nişan saçım nasıl olsun yardımmmm:(

seda22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
41
0
36
İstanbul
kızlarrr merhaba aranıza yeni katıldım..
8 ocakta bakırköy gönül davette nişanım var ve elbisem kabarık tek omuz diğer omuzda da taşlı askı yapılsın istedik şimdi saçım nasıl olmalı fikir verin
bir de gönül davetin anlaşmalı lduğu güzellik merkezi iyi mi deneyen varmı??

Bencee saçına öncee maşa yaptır sonrada yana doğru toplattır bi örnek gösterebilirim eğer elbiseni görme şansımız varsa :)

elbiseni görsek daha iyi yorum yapabiliriz canım ama arkadaşlara katılıyorum. sade dağınık topuzlar hoş olur.

canım bence elbisen tek omuz olarak kalıcaksa sakın yandan topuz yapma. bana çok sıradan geliyor. tek omuz sağdaysa saçı sola , omuz soldaysa saçı sağa topluyorlar ne bileyim artık gına geldi o modelden. arkadan tek ve dağınık topuz yapsan bence daha hoş olur. elbisenin resmini yükle ona göre yorum yapalım. mutluluklar.

biraz doğallıktan uzak toplatabilirsin tek omuzsa saçını açık bırakırsan elbisenin özelliği kalmaz yan topuz işini bende hiç sevmiyorum bas bas bağırıolar heryerde zaten o yanlışa düşülmemeli. diye. ne biliyim üstten bombeli uzun bi at kuyruğu fln hoş olur

kızlar çok tesekkur ederimm bi tarafa maşalı açık bırakma kısmını bende sevmiorumm dagınık topuz olayına sıcak bakıorum aslında ama sözlüm açıkta bırakabilirsin diyo ortada bi model olmayınca arada kalıo insann foto koymayı isterdım ama yorum sayısına baglı sanırım konulmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…