Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Elimde ovulasyon testi var gebelik testi yarın anca iş çıkışı alırım.Adet olmazsam inşaallah

Sende gecikme bekle kuzum bakalim. Insallah gecikmemiz olur da pozitif cikar test sonuclarimiz

ben bugün silik çizgiyi gördüm gibi ama umarım yanılmam
Yaaa hadi insallah dogru bir silik cizgidir. Insallah pozitiflenelim bu ay
Merhaba kızlar reglime son 5 gün ovülasyon testi yapıyorum bugün koyulaşma var gibi sizce gebelik olabilir mii
Canim ihtimal var bence koyulasmis cidden. Bide regl oncesi yumurtlama durumlari da oluyor bazen. Belirtin var mi gebelikle alakali
Canim nasil bir akıntın oldu acaba bugun bende yasadim bi akinti ama

Yumurtlamadan beş gün sonra hiç yaşamadığım bir şekilde alttan batma baş ağrısı vardı iki gün sürdü geçti daha sonra hiç olmadı bugün akşamüstü midem bulandı şimdi de hafif bulantım devam ediyor

Kizlar cok garip ama su saate kadar hic birseyim yokken simdi wc gittigimde peceteye gelen bir lekelenmem oldu. Vallahi cok saskinim. Ne bi regl belirtisi ne baska birsey ama su an lekelenmem var.. vallahi ne düşüncem ne hissedicem şaşırdım...

Anladim canim. Benimde 7 8 gun sonra o anlattigin ağrılarım oldu sonra da belirgin gogus siskinligi vs oldu. Kac gündür de akıntım var. Son 4 5 gündür aksam mide bulantilarim var. Bugunde lekelenmem oldu az önce. Ne kirmizi ne pembe. Ay kafayi yicem

Siz test yapmış mıydınız

Regle kaç gün var elinde ovulasyon testi var mı bende aynı şekilde düşün araştır yoruldum umarım hayırlı sonuçlar alırız

Siz test yapmış mıydınız

Beyaz akıntı cnm böyle afadersiniz akışkan şeklinde ve rahimde batma ve karnimda şişlik ve sağ kasıkta batma oldu ama şuan hiçbiri kalmadı adette olmadım yarını bekliyorum

8 9 Nisan'da 2 gün lekelenmem oldu yine adet olucum diye bekledim birden kesildi devam etmedi kimisi üstüne görme olabilir dedi bakalım hayırlısı olsun benim muhakkak yumurta catladiktan sonra 14.gun adet oluyorum bakalım bu ay nasip olmassa diğer ay devam pes etmek yok

Regle kaç gün var elinde ovulasyon testi var mı bende aynı şekilde düşün araştır yoruldum umarım hayırlı sonuçlar alırız
Ovulasyon testi ile nasıl sonuç alınıyor acaba hamilelikte elimde ovulasyon var ama gebelik yok yarın iş çıkışı alacağım adet olamazssam

Erkenmi regl oluyorsun acaba cnm bir kere benim de öyle basıma geldi hiç beklemedigim anda cayma kacıydı senin

Siz test yapmış mıydınız
Yok yapmadim henüz ben. Yapmaya pek firsat kalmayacak gibi duruyor zaten
Var elimde gebelikte ovülasyon testi de ama yapmayacagim ya. Çünkü lekelenme oldu ise gerisi gelir diyorum gerçekten bende ayni yoruldum yaa.. aman ne olacaksa olsun demek istiyorum artik inan..
Erkenmi regl oluyorsun acaba cnm bir kere benim de öyle basıma geldi hiç beklemedigim anda cayma kacıydı senin
Canim 31 i veya 1i catlama ben en gec 15i diyordum test icin aslinda 14 ü tam.

Beyaz akıntı cnm böyle afadersiniz akışkan şeklinde ve rahimde batma ve karnimda şişlik ve sağ kasıkta batma oldu ama şuan hiçbiri kalmadı adette olmadım yarını bekliyorum
Benzer seyler yasamisiz. Ne diyeyim insallah regl olmayiz da bebis gelir...
Ne zaman bat peki canim ?
Benimde 14 ü yani artik bugun diyeyim test günüm. Ama az önce lekelenme yasadim. Umudumu kaybettim...

Kızlar bilgisi olan varsa bu hamilelik öncesi yani regli öncesi akıntı nası oluyodu, regliden önceki akıntıyla ayırt edebilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…