Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Awox canım bende cok şaşkınım hemen cizgi cıktı üstüne 2 test daha yaptım onlarda da var 🙈 yarın tekrarlıca. 2 gün ve 3 gün öncede yapmıştım ama negatifti
Ayy awox iyi marka herkes çok memnun yalancı pozitif duymadım hiç onda inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Benim de 3 günün kaldı cesaret edip yapamadım belirtileriniz nelerdi

Hiç bir belirtim yom şuan bende regli olucam diye bekliyordum bi yapayım dedim yanii cok ilginç sıfır belirtim var hemde normalde adet dönemine yaklaşırken cok akıntım olurdu hiç akkıntım bile yok A asyakarabey

Hiç bir belirtim yom şuan bende regli olucam diye bekliyordum bi yapayım dedim yanii cok ilginç sıfır belirtim var hemde normalde adet dönemine yaklaşırken cok akıntım olurdu hiç akkıntım bile yok A asyakarabey
Burda okuduğum herkes göğüs hassasiyeti yazmış genelde adetten önce hassaslaşır benimkiler ama şuan sanki çok ayakta durmuşum gibi hafif bel ağrısı var bide dünden beri kasıklarımda kağıt kesiği gibi bir acı oluyor böyle yanıyor gibi batma gibi tam anlayamadım da çok hareket edince yada çok hareketsiz kalınca oluyor 😅

Burda okuduğum herkes göğüs hassasiyeti yazmış genelde adetten önce hassaslaşır benimkiler ama şuan sanki çok ayakta durmuşum gibi hafif bel ağrısı var bide dünden beri kasıklarımda kağıt kesiği gibi bir acı oluyor böyle yanıyor gibi batma gibi tam anlayamadım da çok hareket edince yada çok hareketsiz kalınca oluyor 😅
Sadece 1 haftadır kuyruk sokumum ağrıyor acıyor yani bu belirtimi bilmiyorum ama com ihtimal vermiyorum başka bir belirtim yok tatlım

Yaa inan kalpten istiyorum inşallah bebeğin seninledir akşam acilde hemen kan ver🥰
Aminnn canım Allah isteyen herkese nasip etsin cok mutlu oluyorum hamilelik haberlerine. Test pazartesi yaptırıcam cünkü ben küçük biyerde yaşıyorum acilde kan verme gibi şansım yok en yakın kan verebilceğim hastane 1 saat uzaklıkta suan beklicem

Aminnn canım Allah isteyen herkese nasip etsin cok mutlu oluyorum hamilelik haberlerine. Test pazartesi yaptırıcam cünkü ben küçük biyerde yaşıyorum acilde kan verme gibi şansım yok en yakın kan verebilceğim hastane 1 saat uzaklıkta suan beklicem
Güzel sonuçlar hayırlı haberler alırsın inşallah hem o zamana kadar daha da netleşir 😊

Awox canım bende cok şaşkınım hemen cizgi cıktı üstüne 2 test daha yaptım onlarda da var 🙈 yarın tekrarlıca. 2 gün ve 3 gün öncede yapmıştım ama negatifti
Ayyyy inşallah inşallah benim testim gibi heyecanlandım bir de benim rahmim çok gıcıklanıyor gibi hissediyorum ilaçta sizde de oldu mu

Mutlaka doktorunu değiştir canım. Hayatımda böyle mantıksız şey duymadım. Nasıl herkeste yumurtlama günü sabit olabilir? Benim 19-20. Günden önce çatlama gördüğüm olmadı. Pcosum var ve usg de her zaman yoğun pcos görüntüsü vardı ayrıca yumurtlık tembelliğim de var. Bunlar hamile kalmaya asla engel değil. Kilon varsa ver mutlaka spor yap ve hormonlarını düzenli olarak takip et ve iyi bir doktora inositolü danış. Ben bu şekilde 6. Ayımda hamile kalmış oldum ve benim de gittiğim doktora kalsa 1 yıl dolunca doğrudan aşılamaya gidecektim. Eşinin de sıkıntısı yokmuş senin de pcosun hafif görüntüde inan ki stresten olmuyor olmuyorsa da ve doktor seni anlamsızca daha çok umutsuzluğa sevk edip strese sokmuş canına yazık bir daha o doktora gitme
Merhaba hangi marka inositol kullandınız acaba

pandelaA pandelaA selam canım gelen giden var mı nasıl durum?
Selam canım regl oldum kan verdiğimde 0,0 çıkmıştı akşamına regl geldi daha 3 gün varken 🥹 bu ay da denemeye devam edicem bu çörek otu bal tarçın kürüne başladım yumurta desteği için bir de 🤗

Kızlar merhaba benim 28 inde çatlamam oldu ağrıdan fark ettim ama bugün yumurtlama akıntım gibi uzayan akıntım oldu klomende kullandım sizce nedendir

Back
X