Nisan sonu ve Mayıs başı transfer olacaklar sürecimizi beraber takip edelim 🌸🥰

Ben çok korkuyorum test yapmaya ya hiç cesaretim yok hatta cumartesi kan vereceğim hiç cumartesi olmasın istiyorum😞 yapma bence bazı insanlarda idrara geçmiyor, bazı testler yanlış sonuç veriyor
Ben daha önce negatif sonuçlanan bir hamilelik geçirdim. Onda beta yüksek gidiyordu onda bile adetten bir hafta sonra ilk öğrendiğimde inanamadim test yaptım da çok silik çıkmıştı. O yüzden çıkacağını düşünemiyorum testte

Kizlar siz erken gebelik testinden mi yaptınız. Ben bir gebenin günlüğü sayfasından almıştım onunla yaptım da bı şey çıkmadı uzulsem mi beklesem mi bilemedim

Kizlar siz erken gebelik testinden mi yaptınız. Ben bir gebenin günlüğü sayfasından almıştım onunla yaptım da bı şey çıkmadı uzulsem mi beklesem mi bilemedim
Düzeltiyorum kızlar, ter yapinca beklememistim sonra gittim çöpten alıp baktım silik çıkmıştı. Ben de bı tane daha yaptım bu defa bekledim çok silik çıktı. Bugün 8. gün

Düzeltiyorum kızlar, ter yapinca beklememistim sonra gittim çöpten alıp baktım silik çıkmıştı. Ben de bı tane daha yaptım bu defa bekledim çok silik çıktı. Bugün 8. gün
Kuzum daha çok erken kendini strese sokma biraz daha bekle

Merhaba kızlar bende 29 nisanda 3. Transferimi oldum inşallah her şey gönlümüze göre olur
Tek aklıma takılan şey grip oldum ilaç kullanmıyorum ama etkiler diye de korkuyorum :(
Birde transferden sonraki gün kahverengi sürüntü bir akıntı gördüm bir kerelelik oldu sadece yaşayan varmı aranızda

Back
X