabilen isteyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…