7 miydi değeriniz sanki yaptırmıştınız kişileri karıştır madıysamİnşallah kan baktırmadım daha yarın baktırsam mı bilmiyorum. Kızlar negatif diyor genelde
Sende gecikme bekle kuzum bakalim. Insallah gecikmemiz olur da pozitif cikar test sonuclarimizBilemedim zaten ilk idrarla da yapamadım ama regle 2 gün kala daha belirgin çıkardı diye düşünüyorum. Bu testte daha önce böyle çizgiler görmemiştim açıkçası kuruma bile çıkarmıyordu. Bu sefer ilk 5 dk böyle çıkınca acaba pozitif mi diye düşünüyorum
Hadi bakalim bekledigimiz haberleri almak umuduyla insallahAnladım cnm oldu evet 9 10 Nisan arası haftaya pazar test yapcam bende 3 kala buay test yapasım geldi benim de
Yaaa hadi insallah dogru bir silik cizgidir. Insallah pozitiflenelim bu ayben bugün silik çizgiyi gördüm gibi ama umarım yanılmam
Canim ihtimal var bence koyulasmis cidden. Bide regl oncesi yumurtlama durumlari da oluyor bazen. Belirtin var mi gebelikle alakaliMerhaba kızlar reglime son 5 gün ovülasyon testi yapıyorum bugün koyulaşma var gibi sizce gebelik olabilir mii
Canim nasil bir akıntın oldu acaba bugun bende yasadim bi akinti amaBenimde yarın adet günüm bakalım kızlar yarın adet olmazsam test yapacağım bugün afedersiniz akıntım oldu sağ kasıkta ağrı ve karın ağrısı yaşadım artık yarına Allah kerim isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip etsin ..
Yumurtlamadan beş gün sonra hiç yaşamadığım bir şekilde alttan batma baş ağrısı vardı iki gün sürdü geçti daha sonra hiç olmadı bugün akşamüstü midem bulandı şimdi de hafif bulantım devam ediyorYaaa hadi insallah dogru bir silik cizgidir. Insallah pozitiflenelim bu ay
Canim ihtimal var bence koyulasmis cidden. Bide regl oncesi yumurtlama durumlari da oluyor bazen. Belirtin var mi gebelikle alakali
Canim nasil bir akıntın oldu acaba bugun bende yasadim bi akinti ama
Anladim canim. Benimde 7 8 gun sonra o anlattigin ağrılarım oldu sonra da belirgin gogus siskinligi vs oldu. Kac gündür de akıntım var. Son 4 5 gündür aksam mide bulantilarim var. Bugunde lekelenmem oldu az önce. Ne kirmizi ne pembe. Ay kafayi yicemYumurtlamadan beş gün sonra hiç yaşamadığım bir şekilde alttan batma baş ağrısı vardı iki gün sürdü geçti daha sonra hiç olmadı bugün akşamüstü midem bulandı şimdi de hafif bulantım devam ediyor
Siz test yapmış mıydınızKizlar cok garip ama su saate kadar hic birseyim yokken simdi wc gittigimde peceteye gelen bir lekelenmem oldu. Vallahi cok saskinim. Ne bi regl belirtisi ne baska birseyama su an lekelenmem var.. vallahi ne düşüncem ne hissedicem şaşırdım...
Regle kaç gün var elinde ovulasyon testi var mı bende aynı şekilde düşün araştır yoruldum umarım hayırlı sonuçlar alırızAnladim canim. Benimde 7 8 gun sonra o anlattigin ağrılarım oldu sonra da belirgin gogus siskinligi vs oldu. Kac gündür de akıntım var. Son 4 5 gündür aksam mide bulantilarim var. Bugunde lekelenmem oldu az önce. Ne kirmizi ne pembe. Ay kafayi yicem
Siz test yapmış mıydınızKizlar cok garip ama su saate kadar hic birseyim yokken simdi wc gittigimde peceteye gelen bir lekelenmem oldu. Vallahi cok saskinim. Ne bi regl belirtisi ne baska birseyama su an lekelenmem var.. vallahi ne düşüncem ne hissedicem şaşırdım...
Beyaz akıntı cnm böyle afadersiniz akışkan şeklinde ve rahimde batma ve karnimda şişlik ve sağ kasıkta batma oldu ama şuan hiçbiri kalmadı adette olmadım yarını bekliyorumYaaa hadi insallah dogru bir silik cizgidir. Insallah pozitiflenelim bu ay
Canim ihtimal var bence koyulasmis cidden. Bide regl oncesi yumurtlama durumlari da oluyor bazen. Belirtin var mi gebelikle alakali
8 9 Nisan'da 2 gün lekelenmem oldu yine adet olucum diye bekledim birden kesildi devam etmedi kimisi üstüne görme olabilir dedi bakalım hayırlısı olsun benim muhakkak yumurta catladiktan sonra 14.gun adet oluyorum bakalım bu ay nasip olmassa diğer ay devam pes etmek yokYaaa hadi insallah dogru bir silik cizgidir. Insallah pozitiflenelim bu ay
Amşn inşallah canımmmHadi bakalim bekledigimiz haberleri almak umuduyla insallah
Ovulasyon testi ile nasıl sonuç alınıyor acaba hamilelikte elimde ovulasyon var ama gebelik yok yarın iş çıkışı alacağım adet olamazssamRegle kaç gün var elinde ovulasyon testi var mı bende aynı şekilde düşün araştır yoruldum umarım hayırlı sonuçlar alırız
Erkenmi regl oluyorsun acaba cnm bir kere benim de öyle basıma geldi hiç beklemedigim anda cayma kacıydı seninKizlar cok garip ama su saate kadar hic birseyim yokken simdi wc gittigimde peceteye gelen bir lekelenmem oldu. Vallahi cok saskinim. Ne bi regl belirtisi ne baska birseyama su an lekelenmem var.. vallahi ne düşüncem ne hissedicem şaşırdım...
Yok yapmadim henüz ben. Yapmaya pek firsat kalmayacak gibi duruyor zatenSiz test yapmış mıydınız
Var elimde gebelikte ovülasyon testi de ama yapmayacagim ya. Çünkü lekelenme oldu ise gerisi gelir diyorumRegle kaç gün var elinde ovulasyon testi var mı bende aynı şekilde düşün araştır yoruldum umarım hayırlı sonuçlar alırız
Canim 31 i veya 1i catlama ben en gec 15i diyordum test icin aslinda 14 ü tam.Erkenmi regl oluyorsun acaba cnm bir kere benim de öyle basıma geldi hiç beklemedigim anda cayma kacıydı senin
Benzer seyler yasamisiz. Ne diyeyim insallah regl olmayiz da bebis gelir...Beyaz akıntı cnm böyle afadersiniz akışkan şeklinde ve rahimde batma ve karnimda şişlik ve sağ kasıkta batma oldu ama şuan hiçbiri kalmadı adette olmadım yarını bekliyorum
Ne zaman bat peki canim ?8 9 Nisan'da 2 gün lekelenmem oldu yine adet olucum diye bekledim birden kesildi devam etmedi kimisi üstüne görme olabilir dedi bakalım hayırlısı olsun benim muhakkak yumurta catladiktan sonra 14.gun adet oluyorum bakalım bu ay nasip olmassa diğer ay devam pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?