- 3 Ocak 2021
- 5.249
- 1.782
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman 2 3 gün daha bekle bence canim daha belirgin çizgiyle alirsin sonucunu inşallah ben de pazartesi yapacağımtek belirti dünki kahverengi lekelenme canım yumurtlama takip etmiyorum ama reglm düzenlidir bu ay farklı olarak aslan pençesi içtim 10 15 gün kadar süt hormonu için iki hap içtim folik asit aylardır kullanıyorum zaten bunlar canm regle 5 gün kala geldiği için leke acabamı deyip test yaptım silik çıktı tabi hiç sevinmedim bidaha test yapıcam ona göre biraz umutlanırım![]()
Öyle yapıcam canm inşallah hepimiz güzel sonuç alırızO zaman 2 3 gün daha bekle bence canim daha belirgin çizgiyle alirsin sonucunu inşallah ben de pazartesi yapacağım![]()
İnşallah canımÖyle yapıcam canm inşallah hepimiz güzel sonuç alırız![]()
İlk başladığım ay 27. Gün ovulasyon gördüm mor life inositol içtim günde 2 kapsül o ay 22. Gün oldu yumurtlama. Sonra regl olunca ocean inositole başladım günde 1 şase içtim bu ay 14. Gün çatlama olduKaç gün öne geldi acaba
Days doctor bende geçen ay bariz yalancı pozitif çıkartmıstı
Bende görüyorum. Bata kaç gün var![]()
Canim naptin aldiniz mi testİnşallah canm eczaneler açılsın alıcam inşallah![]()
Yok canm ya alamadım yarın idrari tutup gidip alıcam hayırlısıCanim naptin aldiniz mi test
3 gün diye okumuştum internetten bazen uzun süre biliyormuş devam ediyormu halaKızlar yerleşme kanaması kaç gün sürer![]()
Zamanı gelmemiş daha bizim minnakların çünkü bekliyoruz sabırla bakalımBu grupta biz neden ocaktan beri pozitif göremiyoruz kızlar ya
Sabah idrarı ile zor olur o zaman sanki kuzum. Hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruzYok canm ya alamadım yarın idrari tutup gidip alıcam hayırlısı![]()
Dur kiz bu grup yeni daha hepimize uğur şans getirsin inşallah da bebişlerimize kavuşalımBu grupta biz neden ocaktan beri pozitif göremiyoruz kızlar ya
Aynennn canim. Sen napiyosun nasılsın yeni gördüm bayram telasindan ciktin mi artikZamanı gelmemiş daha bizim minnakların çünkü bekliyoruz sabırla bakalım![]()
İki üç saatte bir çok az sulu bi şekilde geliyo peçeteyle silince anlaşılıyor iki gündür gelen günlük pedi bile doldurmaz o derece ama çamur gibi normal mi bumudur yani3 gün diye okumuştum internetten bazen uzun süre biliyormuş devam ediyormu hala
Öyle olucak biraz canm bakalım ya yoksa da diğer gün yaparım daha iyi olur hem varsa biraz daha kendini belli ederSabah idrarı ile zor olur o zaman sanki kuzum. Hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruz
Dur kiz bu grup yeni daha hepimize uğur şans getirsin inşallah da bebişlerimize kavuşalım
Aynennn canim. Sen napiyosun nasılsın yeni gördüm bayram telasindan ciktin mi artik![]()
Normalde bin tane test yaparsin simdi de test yapmiyo bizim kızÖyle olucak biraz canm bakalım ya yoksa da diğer gün yaparım daha iyi olur hem varsa biraz daha kendini belli eder![]()
Ay canımsın elimde test olsa şimdiye on tane yapardım test alamıyorum eczaneler kapalı köyde yaşıyorum nöbetçi eczane şansım da yok arkadaşım il dışına gidicek ona aldırıcam yarınNormalde bin tane test yaparsin simdi de test yapmiyo bizim kızçatlatcak bizi anlaşıldı
![]()
İyim cnm çıktım cıktım cok şükür 2 gündür anca geldim kendimeSabah idrarı ile zor olur o zaman sanki kuzum. Hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruz
Dur kiz bu grup yeni daha hepimize uğur şans getirsin inşallah da bebişlerimize kavuşalım
Aynennn canim. Sen napiyosun nasılsın yeni gördüm bayram telasindan ciktin mi artik![]()
Hiç yaşamadıgım için pekte bilemiyorum cnm genelde kan gibi olmuyormuş kahve gibi koyu diye biliyorum ama hayırlısı inşallah bebistendir ya güzel haberle gel yarınİki üç saatte bir çok az sulu bi şekilde geliyo peçeteyle silince anlaşılıyor iki gündür gelen günlük pedi bile doldurmaz o derece ama çamur gibi normal mi bumudur yani![]()