- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmmm![]()
ne güzel dua ettin sen öyle![]()
amiiiinnnnnnnnn![]()
aminnnnnnnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmmm![]()
ne güzel dua ettin sen öyle![]()
amiiiinnnnnnnnn![]()
Arkadaşlaaar bizim bu pazar sözümüz olacak Allahın izniyle..
geçen istemede babam vermemişti o yüzden biraz karışık olcak tekrar istenecek verdik diyecekle,r kahveler sonra yüzükler aaaaGetirdikleri çikolatalarda kötü olmadıysa inşllah ne zamandır beklemekten :26: onlar dağıtılacak el öpülecek uff ne çok şey yapcakmışız
![]()
sadece isteme olsun yüzükler için tekrar gelinsin dedik ayarlayamadık, hepsini bu hafta bitircez inşallah, tekrar nişan olmucak kalabalıkta olcak, Allahım nasıl etceez..
Arkadaşlaaar bizim bu pazar sözümüz olacak Allahın izniyle..
geçen istemede babam vermemişti o yüzden biraz karışık olcak tekrar istenecek verdik diyecekle,r kahveler sonra yüzükler aaaaGetirdikleri çikolatalarda kötü olmadıysa inşllah ne zamandır beklemekten :26: onlar dağıtılacak el öpülecek uff ne çok şey yapcakmışız
![]()
sadece isteme olsun yüzükler için tekrar gelinsin dedik ayarlayamadık, hepsini bu hafta bitircez inşallah, tekrar nişan olmucak kalabalıkta olcak, Allahım nasıl etceez..
Evet canım benim bi arkadaşım vardı babası öldürürüm yinede vermem diodu kızı işe o götürüp getiriyodu oğlanla görüşmesin diye
Ama şimdi damadı biricikkkk kızından bile çok seviyoo
Aynı benim babamdaha sevmiyo tabi ama ikisinide tanıyorum çok iyi anlaşabilirler aslında, babam tanımak görmek bile istemedi şimdiye kadar, kesinlikle vermem bırakmam diyosan git sen bilirsin dediiii, illa o diye tutturdun öldürcem dediii, neler neler 1 seneden fazla oldu mücadele ediyorum, ama hayırlısıyla ikna oldu gibi çok şükür..
Alışacak canım benımmm senin mutlu oldugunu görunce seviğini daha yakından tanıdıkça bunlar geçecek
no panikAllah yardımcınız olsun çok heycanlı anammmm :18: kötü olmamıştır çikolatalar merak etme çikolataya bişi olmaz.söz isteme bi arada olacak demek hayırlı olsun
![]()
canım hayırlı olsun
nişan olmicaksa isteme+nişan bi arada olcak yani dimi
Saol canım.. Baya bi zorladılar bizi o yüzden ayrıyetten nişan istemiyorum bi dolu sıkıntı da o, birde annem babam köye gidiyorlar 6 7 ay gelmeyecekler, tek haftamız kaldı.. İsteme söz nişan hepsi bir o yüzden yakınlar çağırılacak biraz kalabalıkta olcak nası olcak bakalım..
ohhhhhhhinan en iyisini düşünmüşsünüz.
hadi bakalım pazartesi günü resimlerle ve ayrıntılarla bekliyoruz.ne giycen![]()
p.tesi bende ohh dicem inşallahnormalde alışverişe de gidilecekti yüzük kıyafet vs. bişeyler alınıp bohça ile gelinecekti ama bu sıkışıklıkta mümkün olmuyor. 15 gün önce kuzenimin düğünü için bi elbise almıştım, lazım olursa sözde giyerim diye de düşünmüştüm diz altı lacivert biraz sade bişey isabet oldu onu giycem, hayatımın takımı da lacivert..
![]()
olsun canım en iyisi boşverrr.siz mutlu olunda bohça bilmem ne sallaaaaabizde bohça yapmicaz mesela.düğünde yapaz damada da.kıyafetide herkes kendi alcak öyle anlaştık.
ben sallıyorum da annem yengem filan istiyolardı, sonra gideriz alırız bişeyler dedim kandırdım onları daBizimde kıyafetleri herkes kendi almış oldu.. Adetler var tamam olsun ama uymuyo herkese napalım
![]()
kızlar yüzük olaylarında beni aydınlatırmısınızsözde nişanda yüzükler nasıl alınır ne yapılır.. örneğin benim düşüncem sözde alyans almak ikimizede nişanda başka bi yüzük istemiyorum o alyansları yine takarız diye düşünüyorum.. peki tek taş nasıl olcak o nerde takılıo :26:
pasta falan yaptırcan mı canım
Tam bilmiyorum ne ikram etcez o kadar millete, Yaş pasta yaptırmak istiyodum ama zor gibi görünüyor, akşama konuşuruz bizim hatunlarla bakalım :44:
canım sözle nişan arası çok uzun değilse sadece sana tek taş taksınlar.veya alyanslarla birlikte tektaş taksınlar.nişanda bi daha yüzük almazsınız.
ama sözle nişan arası uzunsa ben tek taşın yanında erkeğinde kızın da şu incecik alyanslardan takmasından yanayım
canım sözle nişan arası çok uzun değilse sadece sana tek taş taksınlar.veya alyanslarla birlikte tektaş taksınlar.nişanda bi daha yüzük almazsınız.
ama sözle nişan arası uzunsa ben tek taşın yanında erkeğinde kızın da şu incecik alyanslardan takmasından yanayım
şayet düşündüğümüz gibi olursa söz hazirande nişanda eylül-ekim gibi olucak tatlım.. benimki zaten bana tek taş almış evlenme teklif ederken vericekmiş..ama sözde ben onun da yüzük takmasını istiyorum