Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

İnşallah pozitif olur canim benim. Bu ay dedigin gibi beni de hamile görenler olmus rüyalarında. Bende birseyler gördüm kendimle alakalim insan ekstra ümit ediyor. Cokta bel baglamamak lazim iste. Insallah pozitif olur tabiki ama olmazsa da umutsuzluk yok

Öyle tabi canm rabbim hayırlısını nasip etsin awox erken gebelik sipariş ettik nasıl bi test sizce ?

Hahaha naptin yaptın mi testt

Bence 1 kutu innovita veya birgebeden siparis ver her ay zaten gunlerin belli senin o gunlerde 3 4 tane test yaparsin gerisi kalir kenarda. Eczanede asiri pahali yaa. Ben gecen sordum da 50 tl idi 1 tane test.
Hadi ya teklimi satılıyor sürekli yapmak istemedigim için almak istemedimToplu aslında üst üste tam gününde deneyim diye alım dedi. Eczaneden 5li filan ama tek satıldıgını bilmiyordum blmiyorum ya belkide hiç almam

Aynen bende öyleyim bir boşvermişik var üstümde
Bende de boşvermişlik var. Hatta tüp bebek için bir sonraki adete ertelemeyi bile düşünüyorum. Hiç hevesim kalmadı canım da istemiyor sanki. Kendimi 3 ayda 30 yıllık yıprattım.

Bende de boşvermişlik var. Hatta tüp bebek için bir sonraki adete ertelemeyi bile düşünüyorum. Hiç hevesim kalmadı canım da istemiyor sanki. Kendimi 3 ayda 30 yıllık yıprattım.
vallahi çok yıpranıyoruz yazık bize... önce kendimize özşefkat lazım

Kizlar adetime 1 hafta kaldı üç gündür kasık ağrılarım afedersiniz ama beyaz da akıntı geliyor belirgin bir şekilde gebelik ihtimali var mıdır sizce dün test yapmıştım bu şekilde çıktı

Eklentiler

• IMG_20250331_154000.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 117
Olsun yinede erteleme dene biran önce belkide tüp bebekle gelecek bebişin senin

Kizlar adetime 1 hafta kaldı üç gündür kasık ağrılarım afedersiniz ama beyaz da akıntı geliyor belirgin bir şekilde gebelik ihtimali var mıdır sizce dün test yapmıştım bu şekilde çıktı
Test güvenilirdir var gibi duruyor baska marka ile tekrarlayın bence

Öyle tabi canm rabbim hayırlısını nasip etsin awox erken gebelik sipariş ettik nasıl bi test sizce ?
Benim marka ile deneyimim yok canim bilemiyorum. Allahim kolaylıkla nasip etsin inşallah
Daha önce 5li alanlar da olmustu yazanlar vardi. Ben tekli gördüm geçen. Zaten 30lu alsan daha ucuza geliyor ondan demistim canim. Sürekli yapmak zorunda degilsin yumurtlama doneminde yaparsin catlama olunca birakiyoruz zaten testi. Sen bilirsin yani. Ama bence insanin ustundeki baskiyi azaltiyor testler. Ben öyle düşünüyorum. Yoksa diger türlü surekli gunasiri iliski bir ay boyunca yorucu ve zoraki gibi oluyor

Öyle tabi ne yapmak istediğimi bilmiyorumki işte kafamdaki bu belirsizlik canımı sıkan ne istiyorum onuda bilmiyorum bende bişeyi yapana kadar bir hırs var içimde olmayınca içimde rahat degil kafamda takıntılıyım her konuda böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…