Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm muka sein sorunun neee bende pcos var bende nisanda mayada yaptırmaya karar verdimm inşlh rabbim hepimizinkini daimmm ederrr
merhaba bende nisanda başlıyıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur
selam herkese bende 3. tedavime başlıycam inşallah ama yer konusunda çok kararsızım iki kere gebelik oldu fakat devam etmedi kısmet işte ...
mrb cnmm senin sorun neydiii nerde başlıosunn tedviyee yaşş kaçççç hep beraber bu topiği büyütelimmm tedavi sürecimizi felan yazalımmm birbirimze umutt olalummm aminn cnmm inşlh dediğinn gibi hayırlısı olur
Konu beni pek kapsamıyor zira ben başladım şu anda aşamaları yapıyorum allah herkeze hayırlı evlatlar versin herkezin yüzünü güldürsün:2:
gebelik olmadı ne oldu... düşük mü yaşadın arkadaşım ? kimyasal falan mı ?
mrb kizlar bende pco hastasiyim Allahin izniyle bizde tup bebege basliyacaz mayista...hic birsey hakkinda bilgimyok lutfen burda birbirimizi bilgilendirelim..
farketmez angel başladıysan biz gibi yeni başlayanara bilgiler varebilirsinn nerde tedavi görüyosunnn yaş kaç ilk tüp denemnmi inşlh buraya kızlar ben hamileyim yazdığınıda görürüz allah tedavini daimm etsinnn
Memnuniyetle Yaşım 24 B.evler Medical Parkta 2 Tedavime başladım kısmetse yarın 5 görüşmeme gidecegim büyük ihtimalle çatlatma ignesi olmayı bekliyorum sonra artık toplama karşılaştırma ve tekrar transfer olayları kalıyor geriye ...
Yeni Başlıyacak veya çekinceleri olupta gidemeyen arkadaşlara nacizane tavsiyem ancak çekinmeden gidiniz normal bir branşa giderken sıkılmadıgınız gibi burayada gidiniz zaten bu bir hastalık ve emin olun gittiginizde zaten sagınızda ve solunuzda sizin gibi aynı dertten müzdarip olan insanlar olacaktır yani acaba bana ne düşünür gibi düşünceleri kafanızdan atıp harekete geçin hayat kısa ve insanın yaşı hızla ilerliyor bu rahatsızlıkta erken yaşta tutma şansı % 55 60 arası dedi doktorum bunları göz önüne alınız ...
Not :Ben her safhaya kocamla gidiyorum dayanışma içinde olunca her mutlu hemde kendimi daha pozitif hissediyorum bu benim kendi nacizane düşüncemdir tabiki kimseyi bağlamaz ...
![]()