Sen al testini normal coklu paket evde dursun. Canin yapmak istediginde yaparsin istemezsen atarsin çöpe daha uyguna geliyor zatenÖyle tabi ne yapmak istediğimi bilmiyorumki işte kafamdaki bu belirsizlik canımı sıkan ne istiyorum onuda bilmiyorumbende bişeyi yapana kadar bir hırs var içimde olmayınca içimde rahat degil kafamda takıntılıyım her konuda böyleyim
HepimizinAllah bağışlasın benimde 7 yaşında oğlum var 4 aydır 2.ci deniyoruz sizin kaçıncı deneme
Mart değil nisan olacak kızlar, zaman kavramı da kalmadı6 kimyasal 1 dış gebeliğim var, çocuğum yok, 42 yaşındayım, adete son 5 gün. Umarım bu sefer vakıf olabilirimdua edin nolur
Çizgi gözüküyor. Umarım gebelik vardır ve sağlıklıdır6 kimyasal 1 dış gebeliğim var, çocuğum yok, 42 yaşındayım, adete son 5 gün. Umarım bu sefer vakıf olabilirimdua edin nolur
TebriklerrEki Görüntüle 3570108 artimede guvenmedim predictor aldim artik guvenmeliyim heralde
İnşallah canım çizgileri bir kırmızı görebilsemTebriklerrsağ salim kucağınıza alasınız
MaşallahhEki Görüntüle 3570108 artimede guvenmedim predictor aldim artik guvenmeliyim heralde
Ovulasyon testi yapıyorsunuz ovulasyonda pik görünce (ikiside eşit koyulıkta çizgi) 3 gün üst üste değerlendiriliyorO nasıl oluyor acaba bende deneceğim bu ay. Nasıl yapmak gerekli adetimin birinci günündeyim. Yıkandıktan sonra nasıl yapmam lazım?
Olmaz olurmu var tabi işte bazen hala sorguluyorum gercekten istiyor muyum gercekten hazır mıyım diye hala sorguluyorum biz oğlum 5 yasına gelince 2.yi planlyorduk çalışıyordum ozmanlar 10 aydır evdeym tabi işler planladıgımız gibi gitmedi malesef depremi yaşadık evimz yıkıldı ertelemek zorunda kaldık oğlum okdar istiyor ki anlatamam sürekli soruyor daha uzun sürer mi kardeşimn gelmesi diye o sordukca daha kötü oluyorum kesinlikle cocuk tek kalmamalı bebeklere aşırı düşkün cok seviyor sürekli arkadaşlarımın kardeşi var benim neden yok diye sorguluyor ne diyeceğimi şaşırıyorum bazen nazende kendimi sorgulyorum 2sine yetebilecekmiyim istedigi hayatı verebilcekmiyim güzel yetiştirwbilcekniyim diye cok zor hele bu zmanda cocuk yetiştirmek kaygılıyım ister istemez 4 aydır denedik olmadı henüz acaba tekrar hamile kalcakmıyım olmuycakmı karma duygular içindeyim rabbim hayırlısını versin inşallahHepimizinikinci deneme. Oglum 5. denemede olmustu bu sefer daha uzun surebilir diye dusunuyordum hem yas daha ileri hem de bende pco var diye. ikinciye karar vermek ne zormus. Hem mutlu ve heyecanliyim hem de oglumla oynarken aglamamak icin zor tuttum hep dun kendimi ya ihmal edersem, ya uzulurse diye.. sizinki buyukmus istiyor mu kendi de, yine korkulariniz var mi benim gibi
Yumurtlama kanamasıyla mı devam etti yani?Lekelenme catlama gunune 1 dersek 5.gun basladi hala da bitmedi 13.gun
Canim naptin test gelmedi mi haber vermedin inşallah güzel haberler alirsinCanm bende lekelenme yaşadım bata 6 gün kala çamur gibi kahverengi bi günlük ped bile doldurmaz o derece az iki üç kere geldi bi gün içinde bitti sarı akıntıya döndü bi test vardı elimde yaptım silik çıktı yarın tekrara yapıcam bakalım hayırlısı testim laboquick
Of canım sorma bütün talihsizlikler beni buluyor sabah gelicek olan test akşam 5 te gelicek ilk idrar olsun istemiştim çok sinirim bozuldu çatlıycam meraktanCanim naptin test gelmedi mi haber vermedin inşallah güzel haberler alirsin
Adacayi varsa adacayi ic o da baya etkili söktürücü. Bebis olmadigina eminsen ic ama. Kekik cayinin fazlasi tansiyon düşürüyor diye biliyorumKızlar merhaba ben hala adet olmadım testlerim negatif iki gündür kekik çayı içiyorum fazlasının zararı olur mı
Bizide çatlattın ayOf canım sorma bütün talihsizlikler beni buluyor sabah gelicek olan test akşam 5 te gelicek ilk idrar olsun istemiştim çok sinirim bozuldu çatlıycam meraktan
Demi ya valla hepiniz hakkınızı helal edin inşaallah beklediğimize değer bende burda biri test yapıp atıcam deyince dokuz doğururdum atsa da baksam diye sizi çok iyi anlıyorumBizide çatlattın ay. Ne zamandı bat tarihin baska belirtin varmı
Yumurta catladiktan 5 gun sonra baslamis yani yumurtlama kanamasi mi denir o durumda bilmiyorumYumurtlama kanamasıyla mı devam etti yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?