• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

IMG_7574.webp
Kızlar merhaba , days Comfort gebelik testi. Bugün çatlamanın 10. Günü. 7. Gün beta 0.2 idi. Bugün de ilk idrarla yapmadım testi. Bu şekilde oldu. Fotoğrafı yarım saat sonra çektim. Bu marka kuruma çizgisi yapıyor mu ? Veya kuruma çizgisi midir ?

Eki Görüntüle 3604349 Kızlar merhaba , days Comfort gebelik testi. Bugün çatlamanın 10. Günü. 7. Gün beta 0.2 idi. Bugün de ilk idrarla yapmadım testi. Bu şekilde oldu. Fotoğrafı yarım saat sonra çektim. Bu marka kuruma çizgisi yapıyor mu ? Veya kuruma çizgisi midir ?
Bende aynısını sabah predictor ile yaşadım. Bir saat sonra gördüm. İnce bir gölge ama emin olamadım. Yarın tekrar edicem.

Eki Görüntüle 3604349 Kızlar merhaba , days Comfort gebelik testi. Bugün çatlamanın 10. Günü. 7. Gün beta 0.2 idi. Bugün de ilk idrarla yapmadım testi. Bu şekilde oldu. Fotoğrafı yarım saat sonra çektim. Bu marka kuruma çizgisi yapıyor mu ? Veya kuruma çizgisi midir ?
Ben bir yıldır deniyorum her ay onlarca test yaptım hepsi farklı test maşallah gepsi kuruma çizgisi çıkarıyor hemde kanlı canlı eskiden böyle değildi ama yaklaşık dört beş yıldır bütün testlerim böyle be ben üstüne regl oluyorum ama ne hikmetse tekrar test yapmayı bırakamıyorum bütün maaşım bumlara gidiyor resmen arkadaşlar güvendiğiniz test markası varsa internet üzerinden almak istiyorum artık burdan almak utandırıyor

Yok üzülmedim maşallah iki aydır aynı gün adet oluyprum bu ay klomene başlafıö
Ooo süper canım bende klomen+femara kullabdım bu ay dr yumurta takibi yapıyo büyümeye başladı pazartesi yine gidicem suan 3 yumurtam var büyüyen cok şükür inşallah bakalım sende güzel sonuçlar alırsın

Aynı canm uğraşıyorum tedaviye başladım özelde Letu kullanmaya başladım inşallah iyi sonuçlanır sen napıyosun nasılsın
İnşallah cnm napim bende bişey yapmadık henz çocuk planını attık komple ama hastada olmadım buay elim test yapasmda gelmyor artik bekliyorum bakalım

Ooo süper canım bende klomen+femara kullabdım bu ay dr yumurta takibi yapıyo büyümeye başladı pazartesi yine gidicem suan 3 yumurtam var büyüyen cok şükür inşallah bakalım sende güzel sonuçlar alırsın
Aminnn inşallah bana femara vermedi sadece klomen verdi

İnşallah cnm napim bende bişey yapmadık henz çocuk planını attık komple ama hastada olmadım buay elim test yapasmda gelmyor artik bekliyorum bakalım
Yapsana canm gününde geçmiş hem bildiğim kadarıyla senin regl düzenliydi gecikme varsa yap bence inşallah gebesindir 🥰🥰🥰🤭 bende regl bi bitseydi çalışmala başlıycam da bir buçuk aydır durmuyor öldüm artık 😂🤭

Back
X