Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

işte nişanda giymek istediğim model renk bu ama nerdeeee bulacam zorr :26: açıkta değil gayet mutevazi bayılıyorum buna evde olacağından abartıya gerek yok :97:

evet canım isteme söz :97: benim siyah gri ayakkabım var ona göre bi elbise alıcam yeniden ayakkbı almak istemiyorum daha geçen aldım ayakkabıyı :44: evet pudra rengi favorim onu eğer denk gelirde bulabilirsem istediğim modelde bişi nişan da giymek istiyorum o renkte :26: dizlerde saten bi abiye inşallah o günleri görürsem eğer :97:[/QUOTE]

görürsün canım ya. annem bi tanışmaya gelsinler bak gerisi çorap söküğü gibi gelir fazla düşünme diyo bana sen de sözü atlattın mıı nişan hazırlıkları başlarr ohh ne güzel

görürsün canım ya. annem bi tanışmaya gelsinler bak gerisi çorap söküğü gibi gelir fazla düşünme diyo bana sen de sözü atlattın mıı nişan hazırlıkları başlarr ohh ne güzel
inşallah :97: o daha bi heyecanlı :18: düşünmemekte elde deil bilirsin canım bugünleri beklioduk hayalleriyle yaşıoduk
çok güzeeell diktirirsin moda evinde olmaz mı ki:26:

diktirmeyi isterdim de :26: yazık ya çok yüklenmek istemiyorum ben kına abiyesiyle gelinliğimi diktircem onuda diktirtirsem ne düşünürler hakkımda...nişan kıyafetinide bu benzer bulmaya çalışırım napimm

gelinliğimi düşünmedim ama kınada da buna benzer bişi ayy harika olur ama hayallerle gerçek hayat pek uyuşmayabilio :26:

Son düzenleme:

[Icanım cidden hoşmuş bu model tam senin fiziğine göre.ama nerde bulurusn hiç bi fikrim yok tatlım yaa][/I]

bulamam canım ya sanmıyorum zor bunun altınada pudra rengi platform bi ayakkabı öfffffff ama borda rengi olmasaydı pudra ayakkabı olmazdı

nişan elbisen sana ait değil mi ama canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…