3 mayista transferim oldu cok umutluydum ama sonuç negatif yeni ögrendim cok morelim bozuk
Aynen canim.napalim.canimiz sağolsun senin kacinci denemendiBenimde sonucun negatif. Üzülmemek elde değil ama hayırlısı böyleymiş . Rabbim doğru zamanda nasip eder inşallah.
Aynen canim.napalim.canimiz sağolsun senin kacinci denemendi
Maşallah allah ömürlü etsin cnm benimde ilk dememem tutmustu iki aylik kalp atisi durdu buda dondurulmustu olmadi nasip degilimis ama.cok uzuldumBenim ikinci denemem di . Dondurulmusla oldu malesef negatif . Ilk deneme den bir oğlum var 4 yaşında .
Cnm nezaman adet gördun benim adet tarihimide gecti nezaman olurumki acabaBenim ikinci denemem di . Dondurulmusla oldu malesef negatif . Ilk deneme den bir oğlum var 4 yaşında .
Maşallah allah ömürlü etsin cnm benimde ilk dememem tutmustu iki aylik kalp atisi durdu buda dondurulmustu olmadi nasip degilimis ama.cok uzuldum
Cnm nezaman adet gördun benim adet tarihimide gecti nezaman olurumki acaba
Anladim.cnm tsk ederim benimde surekli karnim agriyo anlamadimBenim adet tarihim de geçmişti . Ilaclari bırakınca 4 .günde oldum . Dün oldum yani. Çok ağrılı oldum
Anladim.cnm tsk ederim benimde surekli karnim agriyo anlamadim
Hayirlisi olsun inşallah ben biraz ara vermeyi dusunuyorum
Dogru haklisin bir git göruş fikir edinirsin cnmAdet olacaksindir büyük ihtimal . Ben yarin gidebilirsem hastaneye gidip görüşeceğim devlet tüp bebek bölümüyle. Maddi olarak çok sikisigiz aslında ama bi umut
Daha yasin kucuk benimki daha buyuk 38Ben oğlumla yaş arası olacağı için aceleyle ediyorum birde yaşım ilerliyor 24 yaşındayım ya sen
Bende 2 Mayıs da yaptırdim sonuç negatif benimde 2. Denememdi yasım da 32. Bu sefer cok umutluydum tutmaması embriyo kaynaklı dedi doktorum, bizden cok daha fazla umutluydu hersey nasip diyorumDaha yasin kucuk benimki daha buyuk 38
Üzüldüm.arakadasim bende cok umutluydum hayal.kirikligi oldu bana herseyin hayirlisi üzülme.inşallah bidaki sefer olur hepimizindeBende 2 Mayıs da yaptırdim sonuç negatif benimde 2. Denememdi yasım da 32. Bu sefer cok umutluydum tutmaması embriyo kaynaklı dedi doktorum, bizden cok daha fazla umutluydu hersey nasip diyorum
İns canim benimÜzüldüm.arakadasim bende cok umutluydum hayal.kirikligi oldu bana herseyin hayirlisi üzülme.inşallah bidaki sefer olur hepimizinde
Tekrar nezaman denicen cnmİns canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?