Artimed. Gunum gecti mi bilemiyorum aslinda 28-35 gun arasi degisiyor dongum cok duzenli degil bugun 33.gunumdu. iki gun daha beklicektim ama suphelendigim bir seyler olunca bekleyemedimTestin markası nedir gününüz geçtimi
Malesef artımed herkezde pozitif gösteriyor gecen aylarda bndede ve bir çok kişide gösterdi asla kullanılmıycak bir test inşallah vardırArtimed. Gunum gecti mi bilemiyorum aslinda 28-35 gun arasi degisiyor dongum cok duzenli degil bugun 33.gunumdu. iki gun daha beklicektim ama suphelendigim bir seyler olunca bekleyemedim
Evet eczanede sadece o vardi yarini beklerken bir test daha yapicam. Suphelendiren sey bir kac gundur gundelik isleri yaparken nefes nefese kaliyordum. Ilk gebeligimde de yasadigim bir seydi ilk donemlerde. Progesteron artisindan oluyormus bazisinda. Bakalim kismetMalesef artımed herkezde pozitif gösteriyor gecen aylarda bndede ve bir çok kişide gösterdi asla kullanılmıycak bir test inşallah vardır
Aa baya pozitif buBugun boyle bir silik cizgi gordum, kan verdim ama yarin oglene dogru cikacakmis. Zaman gecmiyorrr
Bakalım doktorum ne diyecek kuzum yani böyle olunca hevesim kaçtı nedenseOlsun yinede erteleme dene biran önce belkide tüp bebekle gelecek bebişin senin
Artimed diye guvenemedim yarin ogleni de bekleyemedim bide predictor early yaptim eve gidince yapicamAa baya pozitif buhangi marka? Kan testi sonucunu yazarsınız
Önemli olan çatlama. Yumurta çatlayınca dölleniyor. Pikte değerlendirmenin sebebi spermin yaklaşık 3 gün canlı kalıyor olması böylece yumurta çatlayınca içerde sperm oluyor. Ve çatlamadan sonra yumurta yaklaşık 12-18 saat canlı kalıyorKızlar birşey sorucan önemli olan pik mi çatlamamı ben farkettim ki bikaç aydır pik görüp bırakıyorum çatlamayı değerlendiremiyorum. Ne düşünüyorsunuz
Yaa ben hep pikde degerlendirip bırakmıştım bu ay 3 gün üst üste metodunu deneyeceğimÖnemli olan çatlama. Yumurta çatlayınca dölleniyor. Pikte değerlendirmenin sebebi spermin yaklaşık 3 gün canlı kalıyor olması böylece yumurta çatlayınca içerde sperm oluyor. Ve çatlamadan sonra yumurta yaklaşık 12-18 saat canlı kalıyor
Tebrikler pozitifEki Görüntüle 3570108 artimede guvenmedim predictor aldim artik guvenmeliyim heralde
Tesekkur ederiimTebrikler pozitifkan testini nerde verdiniz neden o kadar geç cikiyor
Hadi inşallah güzel haberleri bekliyoruz hangi belirtileriniz vardiTesekkur ederiimozel bi klinikte verdim saat 3 gibi heralde ertesi gune kaldi saat yuzunden
Regl olacakmis gibi hafif lekelenme, hafif sanci ve yine regl doneminde cikan gibi bir iki sivilce. Yani bunlar her ay olan seyler gibi. Ama beni suphelendiren bir kac gundur fazla nefes nefese kaliyordum normal rutin islerimi yaparken. Ilk hamileligimde de ilk donemler boyle oldugunu hatirladim. Progesteron artisiyla olabiliyormus bu erken hamilelikteHadi inşallah güzel haberleri bekliyoruz hangi belirtileriniz vardi
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla alın kucağınızaRegl olacakmis gibi hafif lekelenme, hafif sanci ve yine regl doneminde cikan gibi bir iki sivilce. Yani bunlar her ay olan seyler gibi. Ama beni suphelendiren bir kac gundur fazla nefes nefese kaliyordum normal rutin islerimi yaparken. Ilk hamileligimde de ilk donemler boyle oldugunu hatirladim. Progesteron artisiyla olabiliyormus bu erken hamilelikte
Bugün bende de regl agrisi başladı çok fena muhtemelen hamilelikten değil baya ağrıyor çünküRegl olacakmis gibi hafif lekelenme, hafif sanci ve yine regl doneminde cikan gibi bir iki sivilce. Yani bunlar her ay olan seyler gibi. Ama beni suphelendiren bir kac gundur fazla nefes nefese kaliyordum normal rutin islerimi yaparken. Ilk hamileligimde de ilk donemler boyle oldugunu hatirladim. Progesteron artisiyla olabiliyormus bu erken hamilelikte
Ilkinde benim de daha siddetliydi o yuzden umitsizdim o ay belli olmuyorBugün bende de regl agrisi başladı çok fena muhtemelen hamilelikten değil baya ağrıyor çünkü
Lekelenme catlama gunune 1 dersek 5.gun basladi hala da bitmedi 13.gunHayırlı olsun çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza
Lekelenme ne zaman oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?