- Konu Sahibi desert06rose
-
ya kızlar şimdi bunlar 20 filan kişi gelecekler ya hepsinede kahvemi yapılacak ben o kdr kahve fincanını nerden bulucam :44:
canım konu komşudan al bişey olmaz.bidaha ömür boyu o kadar fincan lazım olmcak nası olsa
yap yap bitmez kahve
işte nişanda giymek istediğim model renk bu ama nerdeeee bulacam zorr :26: açıkta değil gayet mutevazibayılıyorum buna evde olacağından abartıya gerek yok :97:
Eki Görüntüle 186092
olsun kız yardım eden bir olur mutlaka
inşallah :97: o daha bi heyecanlı :18: düşünmemekte elde deil bilirsin canım bugünleri beklioduk hayalleriyle yaşıodukgörürsün canım ya. annem bi tanışmaya gelsinler bak gerisi çorap söküğü gibi gelir fazla düşünme diyo bana sen de sözü atlattın mıı nişan hazırlıkları başlarr ohh ne güzel
çok güzeeell diktirirsin moda evinde olmaz mı ki:26:
işte nişanda giymek istediğim model renk bu ama nerdeeee bulacam zorr :26: açıkta değil gayet mutevazibayılıyorum buna evde olacağından abartıya gerek yok :97:
Eki Görüntüle 186092
[Icanım cidden hoşmuş bu model tam senin fiziğine göre.ama nerde bulurusn hiç bi fikrim yok tatlım yaa][/I]
inşallah :97: o daha bi heyecanlı :18: düşünmemekte elde deil bilirsin canım bugünleri beklioduk hayalleriyle yaşıoduk
diktirmeyi isterdim de :26: yazık ya çok yüklenmek istemiyorum ben kına abiyesiyle gelinliğimi diktircem onuda diktirtirsem ne düşünürler hakkımda...nişan kıyafetinide bu benzer bulmaya çalışırım napimm
nişan elbisen sana ait değil mi ama canımm
oooo çok asiiilllll.ama kınaya uygun değil canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?