Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Yavrum ya kıyamam 🥺
benim oğlumda aynı şekilde canım canı sıkılınca keşke benimde kardeşim olsaydı onlar oynardım diye başlıyor
Herkesin var benim yok vs
geçen yatağını çöpe atacaktım kardeşim olursa yatar atmayalım dedi🥺
ya böyle şeyler zaten çok kalbimizi kırıyo. ne biliyim napcaz sabretmek tek alternatifimiz gibi. bir an önce inşallah diyelim 💖
Hiç üzme kendini belki de içimizde en umutsuz vaka benim. 8 yaşında oğlum var 2023 Ağustos ayında korunmayı bıraktık hemen tuttu ama 2.5 aylıkken kalbi durdu düşükle sonuçlandı. 2025 Ocak ayında infertiliteye gittim hgs çekildim tek tüplü olduğumu öğrendim doktor direk senin normal yolla bebeğin olmaz dedi tüp bebek tedavisi olacaksın dedi gitmedim akışına bıraktım. 3 ay yumurtlama takibi yaptım 2 sini değerlendiremedim sonra takıp bile etmedim bu ay adetim gelmedi 9 gün geçti testte çıktı kanda da çıktı. Dün doktora gittim beta takibi için 457 den 782 ye çıkmış güzel Yükselmis ama 2 gün sonra yine gel gebeliği kesinlestirelim
dedi yani sonuç olarak rabbimin elinde kuzum sen tedavini ol takdirini Allah a birak. Ben bu mucize yaşıyorum dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim
canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, gerçekten şans işi. akışına bırakmak en iyisi, sabır gerektiren bir süreç. senin için çokkk sevindim ama ❤❤

ya böyle şeyler zaten çok kalbimizi kırıyo. ne biliyim napcaz sabretmek tek alternatifimiz gibi. bir an önce inşallah diyelim 💖

canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, gerçekten şans işi. akışına bırakmak en iyisi, sabır gerektiren bir süreç. senin için çokkk sevindim ama ❤❤
Allah razı olsun inşallah diğer aya senden de güzel haberler alırız rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın. Olmuyor demek o kadar canımı yaktı ki hele de memlekete gittiğimiz de 2. İçin neyi bekliyorsunuz Yaşın geçiyor gibi gibi şeyleri defalarca duydum. Bende benden kaynakli olmuyor çocuğumuz dedim 😔 rabbimin mucizesi iste. İnşallah sana ve diğer arkadaşlara da mucizesini göstersin rabbim

İnşAllah yavrularımızın yüzü gülsün bir an önce🤲

Allah razı olsun inşallah diğer aya senden de güzel haberler alırız rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın. Olmuyor demek o kadar canımı yaktı ki hele de memlekete gittiğimiz de 2. İçin neyi bekliyorsunuz Yaşın geçiyor gibi gibi şeyleri defalarca duydum. Bende benden kaynakli olmuyor çocuğumuz dedim 😔 rabbimin mucizesi iste. İnşallah sana ve diğer arkadaşlara da mucizesini göstersin rabbim
benim aradaki kürtajı bilmeyip hadi artık ikiyi yapın diyen çok oluyor. bilenler pek söylemiyor (yeterince cıngar çıkardım bu konuda önlerinde ağladım falan artık tekrar sormasınlar diye vs.) ama işte illllllaaaaki lafı oluyor ya. hislerini anlıyorum, çok şükür geçti diyelim :) darısı da bizeeee
İnşAllah yavrularımızın yüzü gülsün bir an önce🤲
ay çoook ama çok amin canım arkadaşım, hadi inşallah gelecek ay aynı anda 💖💖

Kızlar bu aydan fazla umudum yok ama yarın adet günüm ve hiç ağrım yok normalde karnım ağrır biraz canım tatlı filan ister hiç yok böyle belirtisiz oldugunuz aylar oldumu? değisik bi zaman geçiriyorum belirtide yok ama tabi bu ayıda dümdğz kapatıyorum galiba 😂

