nisan mayisda tedaviye baslayacaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi muko5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

muko5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
3
0
36
Aksaray
ben nisanda 4 uncu kez tup bebek tedavisine baslayacam 3undede basarisiz oldum insalla bu sefer olur acaba tedaviden once yapmamiz gerekenler nedir

slm muka sein sorunun neee bende pcos var bende nisanda mayada yaptırmaya karar verdimm inşlh rabbim hepimizinkini daimmm ederrr

slm muka sein sorunun neee bende pcos var bende nisanda mayada yaptırmaya karar verdimm inşlh rabbim hepimizinkini daimmm ederrr

benim problemim yumurtaliklarda calismiyo bende ankarada ankalif hastanesinde yaptiracam inşlh rabbim hepimizinkini daimmm ederrr:49::49::49:

cnm polikistik over sendromunun kısaltması pcos yani yumurtalarımın etrafında küçük kistler var ve düzensiz adet görüyorumm yumurtalarım büyümüyo çatlammıyoo saymakla bitmezz rabbim daha kötüsünden korusunn herşeyi kadir olan allahım inşlh bizim dualarımızıda kabul eder ve bebbişlerimize kavuşuruzzz ben nisanda başlıcam allah kısmet ederse yaşımm 21 bir sene yumurta takibi klomen kullandımm hiç gebelik oluşmadı tedaviye başladığımızda ön görüşmeye gittiğimizde sonuçu aldığımızda burda paylaşalımmm hadiii tüpcü yolcusuuu kalmasınnnn herkes serüvenini yazsssınnnn

Son düzenleme:
merhaba bende nisanda başlıyıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur

mrb cnmm senin sorun neydiii nerde başlıosunn tedviyee yaşş kaçççç hep beraber bu topiği büyütelimmm tedavi sürecimizi felan yazalımmm birbirimze umutt olalummm aminn cnmm inşlh dediğinn gibi hayırlısı olur

Merhaba hanımlar burda ilerliyelim olurmu bende mayıs gibi düşünüyorum 2 denemem olacak merkeze karar vermedim henüz

Konu beni pek kapsamıyor zira ben başladım şu anda aşamaları yapıyorum allah herkeze hayırlı evlatlar versin herkezin yüzünü güldürsün :3::1::2:

selam herkese bende 3. tedavime başlıycam inşallah ama yer konusunda çok kararsızım iki kere gebelik oldu fakat devam etmedi kısmet işte ...

mrb cnmm senin sorun neydiii nerde başlıosunn tedviyee yaşş kaçççç hep beraber bu topiği büyütelimmm tedavi sürecimizi felan yazalımmm birbirimze umutt olalummm aminn cnmm inşlh dediğinn gibi hayırlısı olur

mrb bizm sperm azlıgı bahçecide başlamayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa yaşım 29 bir tane oglum var ikinci için başlıyıcam inşallah ALLAHIM isteyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah:13:

Son düzenleme:
Konu beni pek kapsamıyor zira ben başladım şu anda aşamaları yapıyorum allah herkeze hayırlı evlatlar versin herkezin yüzünü güldürsün :3::1::2:

farketmez angel başladıysan biz gibi yeni başlayanara bilgiler varebilirsinn nerde tedavi görüyosunnn yaş kaç ilk tüp denemnmi inşlh buraya kızlar ben hamileyim yazdığınıda görürüz allah tedavini daimm etsinnn

kızlar benim ilk olduğu için herşeyi mrk ediyorum korkuyorummm nasıl yapacam nasıl edicemm dieee tedavi süreçlerimizide yazalımm kimler neler yaşadı yaşıooo herkes faydalansın topiğimizden ben 2 nisanda ön grüşme için gidicem inşlh 1 hafta sonrada adetim başlarr yani ayın 10 u gibi ben ilaç kullnarak adt görüyorumm ön grüşmede doktoruma sorucamm kullanabilirmiyimm diee şimdi ben bişi
mrk ediyorumm ben boludan gidecemm eşimin izin problemi varr ben gibi uzaktan gidenler kaç gün kalmanız gerekioo oralardaa tedavii süreçleri neler ne kadar sürer bana bilgi verebilirmisiniz

mrb kizlar bende pco hastasiyim Allahin izniyle bizde tup bebege basliyacaz mayista...hic birsey hakkinda bilgimyok lutfen burda birbirimizi bilgilendirelim..

