Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Evet doktorun kontrol için çağırmıştı adetimin 3 günü gitmiştim 64 değerle hamileliğimi öğrenmiştim sonra düştü kimyasal gebelik geçirmiştim yani bildigin adetti. Şuan bu ayda 3gub gecikti şimdi regli oluyorum acaba ki diyorum.
Yaa çok garip reglken hamile olduğunu öğrenmek😮 yerleşme kanamasi falan değil miymiş doktor bir şey demedi mi şaşırmadı mı bu duruma

Yaa çok garip reglken hamile olduğunu öğrenmek😮 yerleşme kanamasi falan değil miymiş doktor bir şey demedi mi şaşırmadı mı bu duruma
Bende çok şaşırmıştım memlekete kontrol için gitmiştim Altan muane yapacaktı yumurtalıklarım için kanda 64deger görmüştüm 248 kadar çıkmıştı. Doktora ben hocam şuan regliyim bildiğiniz dolu dolu demiştim oda yerleşme kanamasıdir demişti

Şubattan sonra ilk defa tekrar bu ay 3gun gecikti acaba Şubat'ta yaşadığımin aynısımi yaşıyorum bilmiyorum kan vermedim de

Şubattan sonra ilk defa tekrar bu ay 3gun gecikti acaba Şubat'ta yaşadığımin aynısımi yaşıyorum bilmiyorum kan vermedim de
Anladım canım demek ki adet gibi yoğun bir yerleşme kanaması görmüşsün. Pıhtı var mıydı peki o zaman? Şimdikinde yokmuş. Bence kendini korkutma ve kan testi ver bir an önce🙏

Anladım canım demek ki adet gibi yoğun bir yerleşme kanaması görmüşsün. Pıhtı var mıydı peki o zaman? Şimdikinde yokmuş. Bence kendini korkutma ve kan testi ver bir an önce🙏
Pihti yok canım ama böyle kıpkırmızı kanda gelmiyo koyu kahve çamur gibi yoğun bende bilmiyorum beynim durdu hayirlisi olsun inşallah 🤲🏻🩷

Kızlar Allah rızası için hamileyim demi

Eklentiler

• IMG_5176.webp
    IMG_5176.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 59
Yerleşme kanaması olabilir normal reglin böyle değilse. İnşallah bebiştir ve sağlıkla kucağına alırsın canım❤️🙏
Reglim kesildi gibi bugün 2nci günüydu sadece çok koyu kahve geliyo çamur gibi kırmızı gelmedi. Acaba yerleşme olabilir mi bir fikriniz var mı

Reglim kesildi gibi bugün 2nci günüydu sadece çok koyu kahve geliyo çamur gibi kırmızı gelmedi. Acaba yerleşme olabilir mi bir fikriniz var mı
Yaa yerleşme kanaması genelde en fazla 1 2 gün sürer diyorlar ve çok az gelirmiş kahverengi gibi. Ben yaşamadim hiç ama bu tarife göre bence yerleşme kanaması olabilir😍

Back
X