Arkasında 4 damla yazıyordu ben de o şekilde damlattım canım. Denerim dediğiniCnm bu cizgi degilde cizginin cıkıcak yeri belli olmuş gibi duruyor bazen cok damlatınca oluyor kullandığım testlerde bunu teyd etmiştim eski kullandığın teste tekrar damlar idrar bak kuruyunca Boyle oluyor
Canim benimde 15i falan galiba.
2 gün sonra kan değerinize baktırın bence 2 katına çıkar inşallahArkasında 4 damla yazıyordu ben de o şekilde damlattım canım. Denerim dediğini
Hangi markayla canımben bugün silik çizgiyi gördüm gibi ama umarım yanılmam
İnşallah kan baktırmadım daha yarın baktırsam mı bilmiyorum. Kızlar negatif diyor genelde2 gün sonra kan değerinize baktırın bence 2 katına çıkar inşallah
Bende önceden yazdıgı kadar yapıyordum cnm artık 5 da la yazsa bile 3 damla koyuyorum idrar ilerlemzse sadece 4.damlayı koyuyorumArkasında 4 damla yazıyordu ben de o şekilde damlattım canım. Denerim dediğini
Böyle öğrenenler varmış bence var ihtimalMerhaba kızlar reglime son 5 gün ovülasyon testi yapıyorum bugün koyulaşma var gibi sizce gebelik olabilir mii
Böyle öğrenenler varmış bence var ihtimaltest yapmayı düşünmüyor musunuz
Belirtileriniz var mı ovulasyon denediniz mi 3 gün kala yapın benceYarın reglime 4 gün kalıyor benimde, kesin sonuç verir mi sizce test yapsam mı, gecikme olursa mı yapsam acaba
İnşallah yaa çok güzel heyecanlar yapınca burayada yazınElimde bir gebelil testi var adet günü kullanayım diyorum,eğer ovulasyon koyulaşırsa,çok heyecanlanıyım 6 sene olduuu
Ben ovulasyon yapmadım bi belirti de yok zaten pek güvenmiyorum belirtilere, 2. Çocuğum olacak ilkinde öğrendikten 1 hafta 10 gün sonra belirtiler başlamıştı, bilmiyorum artıkBelirtileriniz var mı ovulasyon denediniz mi 3 gün kala yapın bence
Anladımm umarım hayırlı haberler verebiliriz buradaBen ovulasyon yapmadım bi belirti de yok zaten pek güvenmiyorum belirtilere, 2. Çocuğum olacak ilkinde öğrendikten 1 hafta 10 gün sonra belirtiler başlamıştı, bilmiyorum artık
İnşallah ama merak ediyorum sanırım yarın eczaneden test alıp yapacağım, negatifse beklemem en azından, kızımı 6 gün önce öğrenmiştim. Yarın Regle 4 varAnladımm umarım hayırlı haberler verebiliriz burada
Bizimle de paylaşın hayırlı haberlerle gelin bize de şans getirinnİnşallah ama merak ediyorum sanırım yarın eczaneden test alıp yapacağım, negatifse beklemem en azından, kızımı 6 gün önce öğrenmiştim. Yarın Regle 4 var
İnşallahBizimle de paylaşın hayırlı haberlerle gelin bize de şans getirinn
laboquik cnmHangi markayla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?