- Emoji Skoru
- 89
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi Kitapcicegi
-
Eşimin ailesi de sürekli onlar sizin düğününüze geldi siz de oraya gitmek zorundasınız diyerek sürekli baskı yapıyorlar.
esin "param yok karimi gönderemem. biletini siz alacaksaniz gelsin" desin, susarlar bence:)Eşim gitmemi istemese de ailesi gidin gidin diye olay çıkarıyor eşim en son işimden mi olayım nişana gitmek için dedi artık ona değil bana yapmaya başladılar işte sen git sen gidemiyorsan eşin gitsin diye.
Halası torunu hepsi geldi aslında, eşimin ailesinden de abisi gidiyor temsilen bizim aileden de ben gidecekmişim. Eşim izin alsaydı bir günlüğüne de olasa gidecekti ama yok yanitek hala mi geldi yoksa bu evlenen torun da geldi mi?
eger torun gelmediyse sizlik birsey yok..hala halalik gorevini yapmis. esinizin babasini gitmesi lazim
bir de onlar sizin düğüne geldi ama nisana da geldi mi? gelmediyse siz de tek dugune gidin
valla bilmiyorum hicbir kuvvet beni karda kista darda istemeden kocamin halasinin hic tanımadığım torunun nisanına bin km goturemez. o kadar da degil.
Onlardan kaynım gidiyor bizden de biri gitmeliymiş anlattık böyle durumu gitmek zorundasınız diyorlarOnlar sizin düğününüze gelmişte düğüne gitmeyelim demiyorsunuz ki, nişan için bu kadar tantanaya ne gerek var?
Düğünlerine gideceğiz inşallah deyin bitti gitti, çok istiyorlarsa kendileri gitsin size niye karışıyorlar ki bu kadar?
Siz düğüne gidersiniz.Halası torunu hepsi geldi aslında, eşimin ailesinden de abisi gidiyor temsilen bizim aileden de ben gidecekmişim. Eşim izin alsaydı bir günlüğüne de olasa gidecekti ama yok yani
al bjletimi gideyim de, susarOnlardan kaynım gidiyor bizden de biri gitmeliymiş anlattık böyle durumu gitmek zorundasınız diyorlar
Aslında biz nişanı olan çocuğa söyledik düğüne geleceğiz çocuk canınız sağolsun dedi ama bunlar laf anlamıyorSiz de düğünlerine gidersiniz vakti gelince.
Aile niye bu kadar ısrar ediyor, kendileri gidip oğullarının durumundan bahsedebilir.
Sizin tek başınıza gitmenize zaten gerek yok.
Boşverin gitmeyeceğiz deyip kapatın konuyu.Aslında biz nişanı olan çocuğa söyledik düğüne geleceğiz çocuk canınız sağolsun dedi ama bunlar laf anlamıyor
Allahın emrimiymiş?Onlardan kaynım gidiyor bizden de biri gitmeliymiş anlattık böyle durumu gitmek zorundasınız diyorlar
arabada yer olursa gidersin olmazsa arayıp durumunu izah edip düğünde orda olmaya çalışacağız hayırlı uğurlu olsun Allah pişman etmesin vs diyip gönlünü alırsınız düğünde de imkanları zorlayıp gidersiniz.Halası torunu hepsi geldi aslında, eşimin ailesinden de abisi gidiyor temsilen bizim aileden de ben gidecekmişim. Eşim izin alsaydı bir günlüğüne de olasa gidecekti ama yok yani
Not: bu arada yeni haber geldi eşimin memleketinden akrabaları araba kiralayıp bizim yaşadığımız şehirden kaynımı alıp nişanın olduğu şehre gideceklermiş. Eğer Arabada yer olursa ben o arabayla gideceğim yer olmazsa otobüsle gideceğim. Ve oradan araba kiralayıp gelecek hiçbir akrabasında tanımıyorum sadece düğünde gördüm birkaç saat