- 4 Mayıs 2009
- 956
- 16
- 318
- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.621
istemedemi saece ailen olacak akrabalarımda olmazsa mı ayıp olur diosun anlamadın canım ya
Ewet cnm isteme ve söz aynı anda olcak
amanınnn az kaldı desenegüzel geçmesine sevindim canım artık istemeyle ilgili haberlerini beklioruz konuştularmı nişandan düğünden nasıl sölediler arayıp haber vericez die :44:
yok be güzelim hiç konusu bile açılmadı
geldim bebeğim sor bakalımbu arada yarın geliolar demiiii aaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne heycanlııı :18:
ya Rabbim ayarlıo onu varya sen bunu hiç kafana takma Allah söylettirir ne söylenmesi gerekiosa..bende takıodum hiç sorunsuz değşik bi şekilde olduayy hem nie öyle desinler saçmalama ağırdan almanız gereken o kdr şey çıkarki karşınıza merak etmeyinn daha çok nazlanırsınız düğün olana kdr biz mesela isteme olsun tanışma olsun hep geç geldiler 8 den sonra.. babamda onlara inat oturmaya 9 buçuk gibi götürdü kız evi naz evi dio
benim mesela istememle nişan aynı gün oldu halbuki aynı şehirdeyiz yer olmadından evimiz küçük oldundan bi kerede elden çıkarmak zorunda kaldık babannemlerin evinde oldu isteme nişan hiçte öle bi düşünce olmadı düğünde çok nazlanırsınız evden çıkartırken arabaya bindirirken filan bisürü şeyler var
Bna kalsa bnde isteme-yüzük aynı aksam olsun dıodum..ya ne gerek var geldıler biz gıttık sureklı gıt gel gıt gel lastık gibi uzatmaya sncta 5senedri beraberiz evlenicez yanii bunu herkes bıLıo ne dıe herkes bırbırını zorLuo..olmaz aynı gun dedı bızımkıler tmm dedm ona da sımdıde ıstemede hemen verdık denılmez dıolar...ya annemle babaneme laf anlatamıorum deliricem sinirden...
kızLarrr isteme bitti diğer konuya yazdım bakabiLirsinizz =))
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...adaylari-buyrun-sohbete-226.html#post19546555
tanuştılar işte hatta bugün birdaha geldiler kaynanam çikolata falan getirmiş sağolsun ama annem açtırmadı kutuyu bana :):) bir iki haftaya istemeye gelcekler artık sonrada sözlencez umarım hepimiz mutlu oluruz ama bu işler bu stres ne zormuş yahuu :97: kafa beyin kalmadı yemeden içmeden kesildim ne olcak ne diyecekler korkudan uyuyamaz oldum midem falan çok bulanıyor ben şimdiden böyleysem düğünümde artık bayılırım :18::83:
babam öğlen benimle konuştu veriyo beni aşkıma kızlaarr
kızLarrr isteme bitti diğer konuya yazdım bakabiLirsinizz =))
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...adaylari-buyrun-sohbete-226.html#post19546555
amanınnn çok sevindim canım güzel geçmesineoleyyy sıra nişanda
babam öğlen benimle konuştu veriyo beni aşkıma kızlaarr
Gözün aydın cnm hadi hayırLısı cok sevındım =)
tesekkür ederim tatlım ya gidiyim elbise falan bakıyım diyorum annem gidelim alalım dedi babamda bana cok iyi davranıyor bu kadar anlayıslı olacagını hic düsünmemistim ama tek takıntısı varmıs anneme demis düsük bel pantolon giyiyosa olmaz demisbende askıma dedim askım donunu cek öyle gel dedim :90:
heyecanlı ama güzel bir süreçmiş hayatım boyunca hep derdim ne gerek var bu kadar saçmalığa diye ama iyiki bu kadar saçmalaık varmış diyorum şimdi.beni de 30 mayısta istemeye geldiler söz takıldı öyle elim ayağıma dolaşmadı ama heyecanlanmadım desem yalan olur açıkçası.şimdi 25 haziranı bekliyoruz nişan için o daha kalabalık olacak kufördü makyajdı derken baya aksiyon geçecek yani.ben 4 yıldır birlikte olduğum insanla evlenmye hazırlanıyorum son 1 senedir de mobilya beyaz esya vs ugrasıoduk Allah yardımcısı oluyor ev kuranın valla.herkese bu tatlı telaşenin tadını cıkarmasını dilerim ben öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?