Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Merhaba kızlar az önce kadın doğum doktorundan kan sonuçlarını aldım hormon testimde bir sorun yok dedi tekrar kan aldı. Bugün döngümün 16. günü yumurtlama olup olmadığını anlamak için tekrar hormon testi yapılacak galiba..

tek belirti dünki kahverengi lekelenme canım yumurtlama takip etmiyorum ama reglm düzenlidir bu ay farklı olarak aslan pençesi içtim 10 15 gün kadar süt hormonu için iki hap içtim folik asit aylardır kullanıyorum zaten bunlar canm regle 5 gün kala geldiği için leke acabamı deyip test yaptım silik çıktı tabi hiç sevinmedim bidaha test yapıcam ona göre biraz umutlanırım 🤷🏻‍♀️❤️
O zaman 2 3 gün daha bekle bence canim daha belirgin çizgiyle alirsin sonucunu inşallah ben de pazartesi yapacağım 🌸

Kaç gün öne geldi acaba

Days doctor bende geçen ay bariz yalancı pozitif çıkartmıstı😔

Bende görüyorum. Bata kaç gün var🩷
İlk başladığım ay 27. Gün ovulasyon gördüm mor life inositol içtim günde 2 kapsül o ay 22. Gün oldu yumurtlama. Sonra regl olunca ocean inositole başladım günde 1 şase içtim bu ay 14. Gün çatlama oldu

Merhaba beni de ekler misiniz düşük sonrası ilk reglimi oldum sat 1 Nisan bat 28 Nisan bu ay tekrar deneyeceğiz

Yok canm ya alamadım yarın idrari tutup gidip alıcam hayırlısı 🤷🏻‍♀️❤️
Sabah idrarı ile zor olur o zaman sanki kuzum. Hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruz 😊
Bu grupta biz neden ocaktan beri pozitif göremiyoruz kızlar ya
Dur kiz bu grup yeni daha hepimize uğur şans getirsin inşallah da bebişlerimize kavuşalım 🙏😍
Zamanı gelmemiş daha bizim minnakların çünkü bekliyoruz sabırla bakalım☺️
Aynennn canim. Sen napiyosun nasılsın yeni gördüm bayram telasindan ciktin mi artik 😁

3 gün diye okumuştum internetten bazen uzun süre biliyormuş devam ediyormu hala
İki üç saatte bir çok az sulu bi şekilde geliyo peçeteyle silince anlaşılıyor iki gündür gelen günlük pedi bile doldurmaz o derece ama çamur gibi normal mi bumudur yani😂😂

Sabah idrarı ile zor olur o zaman sanki kuzum. Hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruz 😊

Dur kiz bu grup yeni daha hepimize uğur şans getirsin inşallah da bebişlerimize kavuşalım 🙏😍

Aynennn canim. Sen napiyosun nasılsın yeni gördüm bayram telasindan ciktin mi artik 😁
Öyle olucak biraz canm bakalım ya yoksa da diğer gün yaparım daha iyi olur hem varsa biraz daha kendini belli eder 😂❤️

Normalde bin tane test yaparsin simdi de test yapmiyo bizim kız 😁😁 çatlatcak bizi anlaşıldı 😅
Ay canımsın elimde test olsa şimdiye on tane yapardım test alamıyorum eczaneler kapalı köyde yaşıyorum nöbetçi eczane şansım da yok arkadaşım il dışına gidicek ona aldırıcam yarın 😂😂 yoksa size kıyarmıyım 😂😂

İyim cnm çıktım cıktım cok şükür 2 gündür anca geldim kendime😃

İki üç saatte bir çok az sulu bi şekilde geliyo peçeteyle silince anlaşılıyor iki gündür gelen günlük pedi bile doldurmaz o derece ama çamur gibi normal mi bumudur yani😂😂
Hiç yaşamadıgım için pekte bilemiyorum cnm genelde kan gibi olmuyormuş kahve gibi koyu diye biliyorum ama hayırlısı inşallah bebistendir ya güzel haberle gel yarın 🙏🏻

Back
X