Merhabalar ben çok merak ettim de kan verdiniz mi acaba takip edemedimSize önereceğim bir gebenşn günlüğü markası inofolic, pcos için cok işe yarıyor diye biliyorum, rica ederim inşallah güzel haberlerinizi alırız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ben çok merak ettim de kan verdiniz mi acaba takip edemedimSize önereceğim bir gebenşn günlüğü markası inofolic, pcos için cok işe yarıyor diye biliyorum, rica ederim inşallah güzel haberlerinizi alırız![]()
Merhaba bugun verdimMerhabalar ben çok merak ettim de kan verdiniz mi acaba takip edemedim
Canım 0 mi eminmisin yanda haftalar yazıyor benimde beta yuksek çıkınca öyle yazdı eskilerde yazmıyorduMerhaba bugun verdimEki Görüntüle 3610353
İşte bende onu anlamadım ya. lt&; 0,0 ne demek yani cok garip bir kodlama negatif olunca değerler cıkmamıştı hiiiç anlamadımCanım 0 mi eminmisin yanda haftalar yazıyor benimde beta yuksek çıkınca öyle yazdı eskilerde yazmıyordu
Nasıl ya ben awoxun hiç yanıldığını görmedim lütfen üzülmeyin bakın bende çok yaşadım bu durumu böyle şüpheniz varsa direkt kan verin ha vermek istemiyorsanız en güzeli bir kaç gün takip etmek. Bir daha ki aya inşallah olurMerhaba bugun verdimEki Görüntüle 3610353
Evet burda en güvenilirler arasındaydı awox bilmiyorum nasipNasıl ya ben awoxun hiç yanıldığını görmedim lütfen üzülmeyin bakın bende çok yaşadım bu durumu böyle şüpheniz varsa direkt kan verin ha vermek istemiyorsanız en güzeli bir kaç gün takip etmek. Bir daha ki aya inşallah olur
biliyorum toparlanmak çok zor oluyor çok istemek yoruyor insanı isteye isteye tükeniyoruz ama inşallah bir daha ki ay olurEvet burda en güvenilirler arasındaydı awox bilmiyorum nasipbelki geç döllenmedir dicektim ama lekelenmem başladı
İnşallah sizlerden güzel haberler alırızbiliyorum toparlanmak çok zor oluyor çok istemek yoruyor insanı isteye isteye tükeniyoruz ama inşallah bir daha ki ay olur
2 temmuz filan canım senin?Y yesilelma13 canım senin adet tarihin ne
13 temmuz2 temmuz filan canım senin?
Benim 4 gün filan kaldı test yapmamak için tutuyorum kendimi13 temmuz
Ya benim yumurtlamadan sonraki ilk günüm bugün gelişmiş olan sol tarafımda böyle baskı ağırlık hissediyorun siz de de oldu muBenim 4 gün filan kaldı test yapmamak için tutuyorum kendimi
Evet canım oluyordu udak udak batma gibiYa benim yumurtlamadan sonraki ilk günüm bugün gelişmiş olan sol tarafımda böyle baskı ağırlık hissediyorun siz de de oldu mu
Evet ya ayy ağırlık hissi artıyorEvet canım oluyordu udak udak batma gibi
Test yapmadınız mıEvet canım oluyordu udak udak batma gibi
evet canım yaptım bugun silik gördüm ama emin değilim yani yalancı değilse pozitif pazartesi kan vereceğimTest yapmadınız mı
Ay inşallah değildir de bebiş ben burdayim diyordur test markası neevet canım yaptım bugun silik gördüm ama emin değilim yani yalancı değilse pozitif pazartesi kan vereceğim
Awox canım bende cok şaşkınım hemen cizgi cıktı üstüne 2 test daha yaptım onlarda da varAy inşallah değildir de bebiş ben burdayim diyordur test markası ne