Kızlar bu aydan fazla umudum yok ama yarın adet günüm ve hiç ağrım yok normalde karnım ağrır biraz canım tatlı filan ister hiç yok böyle belirtisiz oldugunuz aylar oldumu? değisik bi zaman geçiriyorum belirtide yok ama tabi bu ayıda dümdğz kapatıyorum galiba 😂
Merhaba inşallah gelmemiştir adetiniz

kızlar hepinize merhaba size nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum biliyosunuz bende bir dönem buralardaydım hatta 2 kez letu bir kez gonal f tedavisi oldum ama sonra anksiyetem tuttu ve konuyu kapattım yani olursa olur olmazsa olmaz vardır Rabbimin bir bildiği dedim konuyu kapadıktandan 5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şu an 8 haftalık gebeyim ovulasyon testleri takviyeler vs o kadar çok uğraşmıştımki ama anksiyetem tutunca anladımki sağlık çok daha önemli siz iyi değilseniz bütün sistem çöküyo bir oğlum var 5 yaşında Rabbim ikinciyi nasip etti hemde hiç ummadığım bi anda yani biz ne kadar çabalarsak çabalayalım hüküm Allahın şu an gebelikte anksiyetem biraz daha çoğaldı ama daha iyi olucam inşAllah Rabbim isteyen hakeden kim varsa onada en hayırlısından nasip etsin inşAllah ben size duacıyım sizde bana dua edin inşAllah son olarak tavsiyem şu biraz akışına bırakın stres çok etkiliyo umarın yakında hepiniz güzel haberler alırsınız

Kızlar merhaba Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim 3gun geçmişti sonra regli oldum doktorum kontrol için çağırmıştı adetin 3ncu gitmiştim ve 64 degerle hamile olduğumu öğrendim 248e kadar çıkmıştı sonra düşmüştü değer. Ama ben o ay dolu dolu adet olmuştum 3cu günü tesadüfen öğrenmiştim. Kimyasal gebelikten sonra reglim hiç geçmemişti bu ay çatlatma iğnesi vuruldum ve 3 gün gecikti dün lekelenmem gelmeye başlamıştı bugün de regli başladı pıhtılı bir kanama değil ama korkuyorum acaba kimyasal gebelik mi yaşıyorum yine yardımcı olur musunuz lütfen akıl verin

Canım test yaptın mı var mı bi gelişme
Canm ben üç gün gecikmeyle regl oldum kist oluşmuş iğne vurulmama rağmen yumurtam çatlamamış kiste dönmüş bende şuan soğan suyu fln kaynatıp içiyorum kisti söksün diye regl bitmeye yakın ya da bittiği gün gidip hsg çekilicem bakalım hayırlısı 🥰

Canm ben üç gün gecikmeyle regl oldum kist oluşmuş iğne vurulmama rağmen yumurtam çatlamamış kiste dönmüş bende şuan soğan suyu fln kaynatıp içiyorum kisti söksün diye regl bitmeye yakın ya da bittiği gün gidip hsg çekilicem bakalım hayırlısı 🥰
Hayırlısı olsun inşallah

Kızlar merhaba Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim 3gun geçmişti sonra regli oldum doktorum kontrol için çağırmıştı adetin 3ncu gitmiştim ve 64 degerle hamile olduğumu öğrendim 248e kadar çıkmıştı sonra düşmüştü değer. Ama ben o ay dolu dolu adet olmuştum 3cu günü tesadüfen öğrenmiştim. Kimyasal gebelikten sonra reglim hiç geçmemişti bu ay çatlatma iğnesi vuruldum ve 3 gün gecikti dün lekelenmem gelmeye başlamıştı bugün de regli başladı pıhtılı bir kanama değil ama korkuyorum acaba kimyasal gebelik mi yaşıyorum yine yardımcı olur musunuz lütfen akıl verin
Geçmiş olsun. Daha öncekilere benzer bir kanama mı şu an olan? Ben de cuma regl oldum 3. günümdeyim ama normalde olandan daha az geliyor kan. Regl kanı olduğuna eminim ama pıhtılı. Acaba kimyasal mı benimki de, bilemedim şimdi. Normalde 2. ve 3. günümde çok fazla ped değiştirirdim.

Reglin 3. günü mü ögrenmiştiniz hamileliği?

Canm ben üç gün gecikmeyle regl oldum kist oluşmuş iğne vurulmama rağmen yumurtam çatlamamış kiste dönmüş bende şuan soğan suyu fln kaynatıp içiyorum kisti söksün diye regl bitmeye yakın ya da bittiği

Geçmiş olsun. Daha öncekilere benzer bir kanama mı şu an olan? Ben de cuma regl oldum 3. günümdeyim ama normalde olandan daha az geliyor kan. Regl kanı olduğuna eminim ama pıhtılı. Acaba kimyasal mı benimki de, bilemedim şimdi. Normalde 2. ve 3. günümde çok fazla ped değiştirirdim.

Reglin 3. günü mü ögrenmiştiniz hamileliği?
Evet doktorun kontrol için çağırmıştı adetimin 3 günü gitmiştim 64 değerle hamileliğimi öğrenmiştim sonra düştü kimyasal gebelik geçirmiştim yani bildigin adetti. Şuan bu ayda 3gub gecikti şimdi regli oluyorum acaba ki diyorum.

Back
X