gebelik olmadı ne oldu... düşük mü yaşadın arkadaşım ? kimyasal falan mı ?

ilki dış gebelik oldu ameliyat olmak zorunda kaldım ikincisi 9. haftada kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım :(( inşallah 3. de yüzüm güler.....

mrb kizlar bende pco hastasiyim Allahin izniyle bizde tup bebege basliyacaz mayista...hic birsey hakkinda bilgimyok lutfen burda birbirimizi bilgilendirelim..

hş geldin cnm senin yaş kaç aynı dertten muzdaribiz bendede pco var eşimdede varikosel bende nisanda başlıorumm rabbim inşlhh emeklerimizi boşa çıkarmazz hadiii tüp bebek yaptıranlar bize bilgi verinn aşamalarııı felan yazınnnnnnnnnnnnnnn

farketmez angel başladıysan biz gibi yeni başlayanara bilgiler varebilirsinn nerde tedavi görüyosunnn yaş kaç ilk tüp denemnmi inşlh buraya kızlar ben hamileyim yazdığınıda görürüz allah tedavini daimm etsinnn

Memnuniyetle Yaşım 24 B.evler Medical Parkta 2 Tedavime başladım kısmetse yarın 5 görüşmeme gidecegim büyük ihtimalle çatlatma ignesi olmayı bekliyorum sonra artık toplama karşılaştırma ve tekrar transfer olayları kalıyor geriye ... :9:

Yeni Başlıyacak veya çekinceleri olupta gidemeyen arkadaşlara nacizane tavsiyem ancak çekinmeden gidiniz normal bir branşa giderken sıkılmadıgınız gibi burayada gidiniz zaten bu bir hastalık ve emin olun gittiginizde zaten sagınızda ve solunuzda sizin gibi aynı dertten müzdarip olan insanlar olacaktır yani acaba bana ne düşünür gibi düşünceleri kafanızdan atıp harekete geçin hayat kısa ve insanın yaşı hızla ilerliyor bu rahatsızlıkta erken yaşta tutma şansı % 55 60 arası dedi doktorum bunları göz önüne alınız ...

Not : :4: Ben her safhaya kocamla gidiyorum dayanışma içinde olunca her mutlu hemde kendimi daha pozitif hissediyorum bu benim kendi nacizane düşüncemdir tabiki kimseyi bağlamaz ... :50:

Memnuniyetle Yaşım 24 B.evler Medical Parkta 2 Tedavime başladım kısmetse yarın 5 görüşmeme gidecegim büyük ihtimalle çatlatma ignesi olmayı bekliyorum sonra artık toplama karşılaştırma ve tekrar transfer olayları kalıyor geriye ... :9:

Yeni Başlıyacak veya çekinceleri olupta gidemeyen arkadaşlara nacizane tavsiyem ancak çekinmeden gidiniz normal bir branşa giderken sıkılmadıgınız gibi burayada gidiniz zaten bu bir hastalık ve emin olun gittiginizde zaten sagınızda ve solunuzda sizin gibi aynı dertten müzdarip olan insanlar olacaktır yani acaba bana ne düşünür gibi düşünceleri kafanızdan atıp harekete geçin hayat kısa ve insanın yaşı hızla ilerliyor bu rahatsızlıkta erken yaşta tutma şansı % 55 60 arası dedi doktorum bunları göz önüne alınız ...

Not : :4: Ben her safhaya kocamla gidiyorum dayanışma içinde olunca her mutlu hemde kendimi daha pozitif hissediyorum bu benim kendi nacizane düşüncemdir tabiki kimseyi bağlamaz ... :50:

cnm inşlhh rabbimm nasip eder inşlh bu sefer sanda düşüncelerine yüzde yüz katılıyorummm buda her hastalık gibi ilk önce sen kendini eksik hissetmiceksinkii kimsede sana acıyan gözlerle bakmasınnnn katılyorummm cnmm sanaaa

Back
X