Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Sanırım biraz da korkuyorum negatif görmekten ya bebeğim var yada bebek kadar bir kitlem dnnf dün ki sırt ağrısı normal değildi çünkü
Bence negatif görmekten korkma bir an önce kan ver belki adet olmana engel bir durum vardır bir an önce çözüp yeniden demelere başlarsın yoksa bile çünkü ben de bundan 3 ay önce tam 2 ay adet olmadım duphaston verdi öyle olabildim

Bence negatif görmekten korkma bir an önce kan ver belki adet olmana engel bir durum vardır bir an önce çözüp yeniden demelere başlarsın yoksa bile çünkü ben de bundan 3 ay önce tam 2 ay adet olmadım duphaston verdi öyle olabildim
Ben pazartesi gününe zaten randevu aldım

İnşallah canm ya hayırlısı olsun benimde bata 5 gün var dün çamur gibi koyu kahverengi bi lekelenmem oldu bugün bu yüzden test yaptım testi tekrarlayıp yine pozitif görürsem gidicem canm kan vermeye dayanabilirsem bekliycem randevumu 😍😍 ne kadara yaptırdın canm özelde
550 tlye yaptırdım canım ankaradayim ben

Evet öyle yaptım, hem belirtilerim de yumurtlama gösteriyordu. 10 nisanda gebelik testi yapayim diyorum, varsa kesin gostersin.

Ay hadi bakalım senden de güzel haberler duyalim 🤩 gebelik testi yapican dimi?
Özelde yaptırdım bugün canım sonuç çıkmak üzere yazacagim birazdan

Canım ya üzülme hayırlısı olsun ben senin testlerini hiç görmedim atmışmıydın buraya hangi markaydı
Dün hem innovita hem de days doctorda silik görmüştüm demek ki hataliymis ama umudum var gec dollenme olabilir çünkü gogus hassasiyeti hic yaşamadım ben ilk defa yaşıyorum 1 hafta sonra tekrarlayacagim canim hayırlısı artık sen de belirti var mıydı yumurtlama ne zamandı

Dün hem innovita hem de days doctorda silik görmüştüm demek ki hataliymis ama umudum var gec dollenme olabilir çünkü gogus hassasiyeti hic yaşamadım ben ilk defa yaşıyorum 1 hafta sonra tekrarlayacagim canim hayırlısı artık sen de belirti var mıydı yumurtlama ne zamandı
tek belirti dünki kahverengi lekelenme canım yumurtlama takip etmiyorum ama reglm düzenlidir bu ay farklı olarak aslan pençesi içtim 10 15 gün kadar süt hormonu için iki hap içtim folik asit aylardır kullanıyorum zaten bunlar canm regle 5 gün kala geldiği için leke acabamı deyip test yaptım silik çıktı tabi hiç sevinmedim bidaha test yapıcam ona göre biraz umutlanırım 🤷🏻‍♀️❤️

Back
X