İnşallah pozitif olur canim benim. Bu ay dedigin gibi beni de hamile görenler olmus rüyalarında. Bende birseyler gördüm kendimle alakalim insan ekstra ümit ediyor. Cokta bel baglamamak lazim iste. Insallah pozitif olur tabiki ama olmazsa da umutsuzluk yokYok canm ya test sipariş ettik eczacı arkadaştan yarın sabah gelicek çok sabırsızım ya lekelenmem de bitti sayılır içim içime sığmıyor garip bi heves kapladı üzülmeye çok korkuyorumherkeste beni hamile gördü bu ay garip işte
Öyle tabi canm rabbim hayırlısını nasip etsin awox erken gebelik sipariş ettik nasıl bi test sizce ?İnşallah pozitif olur canim benim. Bu ay dedigin gibi beni de hamile görenler olmus rüyalarında. Bende birseyler gördüm kendimle alakalim insan ekstra ümit ediyor. Cokta bel baglamamak lazim iste. Insallah pozitif olur tabiki ama olmazsa da umutsuzluk yok
Hadi ya teklimi satılıyor sürekli yapmak istemedigim için almak istemedimToplu aslında üst üste tam gününde deneyim diye alım dedi. Eczaneden 5li filan ama tek satıldıgını bilmiyordum blmiyorum ya belkide hiç almamHahahanaptin yaptın mi testt
Bence 1 kutu innovita veya birgebeden siparis ver her ay zaten gunlerin belli senin o gunlerde 3 4 tane test yaparsin gerisi kalir kenarda. Eczanede asiri pahali yaa. Ben gecen sordum da 50 tl idi 1 tane test.
Evet belkide :)Bence cogumuz bu durumdayizbir umut bekliyoruz ama olmadikca bi pozitif görsek o mutluluk bambaska olur da iste ah bir görebilsek
Kızlar naber nasılsınız? Benim 7 gün kaldı bata, ama hiç içimde umut yok nedense. Soğudum sanki bebek konusundan. Küstümsanki pozitif görsem bile sevinmeyeceğim gibime geliyor. Neden böyleyim varmı benim gibileri?
Bende de boşvermişlik var. Hatta tüp bebek için bir sonraki adete ertelemeyi bile düşünüyorum. Hiç hevesim kalmadı canım da istemiyor sanki. Kendimi 3 ayda 30 yıllık yıprattım.Aynen bende öyleyim bir boşvermişik var üstümde
Yaa hakketen ama çok gıcık bir durumBenimde 2 3 gün kaldı tek belirtim gelip giden gogus ağrıları ama dün ki negatif sonucundan sonra ben de küstüm açıkçası
vallahi çok yıpranıyoruz yazık bize... önce kendimize özşefkat lazımBende de boşvermişlik var. Hatta tüp bebek için bir sonraki adete ertelemeyi bile düşünüyorum. Hiç hevesim kalmadı canım da istemiyor sanki. Kendimi 3 ayda 30 yıllık yıprattım.
Hayatımı yaşayamadığımı düşünüyorum şu an bu geçen 3 ayda. İlişkimi bile aklımda soru işaretleriyle yaşadım. Hiç rahat olamadım kivallahi çok yıpranıyoruz yazık bize... önce kendimize özşefkat lazım
Olsun yinede erteleme dene biran önce belkide tüp bebekle gelecek bebişin seninBende de boşvermişlik var. Hatta tüp bebek için bir sonraki adete ertelemeyi bile düşünüyorum. Hiç hevesim kalmadı canım da istemiyor sanki. Kendimi 3 ayda 30 yıllık yıprattım.
Test güvenilirdir var gibi duruyor baska marka ile tekrarlayın benceKizlar adetime 1 hafta kaldı üç gündür kasık ağrılarım afedersiniz ama beyaz da akıntı geliyor belirgin bir şekilde gebelik ihtimali var mıdır sizce dün test yapmıştım bu şekilde çıktı
Benim marka ile deneyimim yok canim bilemiyorum. Allahim kolaylıkla nasip etsin inşallahÖyle tabi canm rabbim hayırlısını nasip etsin awox erken gebelik sipariş ettik nasıl bi test sizce ?
Daha önce 5li alanlar da olmustu yazanlar vardi. Ben tekli gördüm geçen. Zaten 30lu alsan daha ucuza geliyor ondan demistim canim. Sürekli yapmak zorunda degilsin yumurtlama doneminde yaparsin catlama olunca birakiyoruz zaten testi. Sen bilirsin yani. Ama bence insanin ustundeki baskiyi azaltiyor testler. Ben öyle düşünüyorum. Yoksa diger türlü surekli gunasiri iliski bir ay boyunca yorucu ve zoraki gibi oluyorHadi ya teklimi satılıyor sürekli yapmak istemedigim için almak istemedimToplu aslında üst üste tam gününde deneyim diye alım dedi. Eczaneden 5li filan ama tek satıldıgını bilmiyordum blmiyorum ya belkide hiç almam
Albi marka inşallah vardır yaTest güvenilirdir var gibi duruyor baska marka ile tekrarlayın bence
Öyle tabi ne yapmak istediğimi bilmiyorumki işte kafamdaki bu belirsizlik canımı sıkan ne istiyorum onuda bilmiyorumBenim marka ile deneyimim yok canim bilemiyorum. Allahim kolaylıkla nasip etsin inşallah
Daha önce 5li alanlar da olmustu yazanlar vardi. Ben tekli gördüm geçen. Zaten 30lu alsan daha ucuza geliyor ondan demistim canim. Sürekli yapmak zorunda degilsin yumurtlama doneminde yaparsin catlama olunca birakiyoruz zaten testi. Sen bilirsin yani. Ama bence insanin ustundeki baskiyi azaltiyor testler. Ben öyle düşünüyorum. Yoksa diger türlü surekli gunasiri iliski bir ay boyunca yorucu ve zoraki gibi oluyor
Testin markası nedir gününüz geçtimiBugun boyle bir silik cizgi gordum, kan verdim ama yarin oglene dogru cikacakmis. Zaman gecmiyorrr
Albi kasete güvenim sonsuz inşallah vardır ama yeni testleri bu sekılde degildi benim yaptıgım üstü yazılı bişeydi eczanedenmi aldınızAlbi marka inşallah vardır ya
Evet eczanedenAlbi kasete güvenim sonsuz inşallah vardır ama yeni testleri bu sekılde degildi benim yaptıgım üstü yazılı bişeydi eczanedenmi aldınız
Bence kesin var başka testin varmı yarın tekrarla ilk idrarla yarında cıkars kesin vardırEvet eczaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?